Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

3 cadouri

Ce spun clienții noștri

Quote icon

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata transportului (niciun fel de problemă) și nici dacă ambalajul va fi unul asemănător cu cel editat de către mine (ireproșabil, cu toate că puteam fi eu mai atent când am ale literele mari și cele mici). Una peste alta, mă declar extrem de mulțumit, iar calitatea cadoului a fost mult peste așteptări.

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10
Quote icon

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10
Quote icon

Foarte calitativ atâta puzzle ul, cât și ambalajul, iar timpul de livrare este destul de rapid! Apreciez și recomand! Revin cât de curând și cu alte comenzi.

Georgiana pe 7-4-2022

10 / 10
10.0

15 recenzii

Vezi toate

Tabletă

Cele mai frumoase huse pentru tablete imprimate cu propria fotografie, text sau un design personalizat! De înaltă definiție cu un strat rezistent la zgârieturi! Surpriza cu cel mai frumos cadou !

O carcasă personală pentru tabletă este o modalitate excelentă de a vă împărtăși creativitatea cu alte persoane. Selectați fotografia preferată sau găsiți o imagine frumoasă pe internet. Un citat celebru sau o zicală arată, de asemenea, foarte bine pe o carcasă pentru tabletă! Vă puteți crea cu ușurință propria carcasă pentru tabletă și puteți adăuga un cadru de design profesional în editorul nostru de fotografii ușor de utilizat!

Faceți tableta și mai personală! Un cadou minunat pentru fiecare utilizator de tabletă care dorește să iasă în evidență într-un mod original!