Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

12 cadouri

Creați-vă propria carcasă iPhone personalizată

Dacă sunteți în căutarea unei carcase originale pentru iPhone, puteți respecta carcasele standard, dar de ce să nu fiți creativi și să vă proiectați propria carcasă personalizată pentru iPhone? Distingeți-vă dintr-o mulțime cu un caz cu adevărat unic. Creați-l acum!

Carcasă iPhone cu fotografia ta

Dacă aveți o fotografie pe care vă place să o priviți din nou și din nou, folosiți-o pentru a vă personaliza carcasa iPhone, astfel încât să puteți vedea de fiecare dată când apucați smartphone-ul. Fie că este vorba despre o fotografie a partenerului, familiei, copiilor, părinților, animalelor de companie sau nunții, carcasa dvs. pentru iPhone va fi cu adevărat originală.

Puteți încărca fotografia la alegere în editorul nostru online ușor de utilizat și să o poziționați exact cum doriți să creeze o carcasă iPhone care să arate exact așa cum v-ați imaginat-o.

Husa pentru iPhone cu unul dintre desenele noastre distractive

Dacă sunteți interesat să creați o carcasă pentru iPhone folosind o fotografie mai mică, combinați-o cu unul dintre desenele noastre interesante. Avem modele cu curcubee, banane, flori, lei, imprimeu leopard, inimi și multe altele. Fiecare design oferă opțiunea de a adăuga o fotografie mică și textul la alegere.

Carcasă iPhone cu propriul design

Dacă îți place să fii creativ și preferi să îți personalizezi carcasa iPhone cu propriul tău design, putem aranja și asta. Pur și simplu încărcați designul în editorul nostru online pentru a vă crea propria carcasă iPhone în cel mai scurt timp.

Huse pentru iPhone pentru cele mai noi și mai vechi modele

Aici, la YourSurprise, puteți găsi o carcasă pentru iPhone pentru aproape toate modelele de iPhone. Puteți crea o carcasă personalizată pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone XR, precum și pentru iPhone 4, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 7 Plus și iPhone 8 Plus.

Fără cantitate minimă de comandă

Nu există o cantitate minimă de comandă pentru carcasele noastre iPhone personalizate, ceea ce înseamnă că puteți personaliza dintr-o singură carcasă iPhone. Ne personalizăm carcasele de telefon în interior pentru a asigura o schimbare rapidă.