Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

🎄 E timpul să vă ocupați de cadourile personalizate de Crăciun! Comandă acum și surprinde-i pe cei dragi! 🎄

17 cadouri

Creați-vă propria carcasă Samsung personalizată

Dacă sunteți în căutarea unei carcase originale Samsung, puteți respecta carcasele standard, dar de ce să nu fiți creativi și să vă proiectați propria carcasă Samsung personalizată? Distingeți-vă dintr-o mulțime cu un caz cu adevărat unic. Creați-l acum!

Carcasa Samsung cu fotografia ta

Dacă aveți o fotografie pe care vă place să o priviți din nou și din nou, folosiți-o pentru a vă personaliza carcasa Samsung, astfel încât să puteți vedea de fiecare dată când apucați smartphone-ul. Fie că este vorba despre o fotografie a partenerului, familiei, copiilor, părinților, animalelor de companie sau nunții, carcasa dvs. Samsung va fi cu adevărat originală.

Puteți încărca fotografia la alegere în editorul nostru online ușor de utilizat și să o poziționați exact cum doriți să creeze o carcasă Samsung care să arate exact așa cum v-ați imaginat-o.

Carcasă Samsung cu unul dintre desenele noastre distractive

Dacă sunteți interesat să creați o carcasă Samsung folosind o fotografie mai mică, combinați-o cu unul dintre desenele noastre interesante. Avem modele cu curcubee, banane, flori, lei, imprimeu leopard, inimi și multe altele. Fiecare design oferă opțiunea de a adăuga o fotografie mică și textul la alegere.

Carcasa Samsung cu design propriu

Dacă îți place să fii creativ și preferi să-ți personalizezi carcasa Samsung cu propriul tău design, putem aranja și asta. Pur și simplu încărcați designul în editorul nostru online pentru a vă crea propria carcasă Samsung în cel mai scurt timp.

Huse Samsung pentru cele mai noi și mai vechi modele

Aici, la YourSurprise, puteți găsi o carcasă Samsung pentru aproape toate modelele Samsung. Puteți crea o carcasă personalizată pentru Samsung Galaxy S20 și Samsung Galaxy S20 Plus, precum și pentru Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy J5 și Samsung Galaxy S8 Plus.

Fără cantitate minimă de comandă

Nu există o cantitate minimă de comandă pentru carcasele noastre Samsung personalizate, ceea ce înseamnă că puteți personaliza dintr-o singură carcasă Samsung. Ne personalizăm carcasele de telefon în interior pentru a asigura o schimbare rapidă.