Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ura! A sosit o nouă viață. Ți-ar plăcea să o vizitezi imediat, dar mai întâi trebuie să găsești cadoul perfect. Dacă doriți să le oferiți un cadou cu adevărat minunat și special, alegeți un cadou personalizat cu numele micuțului. Este cu adevărat unic, iar părinții vor fi plăcut surprinși. Noi putem crea cadoul pentru dvs., tot ce trebuie să faceți este să adăugați numele copilului la cadou. Aruncați o privire mai jos pentru a vedea minunatele cadouri pentru bebeluși, care pot fi toate personalizate.

Timpul de baie

Poate fi atât de plăcut să faceți baie împreună, deși ar trebui evitată scăldatul prea mult timp sau prea des. Pentru că aceste momente sunt atât de speciale, este minunat să le transformăm într-un ritual. O mulțime de proaspeți părinți sunt fericiți să primească cadouri pentru bebeluși care pot fi folosite în baie, cum ar fi cele prezentate mai jos.

Moale și cald

Splish splash! Părinții își pot usca micuțul cu acest prosop de baie pentru bebeluși drăguț și moale după baie. Prosopul de baie este confecționat din țesătură din bumbac 100% terry, iar capota poate fi brodată cu numele bebelușului.

Cele mai bune accesorii pentru copii

Părinții nu pot avea niciodată suficiente accesorii pentru bebeluși, deoarece scutecele și șervețelele pentru bebeluși se epuizează cât ai clipi din ochi. Fiecare nou părinte ar fi fericit să primească în dar accesorii pentru bebeluși la îndemână. Dacă sunteți în căutarea unui cadou pe care să-l oferiți în grup, combinați o mulțime de articole mai mici într-un coș mare de cadouri!

Pătură personalizată pentru copii

Această pătură pentru bebeluși este atât de moale, încât ți-ar plăcea să o folosești chiar tu. Surprindeți-i pe părinți cu o păturică personalizată drăguță pentru bebeluși cu numele micuțului lor. Puteți selecta din diverse modele în editorul nostru online. Pur și simplu adăugați numele bebelușului pentru a crea un cadou unic pentru bebeluși.

Pătură pentru bebeluși personalizată

Pătură pentru bebeluși personalizată

Cămașă pentru bebeluși personalizată

Cămașă pentru bebeluși personalizată

Manechin personalizat pentru bebeluși

Manechin personalizat pentru bebeluși

Prima salopetă personalizată pentru ziua mamei personalizată

Prima salopetă personalizată pentru ziua mamei personalizată

Beanie dulce pentru copii

Părinții vor avea nevoie de o căciulă pentru copii, deoarece este important să protejeze capul micuțului împotriva schimbărilor de temperatură, ceea ce face din căciula noastră pentru copii un cadou cu adevărat practic. Surprindeți-i cu această căciulă dulce pentru bebeluși cu numele copilului. Puteți selecta un design drăguț în editorul nostru online, adăugați numele micuțului și noi îl vom crea pentru dumneavoastră!

Drăguț personalizat babygrows

Nu poți avea destui babygrows! Noii părinți le vor termina incredibil de repede, așa că sunt un cadou minunat și practic. O versiune personalizată cu numele celui mic este și mai bună! Selectați din mai multe modele amuzante în editorul nostru online și adăugați numele dorit pentru a crea un cadou unic în cel mai scurt timp.

Valiza decorativă pentru copii ca un set de cadouri cool

Geamantanul nostru decorativ pentru copii este un cadou minunat, deoarece poate servi ca o piesă decorativă cool pentru dormitorul celui mic, precum și pentru a ține o mulțime de cadouri mai mici, pentru a crea un set de cadouri cu adevărat unic.

Cadouri care vor crește odată cu ei

Unele cadouri sunt excelente pentru când bebelușul este puțin mai mare, cum ar fi cărțile dulci personalizate sau un set de tacâmuri gravate. Ați putea aștepta până la prima aniversare a bebelușului pentru a oferi aceste tipuri de cadouri, dar poate fi distractiv să le oferiți atunci când îl vizitați pe nou-născut. Cu siguranță veți ieși în evidență din mulțime!

Pregătește șervețelele!

Când copiii cresc puțin, vor să încerce totul, inclusiv să mănânce. Va fi o dezordine fantastică, dar trebuie să înceapă de undeva. Adăugați o notă amuzantă la ora cinei cu un set de tacâmuri Miffy drăguț gravat. Setul include o furculiță, un cuțit, o lingură și o lingură de desert, fiecare fiind gravat cu numele celui mic și înfățișând simpaticul iepuraș Miffy. Setul de tacâmuri este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și poate fi spălat în mașina de spălat vase.

Jucării drăguțe de pluș

Jucăriile de pluș sunt un cadou pentru copii mereu popular! Jucăriile noastre de pluș personalizate sunt deosebit de speciale, deoarece puteți adăuga numele bebelușului.

Ursuleț personalizat cu numele și data nașterii brodate

Acest ursuleț dulce este o amintire minunată. Putem broda numele bebelușului și data nașterii pe piciorușe pentru a-l face cu adevărat unic. Ursulețul este moale și drăgălaș și vă recomandăm să îl spălați doar de mână.

Valiză de jucărie personalizată

Valiză de jucărie personalizată

Peluș Benjamin Bear personalizat

Peluș Benjamin Bear personalizat

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate