Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Set cadou Dove personalizat - Rasfatandu-l pe Rosie

85 voturi
Stoc epuizat
169,99 Lei
Împachetare personalizată, complet tipărită
Designul dvs., imagine perfectă și în toată culoarea
Inclusiv 4 produse Dove de dimensiuni complete
Inclusiv cutie de cadou de lux

Specificații cadouri

Mai multe informații despre cutia cadou Dove personalizată:
Produse Dove: mousse de duș (200 ml), exfoliant pentru corp (225 ml), cremă pentru corp (300 ml) și cremă pentru mâini (75 ml)
Parfum: ulei de trandafir, semințe de rodie și unt de shea, mătăsos și intens
Dimensiuni cutie cadou: 24 x 24 x 10,5 cm
Imprimare: mânecă completă, imagine perfectă și în culori
Personalizare: cu fotografie și / sau text

Pe cine vei surprinde cu un minunat set cadou Dove cu mânecă personalizată?

S-ar putea ca cel mai bun prieten al tău să se relaxeze? Sau ai vrea să-ți tratezi mama? Surprindeți-i pe cei dragi cu un set minunat de cadou Dove. Puteți personaliza setul de cadouri adăugând în mânecă numele și fotografia la alegere. Excelent ca cadou de ziua de naștere, mulțumire, cadou de Ziua Îndrăgostiților sau doar pentru că. Ai putea chiar să te tratezi!

Setul de cadouri Dove Pampering Rosie include patru produse minunate: un mousse de duș, un exfoliant pentru corp, o cremă pentru corp și o cremă pentru mâini. Cele patru produse de dimensiuni mari sunt plasate într-o cutie de cadou rece, peste care alunecă mâneca personalizată. Este ușor să vă creați propria mânecă personalizată. Pur și simplu adăugați fotografia și / sau numele la alegere la designul elegant Dove. Vom imprima apoi designul tău pe mânecă, o imagine perfectă și în toată culoarea. Creați acum setul de cadouri Dove!

Vă interesează cutii cadou Dove în scopuri comerciale? Contactați departamentul nostru de afaceri pentru informații suplimentare.

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Recenzii

Momentan, nu există recenzii scrise în această limbă

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici