Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Nu au fost găsite produse folosind această selecție.
no search results

Fata de masa personalizata cu fotografiile si / sau textul la alegere

Dacă aveți o masă de masă sau o masă de grădină nouă, bucurați-vă de utilizarea fețelor de masă pentru a adăuga o notă decorativă la setarea mesei sau sunteți în căutarea unor decorațiuni originale pentru o ocazie specială, fețele de masă personalizate sunt perfecte! Adăugați un element de distracție la fiecare masă cu aceste fețe de masă personalizate, cu fotografii, nume, text și / sau siglă la alegere!

Fata de masa personalizata pentru copii

Dacă micuților tăi le place să facă un pic de mizerie în timpul mesei sau în timp ce se bucură de arte și meserii, protejează-ți masa cu o față de masă personalizată. Fețele de masă noastre sunt confecționate dintr-un amestec de bumbac și poliester de înaltă calitate, ceea ce înseamnă că pot fi spălate la 40 de grade, gata pentru data viitoare când doriți să le utilizați. Personalizați-vă fața de masă cu un colaj foto, imagini cu animale sau membri ai familiei pentru a vă distra copiii, precum și pentru a vă proteja masa.

Fata de masa personalizata de Craciun

Indiferent dacă găzduiești anul acesta sau îi vizitezi pe cei dragi, nu poți greși cu o față de masă personalizată de Crăciun. Este un cadou minunat pentru gazdă sau gazdă și există peste 20 de modele distractive de Crăciun dintre care puteți alege, la care puteți adăuga fotografia sau textul la alegere.

Fata de masa personalizata pentru un duș pentru copii

Dacă aveți un duș pentru copii, ajutați-vă pe dvs. sau pe viitorii părinți să vă organizați și să decorați pentru această ocazie specială cu o față de masă personalizată cu fotografiile la alegere. Poate ați putea adăuga fotografii cu anunțul despre sarcină, fotografii ale părinților ca bebeluși sau fotografii despre sarcină. Acest lucru va crea un cadou cu adevărat unic, o decorație fantastică și un suvenir minunat.

Fete de masa personalizate pentru ocazii speciale

Există o mulțime de diferite ocazii speciale pentru care ați putea crea o față de masă personalizată, cum ar fi ziua de naștere (petrecere), pensionare, aniversare sau împărtășanie. Cu atât de multe modele din care puteți alege și opțiuni interminabile de colaj, puteți crea fața de masă perfectă pentru orice ocazie.

Fețe de masă personalizate în scopuri comerciale

Dacă aveți un eveniment important de afaceri și sunteți în căutarea fețelor de masă cu logo-ul companiei dvs., vă vom acoperi și acolo. Pur și simplu adăugați sigla, fotografiile de companie și / sau sloganul în editorul nostru online!

Fețe de masă personalizate în diferite dimensiuni

Fețele de masă personalizate sunt disponibile în diferite dimensiuni:

  • 200 x 100 cm
  • 200 x 130 cm
  • 250 x 130 cm

Cum să ne personalizăm fețele de masă

Ne personalizăm fețele de masă cu o imprimare color, perfectă pentru imagine, pe o parte a feței de masă. Dacă alegeți să creați un colaj folosind mai multe fotografii, fiecare fotografie va fi separată cu o linie albă, pentru a menține designul feței de masă frumos și clar. Dacă creați o față de masă de Crăciun, puteți adăuga un nume sau un text la unul dintre modele, precum și o fotografie. După ce ați plasat comanda, vă vom crea fața de masă manual pentru a asigura cea mai bună calitate.