Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cei mai buni prieteni poartă numele
Cei mai buni prieteni poartă numele
Cei mai buni prieteni poartă numele
Cei mai buni prieteni poartă numele
Cei mai buni prieteni poartă numele
Cei mai buni prieteni poartă numele
Cei mai buni prieteni poartă numele
Cei mai buni prieteni poartă numeleCei mai buni prieteni poartă numeleCei mai buni prieteni poartă numeleCei mai buni prieteni poartă numeleCei mai buni prieteni poartă numeleCei mai buni prieteni poartă numeleCei mai buni prieteni poartă numele

Cei mai buni prieteni poartă numele

137,99 Lei
Comanda de afaceri
Super moale și îmbrățișabil
Gravură frumoasă în fonturi frumoase
Cu compartiment secret în picioare!
Respectă marca de siguranță pentru jucării

Specificații cadouri

Mai multe informații despre cei mai buni prieteni poartă:
Material: poliester
Măsurători: ± 30 x 30 x 23 cm (hxbxd)
Măsurători picioare detașabile: 10 x 9 cm (hxb)
Instrucțiuni de spălare: spălare manuală și nu este potrivit pentru uscător
Extra: ambele nume vor fi brodate pe picioare în aceeași dimensiune. Mărimea care va fi utilizată este cea a celui mai lung nume.

Surprinde-ți cel mai bun prieten cu acest urs de prietenie super drăguț cu nume brodat!

Vrei să-i spui celui mai bun prieten al tău cât de mult înseamnă el sau ea pentru tine? Atunci cel mai bun prieten al ursului este cadoul original pe care îl căutați! Cea mai bună parte este că poți obține ambele nume brodate pe micile picioare ale ursului. Acest urs unic și personal este cel mai bun cadou pentru a-ți surprinde prietenul. Și nu numai asta, este, de asemenea, o amintire extraordinară a prieteniei tale pentru viitor! Ursul de ziua de naștere este fabricat din poliester și are picioare detașabile care permit ascunderea unui mic cadou pentru prietenul tău în picioare. Ursul are o înălțime de 30 cm când este așezat. Când nu poți să-ți oferi singur cadoul tău celui mai bun prieten, poți trimite ursul tău personalizat direct receptorului. Cu un mic mesaj dulce pe cardul cadou suplimentar gratuit, cadoul dvs. va deveni și mai personal. Anunță-l pe cel mai bun prieten al tău cât de mult îți pasă de el / ea!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici