Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

1 cadouri

Set cadou Dove personalizat

Toată lumea merită un moment să se relaxeze și să-și ia timp pentru ei, iar seturile noastre personalizate de cadouri Dove, disponibile în două parfumuri diferite, sunt perfecte pentru acest lucru. Dove este un brand care încurajează femeile să aibă încredere în ele însele, făcând produsele lor și mai distractive să le ofere cadou.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou care este minunat pentru orice ocazie, consultați seturile noastre de cadouri Dove. Cu toții ne place să ne luăm timp din programele noastre aglomerate pentru a ne relaxa, iar gelul de duș inclus în aceste seturi de cadouri este un plus perfect pentru o perioadă de timp. Surprindeți-vă pe dvs. sau pe cei dragi cu unul dintre aceste seturi de cadouri minunate.

Set cadou Dove personalizat pentru barbati

Seturile de cadouri Dove nu sunt disponibile doar pentru femei, deoarece bărbaților le place să se relaxeze la fel de mult ca femeile. Surprinde-l pe tatăl tău, partenerul, prietenul sau fratele tău cu un set de cadouri Dove Men + Care. Setul de cadouri include o sticlă de gel de duș Dove și o sticlă de spumă de duș Dove 3-în-1 în parfumul „Curat și confortabil”. Pentru a face dușurile și mai distractive, este inclus un difuzor de duș, astfel încât să se poată bucura de muzica sa preferată și să se simtă și mai relaxat.

Set cadou Dove personalizat cu jurnal bullet

Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect pentru mama, sora, BFF sau partenerul dvs., acest set de cadouri Dove cu jurnal bullet este o opțiune excelentă. Bullet journal este gata să noteze toate ideile și planurile sale creative Setul de cadouri include două minunate spume de duș Dove în parfumurile „Rose Oil” și „Coconut Oil”, împreună cu jurnalul cu bullet. Același nume și / sau fotografie este plasat atât pe ambalajul setului de cadouri, cât și pe coperta jurnalului glonț, ceea ce face ca acesta să fie un cadou cu adevărat personal și o mare surpriză.

Set cadou Dove personalizat cu prosop hammam

Destinatarul pe care îl aveți în minte iubește să petreacă timpul la plajă sau la un centru spa? Dacă da, setul de cadouri Dove cu prosop hammam este perfect pentru ea. Prosoapul Hammam este minunat pentru relaxare pe plajă și, când ajunge acasă, poate face un duș minunat folosind spumele de duș Dove incluse și în setul de cadouri. Toate ingredientele pentru o zi minunată și relaxantă, cu mult timp pentru mine.

Puteți să vă personalizați cadoul în cel mai scurt timp pe Editorul nostru online, ușor. Aceste seturi de cadouri sunt perfecte pentru orice ocazie, precum Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, Ziua Tatălui, Crăciunul sau doar pentru că vrei să tratezi o persoană dragă.