Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Absolvirea este un moment foarte important care trebuie sărbătorit! Consultă cadourile de absolvire și personalizează cadoul preferat pentru un student care urmează să-și primească diploma.

147 Cadouri

Ați văzut 48 din 147 cadouri

Cadouri de absolvire personalizate

Felicitări din lemn

Dacă doriți să spuneți felicitări într-un mod mic, dar eficient, trimiteți-le o felicitare personalizată din lemn! Puteți personaliza rapid și ușor cardul din lemn în editorul nostru online. Selectați designul, apoi adăugați fotografia și / sau textul dorit. Ne vom asigura că felicitarea dvs. din lemn este creată cu mare atenție și expediată la timp.

Cadouri personalizate distractive pentru promovarea examenelor finale

Fiecare petrecere are nevoie de o sticlă de șampanie! Aici, la YourSurprise, puteți găsi diverse sticle de șampanie delicioase, cu o etichetă personalizată sau într-o cutie personalizată din lemn. Dacă alegeți o șampanie într-o cutie din lemn, puteți adăuga fotografia și / sau textul la alegere pe capac pentru a fi tipărit sau gravat. Pur și simplu creați-vă designul în editorul nostru online ușor de utilizat, încărcând fotografia dvs. preferată sau unul dintre designurile noastre interesante. Adăugați un mesaj personal pentru destinatar și noi vom face restul! Există până și sticle de șampanie pline cu dulciuri.

Dacă preferați să oferiți un cadou care poate fi folosit mai multe ori, aruncă o privire la setul nostru de cadouri pentru șampanie, incluzând două pahare de șampanie gravate. Puteți personaliza paharele adăugând textul la alegere gravat pe suprafață. Paharele se pot spăla în mașina de spălat vase cu siguranță.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou de absolvire pentru cineva înnebunit după dulciuri, nu puteți greși cu turnul nostru de Chupa Chups, care include nu mai puțin de 200 de acadele! Și poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere. Felicitați o persoană dragă pentru absolvire, promovarea examenelor sau chiar promovarea examenului de conducere.

Acum, dacă preferați să dați un cadou care nu este comestibil, cănile noastre personalizate sunt o opțiune excelentă. Pur și simplu selectați designul la alegere și adăugați fotografia și / sau textul. Cănile noastre pot fi spălate și în mașina de spălat vase, deci pot fi folosite mult timp!

Mai multe ocazii de sărbătoare

Cadourile noastre sunt potrivite pentru mai mult decât absolviri, deoarece pot fi oferite atunci când o persoană dragă își trece testul de conducere, a trecut un an deosebit de dificil la școală sau facultate, sau a terminat un curs pe lângă locul de muncă actual.

Cele mai bune cadouri de absolvire

În sfârșit, după un an de nopți nedormite și de studiu intens, a venit momentul să lăsăm totul în urmă și să sărbătorim sfârșitul perioadei școlare.

Felicitări tuturor absolvenților! Ați muncit din greu, ați trecut cu brio examenele, iar acum este timpul să vă sărbătoriți realizările. Dar ce este o sărbătoare fără cadoul de absolvire perfect?

Aici, la YourSurprise, puteți găsi cele mai bune cadouri de absolvire personalizate.

Ce îi oferi cuiva care tocmai a absolvit?

Absolvirea este o piatră de hotar semnificativă în viața unei persoane și necesită un cadou de absolvire atent și memorabil. Există diverse idei pe care le puteți folosi, atâta timp cât este ceva care să sărbătorească munca și realizările lor sau ceva care le va permite să privească cu nerăbdare spre următorul capitol.

Pentru un absolvent care intră pe piața forței de muncă, ați putea opta pentru o husă personalizată pentru laptop sau un covoraș pentru mouse. Pentru absolventul care vrea să își ia ceva timp liber și să se bucure de o călătorie, optați pentru un cadou cu tematică de călătorie, cum ar fi o etichetă pentru bagaje sau un jurnal de călătorie. Pentru absolventul care vrea doar să petreacă și să lase în urmă zilele de studiu, ce ziceți de un shaker de cocktail sau de un deliciu gustos?

Cadouri unice de absolvire pentru el și pentru ea

Felicitări! Absolventul tău preferat a ajuns la linia de sosire, iar acum este timpul să sărbătorești realizările sale oferindu-i un cadou de absolvire memorabil. Fie că termină liceul, universitatea sau studiile postuniversitare, te-am acoperit cu o listă a celor mai bune cadouri de absolvire atât pentru el, cât și pentru ea. Așadar, haideți să ne scufundăm și să găsim cadoul perfect pentru a marca această ocazie importantă:

 • Un trofeu pentru "cel mai bun elev"
 • Un stilou gravat, pentru că nu se demodează niciodată.
 • Un set cadou de wellness pentru o binemeritată relaxare
 • Un shaker de cocktail gravat sau pahare de shot gravate
 • Un buchet de acadele Chupa Chups cu o felicitare de felicitare
 • O cutie cadou Milka cu bomboane de ciocolată și un mesaj de absolvire

Idei de cadouri de absolvire: Cadouri de absolvire personalizate

Sezonul de absolvire este aici și este timpul să vă gândiți la cadouri inedite. Uneori doriți să găsiți un cadou care să fie nu numai unic pentru destinatar, ci și neobișnuit.

La YourSurprise, puteți găsi cele mai inedite cadouri de absolvire și le puteți personaliza folosind creativitatea dvs. și ajutorul nostru.

Iată câteva idei de cadouri de absolvire personalizate pe care nu ai cum să le ratezi:

 • O cutie cadou de ciocolată Celebrations cu numele lor
 • Un set de pahare de bere sau de vin gravate
 • O telegramă de ciocolată cu textul dvs. personal. De exemplu, puteți scrie "Felicitări, ai reușit!"
 • Un buchet de flori uscate cu o felicitare
 • Un baton uriaș de ciocolată de la marca lor preferată
 • Un portofel din piele gravat cu numele lor