Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Să pășești în confort și stil nu a fost niciodată mai distractiv! Descoperiți lumea șosetelor personalizate și creați-vă propriile șosete personalizate cu o fotografie sau un nume.

6 Cadouri

Imaginați-vă că vă strecurați picioarele într-o pereche de șosete care spun o poveste, povestea dumneavoastră. Șosetele personalizate aduc o notă de unicitate ținutei dvs. de zi cu zi, transformând un accesoriu umil într-un subiect de conversație. Șosetele personalizate sunt, de asemenea, un cadou amuzant pentru prieteni și membrii familiei. De Crăciun sau ca un cadou de ziua de naștere, există întotdeauna un motiv bun pentru a face cadou o pereche de șosete!

Acestea nu sunt șosete obișnuite, ci pot avea orice, de la animalul tău de companie până la logo-ul companiei tale. Șosete care îți arată personalitatea, deoarece afișează numele tău, fotografia ta preferată sau o imagine care te reprezintă cu adevărat pe tine sau pe destinatarul pe care îl ai în minte.

Crearea de șosete personalizate: Sfaturi și trucuri pentru un cadou perfect

Șosetele sunt disponibile în diferite mărimi (dacă nu sunteți sigur ce mărime să luați, verificați specificațiile cadoului) și cu diferite metode de personalizare. Puteți crea:

  • Șosete personalizate cu fotografie: Adăugați fotografia dvs. preferată pe șosete și alegeți un design. Dacă doriți să vă promovați compania, puteți adăuga un logo. Nu uitați să alegeți o fotografie de înaltă calitate, pentru a asigura un cadou de înaltă calitate. Fotografia ta va fi îmbogățită de un design amuzant, cum ar fi inimioare, căni de bere, rulouri de sushi, curcubee, felii de pizza, căciuli de Moș Crăciun.
  • Șosete cu text personalizat: Adăugați un nume sau un text scurt pe șosete. Textul poate fi imprimat în culoarea dorită dintr-o paletă largă de opțiuni.

Șosete personalizate cu fața personalizată

Ce este mai amuzant decât o pereche de șosete cu o față? Personalizarea șosetelor este foarte simplă! Nu trebuie decât să încărcați în editor o fotografie a feței destinatarului sau a oricui doriți (poate fi și o fotografie a unui câine sau a unei pisici, de exemplu). Fotografia va fi imprimată pe toate șosetele la o calitate înaltă.

Șosete imprimate începând de la 1 pereche

Șosetele noastre imprimate sunt disponibile începând de la 1 pereche. Nu este nevoie să faceți o comandă mare pentru a vă achiziționa șosetele și a le personaliza online. Personalizarea dvs. este inclusă în preț! Nu există taxe suplimentare de personalizare la finalizarea comenzii.