Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Vreți să surprindeți un coleg cu un cadou special? Fie că sunteți în căutarea unui cadou de rămas bun sau de mulțumire, aici, la YourSurprise, veți găsi o gamă largă de cadouri personalizate pentru colegi. Faceți cadoul pentru colegul dvs. deosebit de special adăugând un mesaj personal sau o fotografie.

195 Cadouri

Ați văzut 48 din 195 cadouri

Surprindeți-vă colegul (colegii) cu un cadou unic

Colegii sunt unele dintre persoanele cu care petreceți cel mai mult timp în viața de zi cu zi. La bine și la rău, trebuie să rămâneți împreună și să navigați printre dificultățile jobului. Dar, dacă sunteți norocoși, veți crea, de asemenea, legături de lungă durată care să fie prețuite pentru mulți mulți ani. De aceea, la un moment dat, s-ar putea să trebuiască să căutați un cadou cu care să vă surprindeți colegul. Un cadou pentru un coleg care își sărbătorește ziua de naștere? Sau poate că a venit momentul și colegul tău se desparte de companie, așa că ai nevoie de cadouri de despărțire excelente pentru colegi? Avem o selecție de idei de cadouri pentru colegi pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun cadou pentru coleg pentru orice ocazie.

Cadouri de plecare pentru colegi

Întotdeauna este trist când un coleg grozav părăsește compania, dar știți, de asemenea, că, probabil, minunatul dvs. coleg se îndreaptă spre o oportunitate mai bună sau spre o schimbare de viață. Ce emoționant!

Un cadou de plecare pentru un coleg este un mod frumos de a arăta cât de mult înseamnă pentru tine și cât de mult îți va lipsi. Dar este, de asemenea, o urare pentru noua lor călătorie.

Dacă petreceți ani și ore lungi de muncă împreună, probabil că aveți deja în minte cadoul de despărțire, dar dacă nu este cazul, de ce nu îi întrebați familia sau prietenii? Ei te pot ajuta să găsești cel mai bun cadou pentru un coleg de serviciu de acolo!

Unele dintre cele mai apreciate cadouri de plecare pentru colegi sunt cele care amintesc cele mai frumoase amintiri din companie. De exemplu, poți crea un covoraș pentru mouse sau o husă pentru laptop cu fotografia tuturor colegilor, un mic cadou care să le amintească de noul loc de muncă. Sau puteți crea un coș și să-l umpleți cu mici cadouri, fiecare dintre ele fiind ales de unul dintre colegi.

Cât ar trebui să cheltuiesc pe cadouri pentru colegii de serviciu?

Atunci când cumpărați un cadou pentru un coleg nu există o regulă fixă cu privire la cât să cheltuiți. Cu siguranță depinde de mai mulți factori, cum ar fi ocazia, relația pe care o aveți cu colegul dvs. și, de asemenea, bugetul participanților.

Evident, nimeni nu se așteaptă să cheltuiți o avere, mai ales că se poate întâmpla adesea să trebuiască să cumpărați un cadou pentru un coleg. De multe ori, decideți să creați o colecție împreună cu restul colegilor dumneavoastră. Chiar și doar punând câțiva euro fiecare poate rezulta un cadou semnificativ pentru coleg. Dacă organizați un cadou pentru un coleg, puteți strânge suma și cerând fiecăruia să facă o ofertă liberă, în acest fel fiecare va participa cu suma pe care o consideră potrivită. Bineînțeles, succesul cadoului nu este legat de cât veți cheltui pentru a-l cumpăra, ci de gândul din spatele acestuia.

Cadouri cu buget mai mic pe care colegul tău le va adora

Există multe idei de cadouri pentru colegi chiar și cu un buget restrâns. Ai reușit să stabilești bugetul, dar nu știi ce cadou se va potrivi? Avem câteva idei fantastice de cadouri pentru colegi:

  • O cană cu o imagine amuzantă și o felicitare specială
  • O sticlă de vin cu o etichetă personalizată
  • O cutie de ciocolată delicioasă
  • O cutie cadou cu bomboane
  • O felicitare personalizată din lemn

Cadou de mulțumire pentru un coleg

Colegii sunt cei care te ajută să treci peste momentele dificile din timpul serviciului și cei cu care poți să râzi copios. Poate că te-au ajutat să duci la bun sfârșit o sarcină dificilă sau poate că au fost acolo când ai avut cea mai mare nevoie de ei.

Dacă vrei să le mulțumești și cauți un mic cadou de mulțumire pentru a le spune cât de mult îi apreciezi, de ce să nu creezi un cadou personalizat? Poate fi ceva mic: o felicitare cu un bilet de mulțumire, o cutie de ciocolată, o lumânare parfumată...

Cadouri pentru colegii care iubesc să călătorească

Colegul tău așteaptă mereu cu nerăbdare vacanța pentru a porni în următoarea mare călătorie de descoperire în jurul lumii? Atunci un cadou tematic este exact ceea ce are nevoie pentru a-i susține spiritul aventurier!

Pentru colegii care adoră să călătorească, puteți lua în considerare posibilitatea de a le oferi un jurnal de călătorie pe care să îl umple cu toate amintirile lor din vacanță. Alternativ, creați o etichetă personalizată pentru bagaje, astfel încât colegul dvs. să nu-și mai piardă niciodată valiza la aeroport, sau o sticlă de apă, perfectă pentru a rămâne hidratat în timpul călătoriei.

Cadouri pentru colegii gurmanzi

Cine nu iubește mâncarea? Este colegul tău cea mai dulce persoană pe care o cunoști? Căutarea unui cadou pentru un coleg a luat sfârșit! Noi, la YourSurprise, avem o selecție largă de cadouri gustoase: de la ciocolată și bomboane pentru cei care au o poftă de dulce; până la gustări și băuturi sărate; există ceva pentru toată lumea!

De asemenea, puteți alege un pachet cu băuturi, gustări și un cadou personalizat unic, pentru un cadou cu adevărat complet. Pentru colegul care iubește ciocolata, de ce să nu alegeți un baton de ciocolată gigant? Astfel, nu se va sătura niciodată!

Un cadou pentru un coleg care a născut un copil

Sosirea unui copil este întotdeauna o veste dulce! Se va întâmpla adesea ca unul dintre colegii dvs. să plece la un moment dat temporar de la serviciu pentru a primi o nouă viață în sânul său. Pentru a sărbători vestea fericită, este întotdeauna o idee bună să oferiți un cadou colegului care va intra în concediu de maternitate sau de paternitate.

Puteți cumpăra un cadou pentru noul bebeluș care urmează să vină pe lume sau un cadou pentru mama sau viitorul tată.

Alternativ, puteți opta pentru a le combina pe amândouă. Un cadou foarte popular este coșul personalizat cu cadouri pentru bebeluș și viitorii părinți. Aveți idei? Un body personalizat cu numele bebelușului, accesorii pentru bebeluși, cum ar fi prosoape și păpuși, dar și o sticlă de vin și ciocolată pentru părinți și orice altceva de care ar putea avea nevoie pentru a "supraviețui" emoției și stresului unui nou-născut!

Cadouri de Crăciun pentru colegi

Crăciunul este, în sfârșit, momentul în care vă puteți odihni și petrece timp acasă cu familia (dacă locul de muncă vă permite acest lucru).

Este, de asemenea, momentul petrecerilor de Crăciun la birou sau al cinei în oraș cu colegii pentru a face schimb de urări de Crăciun înainte de sărbători.

Oferirea unui cadou nu este obligatorie în această situație, dar dacă ați creat o legătură specială cu unii dintre colegii dumneavoastră, ar fi frumos să le oferiți un mic semn de apreciere.

Verifică toate cadourile noastre de Crăciun și găsește cel mai bun cadou de Crăciun pentru un coleg!