Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Pălării, șepci și căciuli personalizate cu numele, designul și/sau logo-ul dumneavoastră. Pentru adulți, copii și bebeluși, disponibile în diferite modele și culori.

21 Cadouri

Șepci, pălării și pălării personalizate

Alegeți un aspect casual, elegant, cu o șapcă, pălărie sau bonetă personalizate, personalizate cu fotografia și / sau textul la alegere. Fie că sunteți în căutarea unei modalități de a ține soarele departe de ochi, de a vă menține capul frumos și cald, doriți să vă completați aspectul festivalului sau căutați accesoriul perfect pentru petrecerea de găină, petrecerea cerbului sau clubul sportiv sau eveniment, nu puteți greși dacă toată lumea are o acoperire personalizată a capului.

Capac de camion personalizat

Capacele Trucker sunt atemporale și se potrivesc aproape tuturor. Modul perfect de a ține soarele departe de ochi, acestea îți vor menține și capul răcit datorită părților laterale și a spatelui și sunt elegante pentru a porni. Pur și simplu selectați culoarea la alegere și personalizați capacul cu fotografia, sigla, numele și / sau textul la alegere pentru a crea un cadou unic pentru orice ocazie și orice destinatar. Capacele de camionaj au fiecare o secțiune frontală albă, combinată cu negru, albastru, portocaliu sau roșu, iar dimensiunea capacului poate fi ajustată, astfel încât potrivirea va fi întotdeauna perfectă.

Șapcă de baschet personalizată

Pentru cei care le preferă, oferim și șepci de baseball. Șepcile noastre de baseball sunt fabricate din bumbac 100% și au spate reglabile din velcro pentru o potrivire perfectă. Șepcile de baseball personalizate sunt disponibile în negru solid, albastru, bleumarin, roșu și alb, iar clapeta frontală poate fi modelată în formă. Pur și simplu adăugați fotografia, sigla, numele și / sau textul la alegere pentru a se potrivi oricărei ocazii.

Pălărie personalizată

Cunoscute și sub denumirea de pălării solare, aceste pălării cu cupă sunt un favorit ferm al festivalului și fac o mare revenire după o popularitate imensă în anii '90. Pregătește-te pentru lunile însorite și surprinde-te pe tine și pe cei dragi cu pălării negre, portocalii sau albe cu galerie, cu fotografia, numele, sigla și / sau textul la alegere. Perfect pentru festivaluri, plajă sau propria grădină însorită.

Cămașă tipărită personalizată

Când vremea devine mai rece, este important să vă mențineți capul și urechile plăcute și calde. Ce modalitate mai bună de a face exact asta decât cu pălăria personalizată? Șifoanele noastre tipărite sunt disponibile în maro, negru, roșu și gri și pot fi personalizate cu fotografia, numele, sigla și / sau textul la alegere, făcându-le perfecte pentru dvs., ca cadou sau pentru angajații dvs.

Căciulă brodată personalizată

Dacă doriți să adăugați un design numai text, pălăriile noastre brodate personalizate sunt perfecte! Disponibil în bleumarin, negru, roșu și gri, fiecare poate fi personalizat cu numele sau textul la alegere. Alegeți din diferite fonturi și culori pentru a crea boneca perfectă pentru cei dragi sau pentru dvs.!