Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Obținerea cheilor unei case noi este o perioadă foarte emoționantă. Surprinde pe cineva care tocmai s-a mutat într-o casă nouă cu un cadou de inaugurare.

151 Cadouri

Ați văzut 48 din 151 cadouri

Cadouri personalizate pentru inaugurarea casei

Primirea cheilor unei case noi este un moment special și o emoție aparte, care marchează un moment important în viață. Obținerea lor este cel mai probabil rezultatul unei căutări lungi și dificile pentru locul perfect și a multor eforturi. Dacă cunoașteți pe cineva care tocmai s-a mutat într-o casă nouă și doriți să sărbătoriți momentul cu un cadou personalizat și de neuitat pentru inaugurarea casei, ați nimerit locul potrivit! Experții noștri în cadouri au selectat idei personalizate perfecte pentru prieteni, cupluri sau orice altă persoană specială pe care doriți să o surprindeți.

Cum se sărbătorește o casă nouă?

Deși sărbătorirea unei case noi nu este o obligație, este o practică destul de comună. Până la urmă, oricine dorește să sărbătorească un nou moment important în viață alături de cei dragi, și ce modalitate mai bună poate fi decât cu o cină, aperitive sau o petrecere?

Opțiunile populare includ aperitivele în stil bufet sau cina acasă. Prieteni, membri ai familiei, vecini noi; toți pot fi invitați.

Ce ar trebui să dăruiți ca un cadou pentru inaugurarea casei?

O petrecere pentru inaugurarea casei cere adesea cadouri pentru inaugurare. Dacă nu doriți să veniți cu mâna goală, puteți opta pentru o mică atenție pentru noua lor locuință. Aveți totuși grijă să nu cumpărați articole de decor care ar putea fi prea personale. Gusturile dumneavoastră s-ar putea să nu se potrivească cu cele ale destinatarului! Iată câteva cadouri pentru casă nouă care nu vor dezamăgi:

 • Set de ustensile de bucătărie: Un set de ustensile de bucătărie de înaltă calitate este esențial în fiecare casă. Oferiți un set elegant și practic pentru a-i ajuta pe cei dragi să pregătească mâncăruri delicioase. Optați pentru ustensile din lemn gravate, un suport de tocat personalizat sau un set de cuțite.
 • Produse pentru baie: Un set de produse de baie de înaltă calitate poate fi un cadou excelent pentru inaugurarea casei. Acesta poate include săpunuri, geluri de duș, șampoane și băi cu bule. În plus, puteți personaliza pachetul cu un mesaj de felicitare pentru casa nouă, cu ocazia petrecerii de inaugurare. O altă alternativă bună sunt prosoapele sau halatele de baie brodate cu numele destinatarului.
 • Flori uscate: Un buchet de flori uscate este un cadou clasic, dar mereu apreciat. Sunt frumoase, de durată și pot fi folosite ca decor în orice cameră din casă. Alegeți flori în nuanțe care se potrivesc cel mai bine cu decorul casei noi. Disponibile într-o gamă de stiluri și culori, puteți găsi buchetul perfect pentru a sărbători această nouă aventură.
 • Băuturi: Un vin excelent, șampanie sau niște beri artizanale pot fi un cadou excelent. O idee și mai bună ar putea fi o selecție de beri diferite, de savurat în diferite momente și prezentate într-un set personalizat.
 • Lumânare parfumată: O lumânare parfumată adaugă o notă relaxantă oricărei case. Puteți personaliza lumânarea cu o urare pentru noua casă, o fotografie sau cu numele destinatarilor.
 • Seturi cadou: Aceste seturi personalizate includ o selecție de cadouri unice, cum ar fi un vin cu pahare, gustări și accesorii de bucătărie. Sunt o modalitate unică de a spune "Bine ați venit în noua voastră casă."

Cadouri personalizate pentru inaugurarea casei pentru un cuplu tânăr

Începerea unei vieți împreună într-o casă nouă este o experiență de neuitat pentru un cuplu tânăr! Acesta este un pas mare, mai ales dacă locuiesc împreună pentru prima dată. Un cadou gândit pentru a completa noul lor cuibușor va fi foarte apreciat. Iată câteva sugestii:

Pasionații de gătit

Un cadou de casă nouă pentru cineva care îndrăgește gătitul poate fi legat de pregătirea sau de servirea mâncărurilor. Gândiți-vă la suporturi de tocat gravate, un șorț din piele personalizat, o tavă de servit cu o fotografie pentru servirea la masă, un set de sare și piper din lemn gravat.

Petrecăreții

Un set de pahare de cocktail personalizate este un cadou excelent pentru o casă nouă, care combină stilul și funcționalitatea. De asemenea, puteți opta pentru un pachet de cocktail, perfect pentru a sărbători cu un toast. Iubitorii de petreceri ar mai putea aprecia și un set de grătar sau suporturi simpatice de pahare personalizate.

Stilații

Dacă destinatarii iubesc tot ce ține de bun gust și rafinament, ar putea aprecia o sticlă de șampanie sau un vin de calitate într-o cutie gravată din lemn. Puteți grava numele lor sau un mesaj pentru momentul aniversat. Mai puteți opta pentru un set format din o sticlă și pahare de vin. Acesta poate fi însoțit de un tirbușon gravat sau un suport de vin din oțel.

Pentru cei care lucrează de acasă

Cei care lucrează de acasă probabil că și-au aranjat și un birou de lucru în noua lor casă. De ce să nu le oferiți un cadou care să le îmbogățească spațiul de lucru? O lumânare parfumată pe care o pot ține pe birou, o cană termică personalizată pentru a le ține cafeaua fierbinte, o sticlă de apă personalizată cu numele său, o agendă pentru a scrie toate notele…

Cadouri de casă nouă utile și personalizate

Atunci când alegeți un cadou de casă nouă, e important să alegeți ceva care este și util. Puteți întreba destinatarul dacă au nevoie de ceva anume pentru casă sau dacă au o listă de dorințe. Puteți lua în considerare și să le dăruiți o sumă de bani, pe care să o oferiți într-un mod elegant, alături de un cadou personalizat sau de o felicitare cu un mesaj special.

Cadouri personalizate de casă nouă care sunt menite să impresioneze

Există cadouri care rămân în minte la mult timp după ce au fost primite. Dacă doriți să faceți o impresie puternică cu cadoul de casă nouă, de ce să nu alegeți ceva care va lăsa o amintire durabilă? Gândiți-vă la cadoul ideal: un inel de chei pentru noua casă, personalizat cu un mesaj de bun-venit sau cu o fotografie. Altfel, puteți alege un cadou frumos cu fotografii, cum ar fi un tablou personalizat, un panou foto de perete sau un calendar personalizat.

Cadouri personalizate de casă nouă pentru femei

S-a mutat o femeie importantă din viața ta, cum ar fi sora, prietena sau colega, într-o casă nouă? Ce realizare minunată! Iată câteva idei de cadouri pentru a sărbători:

 1. Un pahar de vin gravat cu numele ei
 2. O sticlă cu ginul ei preferat
 3. O pătură din material fleece cu o fotografie pe ea
 4. Un covoraș de intrare personalizat cu o frază de bun-venit amuzantă
 5. O lampă elegantă gravată
 6. O tabletă uriașă de ciocolată
 7. Un prosop mare personalizat

Cadouri personalizate de casă nouă pentru bărbați

Căutați idei pentru a vă surprinde prietenul cu ocazia inaugurării noii case? Iată câteva sugestii:

 1. Un shaker de cocktail personalizat pentru iubitorul de petreceri
 2. O sticlă de whiskey personalizată pentru iubitorul de whiskey
 3. Un poster personalizat al echipei sale favorite pentru suporterii de sport
 4. Suporturi de pahare elegante din piele pentru a împărtăși cu oaspeții
 5. Un suport de tocat din lemn gravat pentru bucătarul casei
 6. O cutie de ciocolată pentru amatorul de dulce