Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

154 Cadouri

Ați văzut 48 din 154 cadouri

Cadouri promoționale personalizate, cele mai bune cadouri corporative

Există multe motive pentru cadouri promoționale. Poate doriți să mulțumiți clienților fideli pentru afacerea lor și credința în compania dvs. sau le doriți tuturor clienților dvs. un nou an de succes cu un mic cadou la sfârșitul anului. Vedem cadouri promoționale oferite pe tot parcursul anului din diverse motive, inclusiv cadouri pentru angajați.

Cadouri promoționale personalizate pentru cei mai buni clienți

Unul dintre cele mai frecvente motive pentru cadouri promoționale este menținerea relației pe care o companie a construit-o cu clienții săi existenți. Un cadou promoțional arată clientului că este important pentru dvs. Realizarea faptului că lucrați mai degrabă cu persoane individuale decât cu o companie fără chip este esențială, deoarece oamenilor le place să se simtă văzuți. Vă puteți menține relația de afaceri caldă și într-o formă excelentă trimițând câteodată o mulțumire contactelor dvs. de afaceri. Acest lucru vă oferă, de asemenea, un motiv bun pentru a vă contacta, pentru a afla dacă le-a plăcut cadoul, mai ales dacă este un cadou comestibil, cum ar fi ciocolata sau dulciurile. Cu cât îi arăți mai mult clientului că îți pasă, cu atât relația de afaceri este mai puternică.

Rețineți că, în unele cazuri, companiile cu care lucrați nu au voie să accepte toate cadourile promoționale. De exemplu, li se poate permite doar să accepte cadouri până la o anumită valoare sau să nu li se permită deloc cadouri promoționale. În alte cazuri, cadourile promoționale sunt trimise la o tombolă pentru angajați. Este întotdeauna important să țineți cont de aceste reguli atunci când vă selectați cadoul promoțional, poate chiar doriți să întrebați compania dacă cadoul dvs. poate fi acceptat. Sfatul nostru ar fi să rămânem la un gest mic, cum ar fi un delicios bar personalizat Toblerone, o sticlă de apă practică personalizată sau un decantor gravat pentru birou. Toate aceste cadouri pot fi folosite sau savurate la birou sau partajate cu colegii.

Tendințe de cadouri promoționale

Cadoul pe care îl oferiți depinde, în parte, de tendințele actuale. Pe vremuri, stick-urile USB erau un cadou râvnit, urmat de bare de alimentare. Pentru a vă ajuta să selectați cadoul pe care ar trebui să-l faceți acum, am enumerat cele mai noi 9 tendințe pentru dvs., de la mici cadouri la valize frumoase personalizate și seturi de cadouri pentru șampanie.

Cadouri pentru angajații dvs.

În mod tradițional, sfârșitul anului este momentul perfect pentru a mulțumi angajaților dvs. pentru munca depusă în ultimul an. Acest lucru se întâmplă adesea la sărbătoarea companiei cu un cadou de Crăciun . Vedem acum companii să-și surprindă angajații cu cadouri pe tot parcursul anului, cum ar fi pulovere personalizate cu logo-ul companiei, un prosop de plajă personalizat pentru vacanțe sau sticle de apă personalizate pentru a le folosi la serviciu și la navetă.

Date importante!

Există câteva date recurente importante pe care ar trebui să le observați ca fiind oportunități perfecte de a vă surprinde angajații cu ceva. Acestea sunt:

Cadouri pentru angajații care lucrează de acasă

Pe măsură ce angajații lucrează tot mai mult de acasă, vedem companiile care se luptă să rămână în contact așa cum ar face la birou. Dacă vedeți oameni mai rar, cum vă puteți asigura că vor rămâne implicați activ? Poate fi deosebit de greu să navigați ca o companie mai mare, motiv pentru care companiile optează pentru a trimite mici cadouri pe tot parcursul anului. Acesta ar putea fi un puzzle cu o fotografie de echipă sau o delicioasă bară de ciocolată personalizată, cum ar fi Toblerone. Fiecare cadou poate fi personalizat cu numele angajatului și / sau o fotografie, făcându-l extrem de special și personal.

Cadouri promoționale personalizate

Cadourile promoționale unice și realizate special pentru fiecare angajat sau client se numesc cadouri promoționale personalizate. Suntem specializați în personalizarea tuturor cadourilor noastre aici la YourSurprise, ceea ce înseamnă că fiecare cadou poate fi personalizat special pentru fiecare destinatar. Dacă doriți să oferiți 2000 de angajați propria sticlă de apă personalizată cu numele lor, nicio problemă. Dacă doriți să vi se livreze 500 de cadouri la 500 de adrese diferite, putem face asta pentru dvs.

Tot ce trebuie să faceți este să furnizați o listă cu numele, adresele și / sau sigla companiei angajaților dvs. Unele cadouri oferă opțiunea de a adăuga o fotografie sau un design de companie interesant, precum și sigla dvs. Fiecare cadou promoțional este cu adevărat unic și personal.