Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Indiferent că sărbătorești o ocazie specială sau pur și simplu îți satisfaci pofta de dulce, tabletele noastre uriașe de ciocolată promit să îți aducă experiența de a savura o ciocolată pe noi culmi cu fiecare pătrățică. Personalizează-ți chiar acum tableta de ciocolată XXL!

7 Cadouri

Tableta de ciocolată gigant: un cadou XXL de ciocolată pentru ciocoholici

Te-ai întrebat vreodată care ar putea fi cadoul ideal pentru cei dependenți de ciocolată? Imaginează-ți surpriza și bucuria de pe fața unui entuziast de ciocolată când va vedea o tabletă de ciocolată gigantică. Ar fi cadoul suprem, care nu doar că le-ar satisface pofta de dulce, ci îi va și bucura printr-o experiență unică.

De ce să alegi o tabletă de ciocolată XXL?

De ce nu? Este un cadou care cu siguranță va impresiona! Un baton de ciocolată gigantic nu doar că va aduce un zâmbet pe fața destinatarului, dar este deasemenea și un cadou minunat și personal pentru un moment special. Mai mult, le va arăta că te gândești la ei și că știi exact cât de mult le place ciocolata!

Ce anume le face speciale?

Dacă stai să te gândești, o ciocolată XXL nu este o recompensă oarecare. Este o capodoperă! Ceea ce face ciocolata gigant de la YourSurprise specială este că o poți personaliza, creând un cadou unic. Poți adăuga numele destinatarului, o fotografie sau un colaj, sau un mesaj special pe cutia de ciocolată.

Momente memorabile

O tabletă de ciocolată XXL nu este destinată doar răsfățului unui ciocoholic, ci este și o modalitate distractivă și interactivă de a aduce oamenii împreună. Aceasta transformă o adunare obișnuită într-un eveniment de neuitat. Toată lumea își va aminti unde se afla atunci când a gustat o bucățică din acel deliciu uriaș de ciocolată. Este și un cadou unic pentru o ocazie specială, cum ar fi o zi de naștere, un eveniment important, sau chiar pentru a-i mulțumi unui client de-al tău.

O selecție excelentă de tablete de ciocolată gigant

YourSurprise îți oferă ocazia de a-ți crea propria tabletă gigantică de ciocolată și de a alege dintr-o selecție excelentă de dimensiuni, mărci și arome. Iată selecția noastră:

  • Batoane de ciocolată XXL de 60 cm: alege dintre Côte d'Or, Mega Milka, Mega Twix, Chocolonely; adaugă fotografia ta, numele și/sau mesajul special și oferă cuiva acest baton gigant extraordinar de ciocolată!
  • Cutii cadou cu batoane de ciocolată: o selecție excelentă de gustări din ciocolată; Twix, Mars sau Snickers. Alege-ți sortimentul preferat, adaugă o fotografie, numele și/sau mesajul.
  • Cutii de ciocolată gigant: Pentru cei care pur și simplu nu se mulțumesc cu o singură aromă, există întotdeauna opțiunea de a savura o colecție de ciocolate delicioase într-o cutie gigantică. Alege dintre Celebrations (în cutie sau la tub) sau Mega Chokotoff pentru o selecție de bomboane de ciocolată Chokotoff.
  • Pachet XL Oreo cadou: este o versiune supra-dimensionată a biscuiților cu cremă preferați de toată lumea. Imaginează-ți bucuria de pe fața celui drag atunci când desface acest deliciu imens, plin până la refuz cu tot felul de biscuiți Oreos.
  • Toblerone XXL: Imaginează-ți bucuria incredibilă de a vedea cu ochii tăi o tabletă de ciocolată gigantică care cântărește, vă vine să credeți, 4,5 kg!