Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

8 Cadouri

Pandantive personalizate

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou care va dura? Atunci un pandantiv personalizat este ceea ce căutați. Se spune că diamantele sunt veșnice, dar ce zici de o bijuterie personalizată? Un pandantiv este un cadou original, care îi poate spune persoanei care îl primește cât de mult înseamnă pentru tine. Acesta poate fi gravat cu un mesaj special, numele destinatarului sau chiar o fotografie!

Cu siguranță că nu în fiecare zi primești un astfel de cadou!

Un cadou pentru orice ocazie

Un pandantiv personalizat este genul de cadou care se potrivește cu adevărat oricărei ocazii. Puteți, de exemplu, să îl oferiți persoanei speciale pentru o sărbătoare romantică, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților sau aniversarea nunții. Poate că puteți avea gravată pe pandantiv o frază specială care vă unește, un citat sau un fragment de cântec. Dacă, pe de altă parte, sentimentul dintre tine și iubitul tău este unul nou-născut, dar care s-a transformat rapid în romantism, poți să îți declari dragostea într-un mod special prin gravarea unui "te iubesc" pe pandantiv.

Un pandantiv personalizat este, de asemenea, un cadou unic pentru alte ocazii, cum ar fi ziua de naștere, absolvirea sau comuniunea.

Toate pandantivele gravate

Dacă doriți să surprindeți pe cineva cu o bijuterie personalizată, puteți alege din mai multe pandantive care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Descoperiți acum câteva dintre preferatele noastre!

- Pandantiv inimă: Această bijuterie este potrivită în special pentru un partener romantic, dar poate fi oferită și mamei sau unei prietene. Puteți alege între auriu sau argintiu și îl puteți grava cu numele destinatarului.

- Pandantiv cu fotografie: personalizarea unei bijuterii cu o fotografie face din ea un cadou versatil și original. Îl poți dărui bunicii tale cu o fotografie a nepoților ei, unui prieten cu fotografii din ultima vacanță sau chiar poți crea unul pentru tine cu o fotografie a animalului tău de companie iubit!

- Plăcuță militară personalizată: dacă un singur cuvânt nu vă este suficient și doriți mai mult spațiu pentru a vă declara dragostea sau afecțiunea, atunci o plăcuță militară este exact ceea ce vă trebuie. În acest fel, destinatarul va avea întotdeauna mesajul tău special cu el!