Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

98 cadouri

Ați văzut 48 din 98 cadouri

Ce spun clienții noștri

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata transportului (niciun fel de problemă) și nici dacă ambalajul va fi unul asemănător cu cel editat de către mine (ireproșabil, cu toate că puteam fi eu mai atent când am ale literele mari și cele mici). Una peste alta, mă declar extrem de mulțumit, iar calitatea cadoului a fost mult peste așteptări.

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10

Foarte calitativ atâta puzzle ul, cât și ambalajul, iar timpul de livrare este destul de rapid! Apreciez și recomand! Revin cât de curând și cu alte comenzi.

Georgiana pe 7-4-2022

10 / 10
10.0

15 recenzii

Vezi toate

Textile

Avem cadouri textile mari și mici pentru tineri și bătrâni, un cadou care să se potrivească oricărei dorințe! Creați un cadou unic cu propria fotografie, nume, siglă sau text și surprindeți cu textile personale!

Tricouri, jucării de peluză sau o pernă personală, pentru fiecare ocazie cel mai frumos cadou textil! Cauti un cadou frumos pentru un copil? O zi de naștere sau o ocazie specială? Aici puteți găsi cele mai frumoase cadouri textile brodate cu nume, cum ar fi o pungă de blocuri, un prosop personal sau o valiză ambalată cu o jucărie de pluș și pijamale. Și cu Crăciunul, fiecare copil poate fi tratat cu propriul ciorap de Crăciun!

De asemenea, puteți surprinde pe cineva cu un cadou textil minunat imprimat cu propria fotografie și text. Surprinde-l pe cel pe care-l iubești cu o jucărie moale cu tricou sau o pernă imprimată cu cea mai dulce fotografie a ta! Capturați-vă amintirile de vacanță pe o pereche de flip flops, transformați-vă într-un bucătar adevărat din bucătărie cu propriile mănuși de cuptor sau ieșiți cântând în ploaie cu o umbrelă personală ...

Căutați și găsiți cele mai frumoase cadouri textile!