Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

La mare sau la munte, vara este unul dintre cele mai populare anotimpuri. De aceea, se impun cele mai bune cadouri de vară: accesorii unice pentru a vă face vara mai colorată și mai distractivă!

155 Cadouri

Ați văzut 48 din 155 cadouri

Cadouri și Accesorii pentru vară

Vara este aici! Timpul pentru a vă relaxa, pentru a vă bucura de zilele însorite la plajă sau la piscină. Noi, cei de la YourSurprise, vrem să vă ajutăm să faceți vara și mai unică cu accesorii și cadouri unice. Am selectat pentru tine cadourile noastre preferate de vară.

Ce să dai pentru vară?

Cunoașteți pe cineva a cărui zi de naștere este vara sau pur și simplu doriți să cumpărați accesoriul perfect pentru vară? În timpul verii, nu ducem niciodată lipsă de băuturi răcoritoare pentru a vă menține hidratați. Creați-vă propriul online sticlă de apă personalizată. Toastați masa cu pahare de vin gravate și un răcitor de vin din oțel personalizat pentru a păstra băuturile la rece pentru cinele dvs. elegante.

Accesorii de călătorie personalizate

Chiar și atunci când călătoriți, puteți face acest lucru fără a renunța la o notă de originalitate. Fie că alegeți să călătoriți cu mijloacele de transport în comun sau cu mașina, avem câteva accesorii de călătorie indispensabile:

  • Valize personalizate:personalizați-vă căruciorul sau valiza XXL cu propria fotografie sau desen.

  • Etichetă din piele pentru bagaje: nu vă mai pierdeți niciodată valiza și dați-i o notă de eleganță cu o etichetă din piele gravată cu datele dvs. de contact..

  • Jaluzele auto: în zilele călduroase, asigurați-vă că pasagerii rămân răcoroși cu jaluzele auto personalizate.

Accesorii personalizate pentru plajă

Ia vara cu tine la plajă sau la lac cu accesorii personalizate pe care le poți găsi doar pe YourSurprise. Puteți personaliza online, rapid și ușor, accesoriile preferate pentru plajă. Iată câteva idei:

  • Prosop de plajă personalizat: adăugați propriul design, o fotografie sau un colaj de fotografii și numele dumneavoastră. Nimeni nu va avea un prosop de plajă ca al tău! Prosopul de plajă cu fotografie are o dimensiune de 1x1,8 metri, perfect pentru a te întinde și a face plajă sau pentru a te usca după o baie răcoritoare.
  • Flip-flops personalizați: creați flip-flops amuzanți cu fotografia dvs. preferată!
  • Pălărie de soare: la plajă este important să vă protejați de intensitatea razelor solare. Anul acesta, faceți-o cu o pălărie de soare. Disponibil în diferite stiluri și culori: pălărie de pescar sau cu vizieră.

Accesorii personalizate pentru grătar

Una dintre cele mai populare activități de vară este, desigur, gătitul la grătar. Acum puteți să vă organizați propriul grătar sau să faceți un cadou fantastic pentru un iubitor de grătar. Alegeți accesoriile noastre personalizate pentru grătar, gravate cu un text la alegere sau un șorț pentru grătar. Șorțurile noastre personalizate pentru grătar sunt disponibile în diferite tipuri: în țesătură cu o imprimare a fotografiei sau a numelui dvs., sau în piele normală sau reciclată.