Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Halbe de bere gravate, un set cadou de bere, un kit de bere... găsești ceva pentru fiecare! Surprinde acea persoană specială care iubește berea cu un cadou personalizat.

12 Cadouri

Cadouri și seturi de cadouri personalizate pentru bere

Dacă sunteți în căutarea unui cadou original care este garantat a fi un succes, nu puteți greși cu un cadou personalizat de bere! Oferim diverse tipuri de cadouri cu bere ca parte a sortimentului nostru: - seturi de cadouri pentru bere, inclusiv diferite mărci de bere - diverse mărci de bere într-o cutie personalizată din lemn - diferite mărci de bere într-un set de cadouri pentru bere, inclusiv un pahar gravat cu numele sau textul la alegere - un set de bere care include pahare de bere gravate - seturi de diferite tipuri de pahare de bere gravate

Set cadou de bere personalizat

Sortimentul nostru include diverse tipuri de seturi de cadouri pentru bere, dar nu sunt orice seturi vechi de cadouri pentru bere; ale noastre pot fi personalizate cu numele destinatarului, fotografia sau un mesaj personal. Personalizați setul de cadouri pentru bere cu fotografia, sigla, textul și / sau designul la alegere pentru a crea un cadou cu adevărat unic și personal. Destinatarul este garantat că va fi surprins!

Set cadou de bere internațional personalizat

Surprindeți-vă prietenul, colegul sau persoana iubită cu un set de cadouri de bere rece, inclusiv diverse mărci de beri internaționale. Oferim un set de cadouri pentru bere olandeză, inclusiv beri olandeze precum Amstel, Heineken, Bavaria, Grolsch și Hertog ianuarie. Clasic și Sfântul Bernard Prior. Dacă este o bere germană pe care o adoră, alegeți setul nostru de cadouri pentru bere germană, care include Warsteiner, Bitburger, Krombacher, Franziskaner Hefe Weisse și Lowenbrau Hefe Weisse. Ați putea merge chiar și în toată lumea cu setul nostru de cadouri internaționale pentru bere, inclusiv Asahi (bere japoneză), San Miguel (bere spaniolă), Desperados (pe bază de tequila pentru o atingere mexicană), Budweiser (bere americană) și Peroni (bere italiană) ).

Cu o gamă atât de largă de cadouri cu bere oferite, puteți fi întotdeauna sigur că veți găsi ceva pentru toată lumea.

Seturi de cadouri pentru bere mai personalizate

Pe lângă berile noastre internaționale, oferim seturi de cadouri tematice pentru bere, cum ar fi un set de cadouri fără alcool pentru cei care se bucură de aromă, dar doresc să stea departe de alcool. De asemenea, oferim un set de beri cu fructe, precum și seturi de cadouri cu tematică de ziua de naștere și de Ziua Tatălui.

Cadou fantastic: bere într-o cutie personalizată din lemn

Puteți alege să mergeți cu o sticlă de bere într-o cutie personalizată din lemn. Pur și simplu adăugați fotografia (fotografiile) și / sau textul la alegere în Editorul nostru online, iar noi vă vom imprima sau gravăm designul pe capacul carcasei de lemn pentru dvs.

Puteți selecta din diferite mărci de bere, precum Duvel Moortgat, Westmalle Tripel, La Trappe Isid'Or, La Trappe Quadrupel sau Kasteel Cuvée Chateau.

Un alt cadou fantastic: set de cadouri de bere cu sticlă gravată

Surprindeți-l pe cunoscătorul berii din viața dvs. cu un cadou de bere de lux, pus într-o cutie din lemn, inclusiv o sticlă de bere și un pahar gravat cu numele și / sau textul la alegere. Cu toate aceste elemente, setul personalizat de cadouri pentru bere este perfect pentru ca destinatarul să se bucure imediat după ce l-a primit, paharul devenind un suvenir rece și practic mult timp după aceea.

Un set cadou de bere personalizat; cadoul perfect pentru el și pentru ea

Există întotdeauna un motiv bun pentru a surprinde o persoană dragă cu un cadou minunat. Am dezvoltat o gamă de cadouri pentru anumite ocazii, ceea ce înseamnă că veți găsi seturi de cadouri pentru bere pentru Ziua Tatălui, pentru bunic, pentru nași și pentru zile de naștere. Fiecare design tematic oferă opțiunea de a personaliza în continuare cadoul adăugând numele, fotografia și / sau textul la alegere. Și dacă sunteți în căutarea unui cadou de bere personalizat pentru femeile din viața dvs., puteți utiliza unul dintre desenele noastre generale și puteți adăuga propria fotografie, numele și / sau textul!

Diverse pahare de bere gravate

Știați că oferim diverse tipuri de pahare de bere, care pot fi gravate fiecare cu numele și / sau textul la alegere? Alegeți dintr-un pahar de bere pe jos, pahar de bere Weizen sau cană de bere de sticlă. Toate paharele de bere pot fi gravate dintr-o bucată, ceea ce face mai ușor ca niciodată să surprinzi o persoană dragă cu propriul pahar de bere!