Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cui nu-i place Toblerone? Ciocolată delicioasă cu lapte cu migdale și miere în designul clasic Toblerone, personalizat cu fotografie și nume. Personalizează ciocolata ta Toblerone, disponibilă în mărimile M, L, XL sau XXL.

9 Cadouri

Bara Toblerone personalizată

Cu toții cunoaștem și adorăm delicioasele bare Toblerone, cu ambalajul lor galben și literele roșii. Dacă doriți să surprindeți o persoană dragă cu un dinte serios, alegeți un bar Toblerone personalizat! YourSurprise are o cooperare unică cu Toblerone, ceea ce înseamnă că ni se permite să înlocuim numele de marcă Toblerone cu orice alt nume, cu exact același font. Bara de ciocolată arată la fel ca barele din magazine, dar personalizată! Puteți adăuga, de asemenea, o fotografie și un mesaj personal în interiorul clapetei de pe ambalaj, adăugând un plus de finisaj cadoului dvs.

Sunt disponibile diverse bare Toblerone

Sortimentul nostru include următoarele bare Toblerone: * Bară de 200 de grame * Bară de 360 de grame * Bara de selectare de 800 de grame * 4,5 kg bar

Da, așa e! Avem un bar Toblerone de 4,5 kg disponibil pentru cei care iubesc cu adevărat Toblerone. O numim „Toblerone XXL”.

Pentru cei care pur și simplu nu pot alege dacă preferă ciocolata albă Toblerone, ciocolata cu lapte Toblerone sau ciocolata neagră Toblerone, oferim soluția perfectă cu bara noastră personalizată Toblerone Selection! Această bară mare este formată din 4 ciocolată cu lapte, 2 ciocolată albă și 2 bare de ciocolată neagră Toblerone și este perfectă pentru partajare. Barele sunt plasate în ambalaje personalizate în stil Toblerone, cu numele, fotografia și mesajul personal la alegere.

Sunt disponibile diverse modele

Oferim diverse modele: * design standard * un design cu inimi, perfect pentru Ziua Îndrăgostiților sau ca un cadou drăguț pentru cineva tău special * Designul Zilei Mamei * Designul Zilei Tatălui * Design de Paști * proiectarea afacerii

Toblerone ca cadou de afaceri

Dacă doriți să vă surprindeți (potențialii) clienți, parteneri sau angajați cu o delicioasă bară de ciocolată, nu puteți greși cu Toblerone. Vă putem ajuta să plasați o comandă mare în cel mai scurt timp! Pur și simplu furnizați-ne o foaie de nume Excel și ne vom asigura că toată lumea primește propriul Toblerone. Contactați departamentul nostru de afaceri pentru mai multe informații.## Creați-vă propriul Toblerone personalizat în Editorul nostru în cel mai scurt timp!

Editorul nostru online vă permite să vă personalizați propriul bar Toblerone, rapid și ușor. Pur și simplu adăugați numele, mesajul personal și / sau fotografia la alegere. Bara XXL permite doar adăugarea unui nume.