Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

The perfect office gift

Vrei să fii inspirat și să nu ratezi niciodată un moment important?

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru B2B.

Cele mai bune cadouri promoționale și de afaceri personalizate

Dacă doriți să recompensați clienții pentru loialitatea lor sau angajații dvs. pentru munca depusă, oferiți un cadou promoțional sau să vă cereți scuze pentru o greșeală într-un mod original, un cadou personalizat este calea perfectă. Ușor de comandat și fără cantitate minimă de comandă.

Iată cum:

Clienții se pot conecta la site-ul YourSurprise folosind codul lor unic și pot începe să își comande cadoul (cadourile) imediat. Dacă știți pe cine doriți să surprindeți și cu ce cadou (e), furnizați-ne pur și simplu o foaie Excel a numelor și ne vom ocupa de toate pentru dvs.

Fiecare cadou cu personalizare unică

Atentie rapida personalizata

Trimiteți cadoul direct destinatarilor

Livrare în toată lumea

Vă putem ajuta să găsiți cadoul perfect!

+31 111 700 212
Specialiștii noștri în cadouri

Dacă sunteți în căutarea de cadouri de afaceri, de sfârșit de an sau pentru cei mai buni angajați, YourSurprise este locul ideal! Puteți avea oricare dintre cadourile noastre personalizate cu logo-ul, numele și / sau textul la alegere pentru a crea un cadou unic în cel mai scurt timp și pentru a lăsa o impresie de durată. Dacă sunteți interesat de cele mai noi tendințe atunci când vine vorba de cadouri promoționale, aruncați o privire la articolul nostru despre cele mai noi 9 tendințe .

Cadouri personalizate de bun venit/regăsit

Dacă doriți să vă întâmpinați angajații după vacanță sau concediu medical sau căutați un mod distractiv de a întâmpina noi angajați, avem 5 sfaturipentru a vă orienta la alegerea cea mai bună.

Cadouri personalizate de Crăciun

Angajații, clienții fideli și partenerii de afaceri așteaptă cu nerăbdare această atenție anuală de apreciere: cadoul de Crăciun. Din păcate, cele mai multe dintre acestea sunt foarte impersonale, ceea ce înseamnă că destinatarul va uita totul în timp. Schimbați lucrurile și alegeți un cadou de Crăciun cu adevărat original, cu un mesaj personal. De ce nu alegeți un set de vin sau un delicios Toblerone personalizat cu numele, logo-ul și / sau mesajul la alegere?

La YourSurprise, oferim diverse opțiuni pentru a face fiecare cadou cu adevărat personal. Aruncați o privire la sortimentul nostru pentru inspirație!

Momente importante

Adăugați aceste momente importante de cadouri corporative în planificator:
- Mă întorc la birou în septembrie
- Ziua Mondială a Profesorilor din 5 octombrie
- Crăciun
- Ziua Profesioniștilor Administrativi din 15 aprilie
- Ziua internațională a asistenților medicali pe 12 mai

Un birou trainic

Dacă doriți să vă transformați biroul/locul de munca într-un un mediu de lucru trainic, aruncați o privire la aceste 3 sfaturi pentru a transmite un mesaj pozitiv angajaților dvs. și a-i surprinde cu un cadou minunat.

Cadouri corporative unice

Primirea cadourilor este întotdeauna distractivă, dar și mai bună atunci când cadoul este cu adevărat original și făcut special pentru destinatar. Fie că este vorba de un cadou aniversar de muncă pentru un angajat, un cadou de mulțumire pentru un client fidel sau un cadou corporativ de Crăciun, există o mulțime de motive pentru a surprinde pe cineva cu un cadou unic. Dacă sunteți în căutarea unui cadou original perfect, avem peste 2000 de cadouri din care să alegeți, ceea ce înseamnă că există cu adevărat ceva pentru toată lumea. Vă oferim cadouri corporative originale care vă vor arăta aprecierea și vă vor consolida relația cu destinatarul.

Cadouri de promovare și marketing

Dacă sunteți în căutarea unor opțiuni excelente de promovare și marketing, ne-ar plăcea să vă ajutăm. Vă putem spune totul despre un lanț de opticieni care a oferit gratuit o pereche de papuci personalizați cu fiecare pereche de ochelari de soare, sau un Escape Room din Franța care oferă clienților un puzzle de ciocolată pentru Noul An.

Dacă doriți să aflați totul despre posibilitățile pe care le putem oferi companiei dvs., nu ezitați să ne contactați. Vom surprinde pe toată lumea cu un cadou corporativ personal și unic.