Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Fiecare cadou cu personalizare unică

Atentie rapida personalizata

Trimiteți cadoul direct destinatarilor

Livrare în toată lumea

Cele mai bune cadouri promoționale și de afaceri personalizate

Dacă doriți să recompensați clienții pentru loialitatea lor sau angajații dvs. pentru munca depusă, oferiți un cadou promoțional sau să vă cereți scuze pentru o greșeală într-un mod original, un cadou personalizat este calea perfectă. Ușor de comandat și fără cantitate minimă de comandă.

Iată cum:

Clienții se pot conecta la site-ul YourSurprise folosind codul lor unic și pot începe să își comande cadoul (cadourile) imediat. Dacă știți pe cine doriți să surprindeți și cu ce cadou (e), furnizați-ne pur și simplu o foaie Excel a numelor și ne vom ocupa de toate pentru dvs.

Cadouri pentru birou

Solicitați o ofertă aici

Ce spun clienții noștri

Vrei să fii inspirat și să nu ratezi niciodată un moment important?

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru B2B.

Vă putem ajuta să găsiți cadoul perfect!

+31 111 700 212
Specialiștii noștri în cadouri

Cadouri corporative cu nume sau logo

Un obiect personalizat este un mod original de a surprinde pe cineva și de a lăsa o impresie pozitivă asupra celui care îl primește. Există multe motive pentru a crea un cadou de firmă personalizat. Poate fi o ocazie de a le mulțumi angajaților, furnizorilor și colegilor pentru anii petrecuți împreună și pentru cei care vor urma, dar și o modalitate de a vă face publicitate companiei sau pur și simplu de a vă face biroul mai unic.

Cadouri personalizate de Crăciun

Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, este timpul pentru o binemeritată odihnă după un an agitat. Crăciunul este ocazia perfectă pentru a le mulțumi angajaților, furnizorilor și partenerilor de afaceri, care v-au însoțit în ascensiunea spre succes. Te poți gândi la un cadou de Crăciun unic, care să poarte logo-ul companiei tale, dar în același timp să fie personal pentru cel căruia vrei să îi mulțumești. Există multe moduri de a face un cadou personal, de exemplu, puteți adăuga numele persoanei care îl va primi sau puteți include un mesaj special de felicitare. În cadrul pagina corporativă de cadouri de Crăciun puteți găsi mai multe idei pentru cadoul perfect.

Cadouri pentru a mulțumi clienților dvs.

Există clienți speciali care pot rămâne în inima ta. Aceștia pot fi clienți loiali care vă sprijină de ani de zile sau oameni care, cu o frază amabilă, au încălzit o zi care a început greu. Așa că de ce să nu le mulțumim cu un gând special? Un cadou personalizat nu trebuie să fie pretențios. La YourSurprise oferim multe idei de cadouri corporative unice și originale, care se potrivesc oricărui buget. Vreun sfat? Puteți arunca o privire la caiete personalizate cu logo sau text, sau la stilouri personalizate cu gravură.

La YourSurprise, suntem specializați în personalizarea cadourilor noastre. Acest lucru înseamnă că puteți adăuga logo-ul dvs. pe cadourile și gadgeturile noastre. Puteți utiliza logo-ul dvs. pentru materiale promoționale pentru evenimente sau campanii, dar puteți crea și cadouri unice pentru angajați sau puteți crea accesorii pentru a fi folosite în cadrul companiei dvs. Puteți achiziționa cadourile noastre cu logo pentru compania dumneavoastră direct de pe site sau puteți contacta unul dintre angajații noștri pentru a primi o ofertă personalizată.

Cadouri pentru deschiderea unei companii

Urați-le bun venit noilor angajați cu câteva accesorii cu logo pentru viața de zi cu zi la locul de muncă. Câteva idei? O cană cu un nume, un caiet pentru a nota toate ideile, o sticlă de apă pentru a rămâne hidratat și o husă pentru laptop pentru a-l proteja de zgârieturi și căderi.

Sunteți pe cale să vă deschideți propria afacere și doriți să o promovați într-un mod unic? La YourSurprise oferim, de asemenea, posibilitatea de a crea gadgeturi și accesorii pentru promovarea noilor afaceri. Logo-ul dumneavoastră imprimat, gravat sau brodat pe cadouri de calitate. De asemenea, puteți găsi cadouri pentru deschiderea unei noi afaceri, pentru cineva care a decis să pornească într-o nouă aventură sau pentru angajați și parteneri de afaceri.

Cadouri personalizate pentru birou

Un cadou personalizat nu este rezervat doar pentru ocazii speciale, ci poate deveni și o modalitate de a vă personaliza biroul și, în același timp, de a aduce un zâmbet pe chipul angajaților dumneavoastră. Angajații dvs. nu pot să nu se simtă răsfățați atunci când își văd cadoul personalizat pentru uz zilnic. De exemplu, îi puteți surprinde cu un mouse pad personalizat sau o husă pentru laptop cu logo-ul companiei dumneavoastră și numele fiecărui angajat.

Asigurați-vă un birou mai ecologic

Între sticlele de plastic și paharele de unică folosință, este ușor să produci mai mult gunoi decât este necesar într-un birou. Decizia de a vă schimba obiceiurile poate fi o modalitate excelentă de a proteja mediul înconjurător și de a economisi bani pe termen lung. Crearea unui mediu ecologic va sensibiliza angajații dumneavoastră și le va permite acestora să fie mai atenți în viața de zi cu zi. Pentru dvs. avem mai multe opțiuni potrivite, de ex. Căni personalizate cu nume și/sau logo, Sticle din sticlă sau aluminiu o Pahare de sticlă cu logo gravat

Cadouri pentru prezentări și evenimente

Se poate întâmpla adesea să trebuiască să organizați evenimente importante sau prezentări pentru un nou produs/serviciu. Doriți ca oaspeții dvs. să se simtă apreciați și răsfățați și să prețuiască mesajul pe care compania dvs. dorește să îl transmită. Există multe cadouri mici cu logo-ul sau textul dvs. pe care le puteți oferi oaspeților. Un articol cu logo personalizat este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă promova la evenimente precum târgurile comerciale.

Pachete cadou pentru companii

Doriți să surprindeți pe cineva cu un pachet cadou unic? Putem crea pachete de cadouri corporative personalizate pentru orice ocazie și cerință. De exemplu, pachete cu sticle de vin, șampanie sau băuturi spirtoase sau seturi de degustare de bere. Descoperiți toate pachetele noastre de cadouri corporative și cereți echipei noastre o ofertă pentru a obține cea mai bună ofertă. Vă vom ajuta să vă personalizați cutiile cadou cu un logo, un nume și/sau un mesaj.

Dacă sunteți interesat să plasați o comandă pentru compania dvs., dar nu sunteți sigur care este cel mai bun produs, vă rugăm să ne contactați fără obligații. Cu siguranță vă vom putea sfătui cu privire la cel mai bun cadou pentru nevoile dumneavoastră!