Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Un chef și șorțul său sunt de nedespărțit! Nu numai că îl protejează împotriva petelor nedorite de pe haine, dar este și detaliul care fare distincția dintre un bucătar și un adevărat chef! Oferă cuiva căruia îi place să gătească mâncăruri delicioase un șorț personalizat cu o fotografie și/sau un text.

21 Cadouri

Șorț personalizat

Căutați un cadou pentru cineva căruia îi place să fie în bucătărie și îi place să gătească? Apoi, dă-le cadoul unui șorț distractiv cu propriul nume sau fotografie! La YourSurprise veți găsi o varietate de sorturi: de la sorturi pentru copii la sorturi din țesături și piele. Pentru el, pentru ea , pentru toată lumea! Pur și simplu proiectați un șorț în instrumentul de editare online. Aici puteți încărca o fotografie și adăuga text.

Un șorț pentru mamă

Doriți să faceți un șorț personalizat pentru mama dvs.? Tone de distracție! ~ Avem șorțuri într-o varietate de imprimeuri și culori diferite. De asemenea, puteți să vă încărcați propria fotografie sau chiar să faceți un colaj din mai multe fotografii pentru a le pune pe șorț. Șorțurile sunt tipărite în calitate superioară, ceea ce înseamnă că arată și ele bine. Șorțul de Ziua Mamei este disponibil în culorile gri și alb.

Un șorț pentru bunica

Doriți să surprindeți cea mai bună bunică din lume cu un cadou minunat pentru toată mâncarea minunată pe care o face? Sau pentru că coaceți întotdeauna fursecuri împreună? Apoi dă-i cadou un șorț personalizat cu o fotografie, numele ei sau un text la alegere. Un șorț cu poze cu bunica și nepoții ei este întotdeauna un succes! Mai ales dacă scrie și „pentru cel mai bun nan”!

Șorț pentru copii cu nume## Cui nu îi place să coacă prăjituri, să facă prăjituri sau doar să ajute în bucătărie? Cunoaștem o mulțime de copii cărora le place să coacă prăjituri cu mama, tata sau bunica. În gama noastră avem o mulțime de șorțuri grozave pentru copii, create special pentru micii prinți și prințese din bucătărie. Încărcați o fotografie, un nume și alegeți un text distractiv pentru șorț. Șorțurile pentru copii sunt disponibile în culorile roșu, albastru, negru și alb.

Șorț pentru copii Miffy

Șorțul Miffy este disponibil într-o varietate de culori și în diferite tipărituri. Puteți alege dintre Miffy cu un salopetă, Miffy care mănâncă sau Miffy cu toți prietenii ei. Pentru a face șorțul mai distractiv pentru micul destinatar, îi puteți adăuga numele cu un text scurt!

Un șorț pentru băieții duri: șorț de piele pentru grătar

Pentru maeștrii bucătari mari și duri, avem în colecția noastră șorțuri de piele frumoase, în care le puteți inscripționa numele. În plus față de nume, puteți alege dintr-o varietate de modele. Vă vom graba designul pe acest frumos șorț din piele! Puteți personaliza cu ușurință șorțul de piele în instrumentul nostru de editare online. Șorțul din piele are o curea reglabilă pentru gât și este confecționat din piele de bivol cu coajă vegetală. Acest șorț este un câștigător real dacă tipului tău tare îi place să faci grătar cu prietenii!

Șorț din piele pentru copii cu nume

Este și mai distractiv să asortezi șorțul din piele cu un șorț din piele pentru copii. În acest fel, tatăl și copilul (sau mama și copilul) pot face o echipă unică. Puteți avea același șorț făcut pentru copii ca și pentru mămică sau tată. Puteți alege dintre texte. Suntem siguri că celor mici le va plăcea să ajute, mai ales dacă poartă același șorț ca mama sau tata.