Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Toată lumea iubește Milka! Această ciocolată cu lapte delicioasă este disponibilă în diferite versiuni, de la un baton uriaș Milka până la o cutie cadou de ziua de naștere. Toate acestea pot fi personalizate cu o fotografie și un text pentru un cadou unic.

21 Cadouri

Ciocolată Milka personalizată

Dacă doriți să îi arătați persoanei dragi cât de mult vă pasă, spuneți-o cu Milka! Cadoul perfect pentru partenerul tău sau orice ciocolat, pentru că are un gust atât de bun. Cutia noastră cadou Say it with Milka este perfectă pentru orice destinatar și orice ocazie, deoarece tuturor ne place să primim o delicioasă delicioasă ciocolată .

Ciocolatele au o umplutură delicioasă, moale de cremă de alune și nougat, făcând fiecare ciocolată cu adevărat gustoasă. Puteți face cutia cadou și mai specială adăugând fotografia, numele și / sau textul la alegere pentru a crea un cadou unic, care sigur va pune un zâmbet mare pe fața destinatarului.

Cutie de ciocolată

Surprindeți-vă mama, tatăl, prietenul sau partenerul cu o cutie de bomboane delicioase Milka. Ciocolata are o umplutură moale de cremă de alune și nougat care vă va face gura apă. Cadoul perfect pentru el sau cadoul pentru ea !

Puteți personaliza ambalajul în cel mai scurt timp, adăugând numele și un mesaj personal pentru a crea o surpriză cu adevărat unică. Puteți oferi cadoul destinatarului personal sau puteți alege să îl livrați direct la adresa acestuia. Perfect pentru a surprinde o persoană dragă pe care nu o puteți vizita chiar de ziua lor.

Ciocolată Milka

Cine nu iubește ciocolata Milka? Au atât de multe arome delicioase din care să aleagă. Ciocolata Milka nu este doar un delicios gust pentru tine, ci face și o mare surpriză pentru cei dragi.

Cutia noastră cadou Say it with Milka este deosebit de specială, deoarece ambalajul poate fi personalizat cu fotografia, mesajul și / sau designul la alegere! Un cadou delicios cu un mesaj cu adevărat personal.

Cutie cadou inima de ciocolata Milka

Dacă doriți să vă surprindeți pe cineva special cu ciocolată Milka, alegeți o cutie cadou cu ciocolată Milka. Această cutie cadou este în formă de inimă și poate fi personalizată cu fotografia preferată și un mesaj romantic pentru a crea un cadou extra special, cu adevărat original pentru Ziua Îndrăgostiților sau doar pentru că vrei să le spui cât de mult înseamnă pentru tine.

Diverse cutii cadou Milka

Avem cutii cadou Milka pentru orice ocazie! Spune-ți mulțumiri, dăruiește-i profesorului o cutie de bomboane de ciocolată, spune felicitări pentru că ai promovat un examen sau ai absolvit sau le dorești o zi de naștere fericită. Avem și cutii cadou pentru Ziua Mamei, Ziua Tatălui, Ziua Îndrăgostiților, Crăciun și Paște!