Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Creați-vă tricouri personalizate online cu un imprimeu și un design la alegere. O selecție bogată de posibilități pentru tricourile tale personalizate pentru bărbați, femei și copii. Adăugați o fotografie, un nume, un logo și/sau un design.

140 Cadouri

Ați văzut 48 din 140 cadouri

Tricouri personalizate

Dacă sunteți în căutarea unui cadou distractiv sau aveți nevoie de tricouri pentru o scenă sau o femelă, turneu, ieșire la lucru sau weekend cu prietenii; Nu mai căuta. La YourSurprise, oferim tricouri pentru bărbați, femei, copii și bebeluși în multe dimensiuni și culori. Nu există o cantitate minimă de comandă, deci puteți comanda dintr-un singur tricou.

Tricouri cu fotografie și / sau nume

Editorul nostru online vă permite să personalizați oricare dintre tricourile noastre în cel mai scurt timp. Puteți să vă imprimați numele sau textul dorit sau să imprimați fotografia preferată; calitate înaltă și culoare completă. Dacă doriți să adăugați mai multe fotografii, creați un colaj distractiv. Spălați tricoul pe dinăuntru la maximum 40 de grade Celsius pentru a menține imprimarea în stare bună.

Tricouri pentru un cerb sau o femelă

Dacă intenționați să faceți un cerb sau o femelă și aveți nevoie de tricouri pentru întregul grup, vă asigurăm! Vă putem confecționa tricourile în diverse culori și cu diferite imprimeuri. Puteți încărca o fotografie pentru a o tipări pe tricouri sau puteți adăuga propriul text. Dacă nu sunteți un designer încrezător, alegeți unul dintre designurile noastre standard.

Tricouri pentru un eveniment sportiv

Multe echipe sportive comandă tricouri pentru un anumit eveniment, cum ar fi un turneu de hochei, un meci de fotbal. Tricourile nu sunt purtate doar în timpul evenimentului, ci și pentru afterparty și pentru a conduce jocul. Dacă veți purta aceeași cămașă pentru o vreme, mai bine să fie una bună! Puneți numele echipei dvs. pe tricou sau adăugați numele fiecărui membru al echipei în tricoul propriu. Dacă doriți să faceți tot posibilul, puteți adăuga chiar și o fotografie distractivă în spate. Cu siguranță veți ieși în evidență la afterparty!

Tricouri cu logo pentru un eveniment corporativ

Dacă doriți ca toți angajații să vă reprezinte compania la un eveniment sau petrecere corporativă, vă putem ajuta în acest sens. Puteți adăuga sigla companiei în fața sau în spatele tricourilor sau ambele. Sau poate ați prefera să aveți sigla companiei pe spate și numele angajatului în față; depinde de tine. Clienții noștri ne spun că aceste tricouri sau pulovere devin adevărate obiecte de colecție printre echipele lor.

Tricouri pentru copii și bebeluși

De asemenea, oferim tricouri pentru copii și bebeluși, în culori distractive, cum ar fi albastru deschis, roz, roșu și galben, cu modele distractive cu unicorni, inimi, bule de vorbire, înghețate, stele, urși, flamingo, balene și multe altele. De asemenea, oferim tricouri cu texte distractive, precum „Regină”, „Ține-ți calma, e ziua ta”, „Frate mai mare” și „Surioară mai mare”. Ultimele două sunt, de asemenea, o modalitate perfectă de a anunța o sarcină! Există, de asemenea, o mulțime de modele la care puteți adăuga propria fotografie și / sau text pentru a crea un tricou unic.

Tricouri pentru femei

Oferim o gamă largă de tricouri pentru femei. Toate tricourile sunt montate, ceea ce înseamnă că arată excelent. Dacă dumneavoastră sau femeia pentru care comandați un tricou preferați o îmbrăcăminte largă sau mai largă, tricourile noastre pentru bărbați ar funcționa în acest sens.