Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Imprimă-ți cele mai dragi amintiri pe un puzzle. Alege-ți fotografiile preferate și creează un puzzle personalizat unic.

14 Cadouri

Puzzle personalizat cu fotografie

Îți place pur și simplu să faci un puzzle sau cunoști pe cineva care să știe? Aveți un puzzle personalizat creat pentru dvs., partenerul dvs. sau copiii dvs., cu fotografii sau chiar colaje de fotografii la alegere! Distracție extraordinară pentru a vă trata, dar și perfectă ca cadou. YourSurprise oferă puzzle-uri cu 30, 96, 250, 500 și 1000 de piese.

Puzzle foto cu propria fotografie

Dacă sunteți în căutarea unui cadou original pentru prietena, mama, soția sau chiar dvs., nu căutați mai departe și aveți un puzzle personalizat cu fotografia (fotografiile) și / sau textul la alegere. Avem la dispoziție mai multe puzzle-uri foto diferite, fiecare cu un număr diferit de piese, deci există unul pentru toată lumea. Mare ca un cadou unic pentru orice ocazie. Creați-vă designul în Editor în cel mai scurt timp, iar YourSurprise vă va imprima puzzle-ul cu mare grijă și precizie pentru cel mai bun rezultat.

Cate bucati?

Știați că puzzle-urile de 1000 de piese sunt potrivite pentru vârsta de 12 ani și peste? Îi va ține ocupați o vreme, sigur! Dacă doriți să faceți puzzle-ul puțin mai greu de finalizat, selectați o fotografie cu o mulțime de culori sau modele repetate.

Cât de dificil este fiecare puzzle?

Nu există nicio îndoială că un puzzle de 23 de piese va fi finalizat relativ repede. Cu cât sunt mai multe piese, cu atât este mai dificil să completezi puzzle-ul, nu? Bine; da și nu. Un puzzle de 500 de piese cu o fotografie dificilă poate fi mai dificil de realizat decât un puzzle de 1000 de piese cu o fotografie mai simplă. Gradul de dificultate nu depinde doar de numărul de piese, ci și de imaginea aleasă.

Cât durează completarea unui puzzle de 1000 de piese?

Cât timp va dura pentru a finaliza un puzzle de 1000 de piese este puțin dificil de spus. Un grup de 4 persoane care concurau într-o competiție în 2017 au doborât un record completând unul în doar 1 oră, 29 de minute și 30 de secunde!

Tehnici de puzzle

Care este cel mai bun mod de a parcurge completarea unui puzzle? Completați mai întâi marginile sau sortați piesele după culoare? S-ar putea să credeți că ar fi mai ușor să completați marginile mai întâi, dar experții spun că este mai bine să sortați mai întâi după culoare. Acest lucru vă permite să ucideți două păsări cu o singură piatră, deoarece veți găsi marginile în timp ce mergeți.