Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Nașul și nașă sunt o prezență importantă în viața unui copil. Fie că plănuiești un botez sau vrei doar să le mulțumești pentru sprijinul acordat, cu siguranță ai ajuns la locul potrivit. Mulțumește-le cu un cadou special personalizându-l cu o fotografie și/sau un text.

126 Cadouri

Ați văzut 48 din 126 cadouri

Cadouri personalizate pentru nași

Aveți de gând să cereți cuiva să fie naș pentru viitorul botez al copilului dumneavoastră? Ai putea doar să întrebi, dar ai putea și să o faci într-un mod unic și special. Cum? De exemplu, cu o suzetă cu textul: Vei fi nașa mea? sau: vei fi nașul meu? Pe lângă suzete, avem și body pentru bebeluși, cutii cu bomboane de ciocolată și chiar pahare gravate. Puteți adăuga numele nașilor la orice articol pentru a-l face un cadou cu adevărat personal!

Rolul oficial al nașilor

Un naș este cunoscut formal ca un al doilea părinte, care provine din latină spondere, „a promite”. Nașul și nașa sunt roluri asociate cu botezul în biserică. Biserica are o serie de reguli pentru nași. De exemplu, nașul trebuie să fie creștin și să primească prima împărtășanie. De asemenea, ei trebuie să trăiască în conformitate cu credința. În limba engleză, numele „Godparent” este tradus ca „părinte de Dumnezeu”. În mod tradițional, rolurile de naș și de nașă sunt adesea atribuite rudelor, cum ar fi unchii și mătușile copilului botezat.

Rolul nașilor

Nașul și nașa sunt - alături de toți ceilalți martori ai botezului - martori oficiali că un copil a fost botezat. Nașul și nașa fac o promisiune în timpul botezului, pentru a-și ajuta finuțul să ducă o viață creștină, mai ales dacă copilul își pierde unul sau ambii părinți. Cu toate acestea, rolurile nașului și nașei nu sunt roluri legale. Prin urmare, nașilor nu li se oferă în mod legal niciun drept suplimentar sau obligație de a avea grijă de fiul lor din altă mamă, dacă este necesar. Ca naș sau nașă, nu veți deveni automat tutorele legal al copilului. Dacă părinții vor ca acest lucru să se întâmple, părinții trebuie să includă acest lucru în testamentul lor.

Nașii acum vs. atunci

S-au schimbat multe de-a lungul anilor. Mulți părinți întreabă membrii familiei, dar prietenii sunt deseori rugați să fie nași. În orice caz, rolul unui naș este unul onorabil: părinții au încredere în tine și ar dori ca tu și copilul să aveți o legătură specială.

Nași sau rude bogate?

Desigur, dacă vi se cere să deveniți naș, nu înseamnă că veți fi de așteptat să aveți grijă de copil ca o a doua mamă (sau tată) de acum înainte. Totuși, ca naș sau nașă, s-ar putea să doriți să faceți ceva mai mult el / ea. Mulți nași fac în mod regulat ceva distractiv cu copilul, cum ar fi cumpărarea de haine frumoase sau cadouri și, în unele cazuri, pot chiar să pună deoparte niște economii pentru viitorul lor. Aceasta nu este cu siguranță o obligație, mulți nași sunt doar foarte mândri că sunt nași!

Oferindu-i cuiva să fie naș

Dacă vrei să ceri cuiva să fie naș, ia în considerare să faci acest lucru într-un mod original, având un cadou personalizat. Avem o varietate de cadouri frumoase care includ întrebarea „Vei fi nașa mea?” sau „Vei fi nașul meu?”. De asemenea, puteți adăuga un nume la toate cadourile noastre pentru a le face cu adevărat personale.

Cele mai populare cadouri pentru a cere cuiva să fie naș sunt:

  • o suzetă
  • un body pentru bebeluși
  • o farfurioară

Mulțumește-i unui naș cu un cadou

Ați dori să mulțumiți cuiva că a preluat rolul de naș? Puteți face acest lucru cu un cadou distractiv, personalizat, cu un mesaj din inimă și numele nașilor.

Cele mai populare cadouri pentru a mulțumi unui naș sunt:

  • o cană cu nume lor, și „Naș” sau „Nașă”
  • o cutie de bomboane de ciocolată cu mesaj personal și nume
  • un pahar gravat cu un mesaj, pentru a spune mulțumesc
  • o placă cu poza nașului și a copilului