Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ce spun clienții noștri

Quote icon

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata transportului (niciun fel de problemă) și nici dacă ambalajul va fi unul asemănător cu cel editat de către mine (ireproșabil, cu toate că puteam fi eu mai atent când am ale literele mari și cele mici). Una peste alta, mă declar extrem de mulțumit, iar calitatea cadoului a fost mult peste așteptări.

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10
Quote icon

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10
Quote icon

Foarte calitativ atâta puzzle ul, cât și ambalajul, iar timpul de livrare este destul de rapid! Apreciez și recomand! Revin cât de curând și cu alte comenzi.

Georgiana pe 7-4-2022

10 / 10
10.0

15 recenzii

Vezi toate

Creați-vă propriul dvs. planificator personalizat

Dacă preferați să păstrați un planificator fizic mai degrabă decât unul digital, este destul de cool! Avem diverse planificatoare în sortimentul nostru, care pot fi personalizate cu fotografiile și / sau textul la alegere!

Creați-vă planificatorul școlar

Colegii tăi de clasă vor fi cu siguranță impresionați de un planificator personalizat special pentru tine. Puteți alege între o versiune cu copertă moale sau Hardcover, fiecare cu săptămâna care începe luni și afișată pe două pagini. Există mult spațiu pentru a scrie ceea ce trebuie făcut în fiecare zi și puteți urmări și notele și programele.

Planificatorii școlari pot fi personalizați atât pe partea din față, cât și pe cea din spate a copertei, cu fotografia și / sau textul la alegere. De asemenea, oferim modele amuzante pentru a alege, cu flori, inimi, tigri, ananas și portocale.

Planificator de an

Dacă doriți să aveți un planificator original pentru anul respectiv, creați unul în Editorul nostru online. Pur și simplu adăugați fotografia și / sau textul la alegere, ușor! Planificatorul dvs. personalizat de an, în cel mai scurt timp. Planificatorii de ani sunt disponibili într-o versiune de tip hardcover și hardcover, astfel încât să puteți selecta versiunea care vi se potrivește cel mai bine. Dacă doriți să adăugați o notă distractivă, alegeți dintre printurile noastre minunate. Veți găsi diferite tipărituri în Editorul nostru online, cu flori, tigri, ananas și multe altele!

Bullet journal

Dacă preferați să lucrați cu un planificator care vă lasă planul la dispoziția dvs., cu spațiu suficient pentru listele de sarcini, mergeți la jurnalul nostru cu bullet. Jurnalul include 120 de pagini, fiecare umplut cu puncte minuscule: mult spațiu pe care să îl folosești după cum dorești. Bullet journal este, de asemenea, disponibil atât în versiunea softcover, cât și în versiunea hardcover. Adăugați fotografia și / sau textul la alegere pentru a personaliza partea din față și partea din spate a copertei pentru a crea propriul dvs. jurnal unic!

Editorul nostru conține modele pe care le-am prefabricat pentru dvs., cu multe dintre care să alegeți. Poate ați dori o copertă roz cu linii aurii, o copertă acoperită cu flori, o copertă cu aspect de marmură, o copertă cu aspect de marmură roz, o copertă cu frunze tropicale, o copertă de flamingo, o copertă cu stele, o copertă de unicorn sau o copertă cu fructe de vară, cactuși sau planete.