Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Tricicletă din lemn
Tricicletă din lemn
Tricicletă din lemn
Tricicletă din lemn
Tricicletă din lemn
Tricicletă din lemn
Tricicletă din lemn
Tricicletă din lemn
Tricicletă din lemnTricicletă din lemnTricicletă din lemnTricicletă din lemnTricicletă din lemnTricicletă din lemnTricicletă din lemnTricicletă din lemn

Tricicletă din lemn

Stoc epuizat
395,99 Lei
Multiplex de fag fără așchiere cu detalii din lemn de fag
Un cadou nou-născut unic și modern
Potrivit pentru băieți și fete de la 1 an
Cu nume și design pe folie de vinil laminat de înaltă calitate

Specificații cadouri

Mai multe informații despre tricicleta din lemn:
Tipul lemnului: Placaj de mesteacăn foarte puternic și fără așchii cu detalii de mesteacăn
Dimensiuni: 73x45x41 cm
Greutate: ± 1700 grame <
Personalizare: folie de vinil laminat de înaltă calitate pe ambele părți
Vârste: peste 1,5 ani
Extra: înălțimea șeii tricicletei poate fi ajustată pentru a ține pasul cu creșterea copilului dumneavoastră!
Poate fi transformat într-o motocicletă cu două roți

Plimbare cu un trike personalizat cu nume!

Îți amintești cât de mândru ai fost de primul tău trike? Nu există un cadou mai bun decât un trike personalizat din lemn. Dă trike-ului de lemn o notă personală adăugând numele tânărului pilot la design. Numele, împreună cu unul dintre simbolurile adorabile, va fi aplicat pe ambele părți ale trike-ului pentru copii, folosind un autocolant laminat puternic, de înaltă calitate, realizat din vinil. Această folie de autocolant este destul de durabilă, ceea ce o face perfectă pentru o jucărie pentru copii. Un cadou minunat pentru a surprinde un băiat sau o fată norocoasă sau pentru a-ți surprinde propriul copil.

O bicicletă personalizată din lemn cu nume pe care el sau ea o va bucura pentru anii următori. De asemenea, vine cu un suport la îndemână, asigurându-se că va rămâne în poziție verticală chiar și pe două roți. Trike-ul de lemn este fabricat din placaj de mesteacăn foarte puternic, finisat cu atenție pentru a evita așchii pentru distracție neglijentă în timpul jocului! Începeți să personalizați imediat cadoul acestui copil minunat și surprindeți-l pe micul tyke cu propriul său trike personalizat din lemn cu nume!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici