Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cadoul ideal pentru toți dulciuriștii: bomboane delicioase personalizate! Descoperiți o selecție bogată de bomboane gumate personalizate și nepersonalizate. Pentru a le oferi cadou pentru o zi de naștere sau pentru a sărbători o ocazie specială

31 Cadouri

Dulciuri și delicii personalizate de partajat

Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru cineva cu un dinte dulce, nu căutați mai departe! Aceste cadouri sunt, de asemenea, perfecte ca cadouri de mulțumire sau favoruri. Fie că este un cadou pentru ea sau cadou pentru el, avem exact ceea ce căutați.

Dulciuri de împărțit

Dacă sunteți în căutarea unei delicii originale pe care să o împărtășiți cu clasa, clubul sportiv sau colegii de ziua dvs. sau pentru o altă ocazie specială, puteți merge cu turnul nostru Chupa Chups. Turnul include 200 de acadele în diferite arome și puteți adăuga designul la alegerea dvs. în partea de sus a turnului.

Cadouri pentru pachete sau pachete de bunătăți: Mente personalizate

Dacă aveți nevoie de favoruri pentru a le distribui la nunta, botez sau eveniment, pachetele noastre personalizate de gumă Mentos sunt o opțiune excelentă. Puteți personaliza pachetele cu fotografia, sigla și / sau textul la alegere pentru a crea favorurile perfecte în cel mai scurt timp. Pachetele Mentos sunt disponibile atât în seturi mari, cât și în seturi mici.

Cadouri de cadouri sau pachete de bunătăți: turn personalizat Chupa Chups

Turnul nostru de acadea Chupa Chups este un adevărat punct de atracție pentru orice eveniment. Puteți adăuga sigla sau fotografia la alegere în partea de sus a turnului. Cu 200 de acadele incluse, există multe lucruri de parcurs.

Cadouri pentru cadouri sau pachete de bunătăți: borcane personalizate de dulciuri

Un alt cadou distractiv pentru sacul bun pentru un eveniment corporativ sunt dulciurile noastre într-un borcan de sticlă. Acestea sunt disponibile în seturi de 10 și pot fi personalizate cu logo-ul dvs. Dulciurile dintr-un borcan fac, de asemenea, favoruri minunate pentru invitații la nuntă!

Cadouri pentru pachete de bunuri sau cadouri: cutii personalizate de mentă

Acestea fac favorul perfect sau adăugarea unui sac de bunătate: o cutie de mentă cu fotografia la alegere. Acestea sunt disponibile în seturi de 10 și pot fi personalizate cu logo-ul dvs.

Cutie de dulciuri

Dacă sunteți în căutarea de cadouri distractive sau doriți să mergeți la un eveniment corporativ, mergeți cu cutiile noastre dulci. Fiecare cutie este umplută cu dulciuri delicioase și poate fi personalizată. Încărcați fotografia și textul la alegere și vom personaliza cutia pentru dvs. Selectați dintre diverse dulciuri, cum ar fi sortimente de lemn dulce, lemn dulce asortat, ouă de Paște, inimi dulci, menta și gume de vin.

Mentos XXL

Dacă doriți să surprindeți pe cineva cu drag de menta într-un mod mare, cadoul nostru XXL Mentos este perfect! Include nu mai puțin de 21 de role de Mentos cu aromă de mentă, iar rola exterioară mare poate fi personalizată cu numele și fotografia destinatarului.

Dacă dumneavoastră sau destinatarul preferați ciocolata , avem și asta!