Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Profesorii reprezintă un sprijin deosebit în creșterea copiilor și a adolescenților. Pe măsură ce anul școlar se apropie de sfârșit, de ce să nu-i mulțumiți profesorului copilului dvs. cu un cadou personalizat special pentru acesta.

119 Cadouri

Ați văzut 48 din 119 cadouri

Cadouri de mulțumire personalizate pentru profesori

Dacă ești în căutarea unui cadou interesant pentru profesorul tău sau al celui mic, nu căuta mai departe! La YourSurprise oferim cadouri personalizate distractive, ceea ce înseamnă că puteți adăuga fotografia, textul și / sau numele la alegere pentru a vă face cadoul deosebit de special.

Vă mulțumim cadou pentru profesor: Un motiv pentru a vă mulțumi profesorului dvs.

Profesorii joacă un rol crucial în modelarea vieții noastre și există nenumărate motive pentru a ne exprima recunoștința pentru eforturile lor. Iată câteva motive majore pentru a lua în considerare oferirea unui cadou de mulțumire:

 • Muncă grea și dedicare: Profesorii investesc ore îndelungate în pregătirea lecțiilor, în notarea temelor și în oferirea de îndrumare personalizată pentru a se asigura că elevii reușesc.
 • Impactul asupra creșterii personale: Un profesor excelent nu numai că transmite cunoștințe, ci și stimulează creșterea personală, ajutându-i pe elevi să își dezvolte încrederea, rezistența și conștiința de sine.
 • Influență pozitivă de durată: Înțelepciunea și încurajările împărtășite de profesorii inspirați rămân adesea cu elevii mult timp după ce aceștia au părăsit sala de clasă, modelându-le alegerile și realizările viitoare.

Pentru toate aceste motive și multe altele, a oferi un cadou unui profesor este un gest frumos care va lăsa un impact asupra destinatarului și va crea o amintire de lungă durată! Pentru zile de naștere, cadouri de rămas bun sau cadouri de pensionare, există întotdeauna un motiv pentru a-l surprinde pe profesorul tău preferat.

Cadouri de sfârșit de școală pentru profesori

Pe măsură ce anul școlar se apropie de sfârșit, este un moment excelent pentru a vă arăta aprecierea față de profesori cu cadouri grijulii. De la obiecte personalizate la rechizite utile pentru clasă, aceste mărturii de recunoștință vor lăsa o impresie de durată și îi vor face să se simtă apreciați. Idei de cadouri pentru profesori:

 • O cutie de bomboane de ciocolată cu un mesaj de mulțumire
 • O husă pentru laptop cu numele lor
 • Un pahar de ceai gravat
 • Un caiet personal
 • Un ceas personalizat

Ce să cumperi pentru un profesor ca un cadou de sfârșit de școală?

Diferiți profesori au nevoi diferite. Pentru profesorii de grădiniță sau de școală primară, un cadou de relaxare ar putea fi minunat, deoarece aceștia sunt mereu pe fugă și trebuie să se ocupe de nevoile și personalitățile copiilor. Un set Love, beauty and Planet; un set de săpunuri sau o cutie de ceaiuri cu o selecție de ceaiuri.

Profesorii din licee sau universități petrec mult timp în spatele unui birou. Surprindeți-i cu un stilou gravat cu numele lor, o husă personalizată pentru laptop sau o cană de cafea.

Cele mai bune cadouri pentru un profesor de sex masculin

Pe măsură ce ne luăm rămas bun de la profesorul nostru iubit, găsirea cadoului perfect pentru a-i onora impactul și dedicarea este crucială. Articole de papetărie personalizate, o cutie de prânz elegantă și personalizată sau chiar un covoraș de mouse personalizat pentru a-i reaminti impresiile de durată pe care le-a lăsat în viața elevilor săi.

Cadouri pentru o profesoară

A sosit momentul să vă luați rămas bun de la profesoara dvs. iubită. Vara se apropie în sfârșit, dar doriți să-i spuneți un rămas bun ca lumea.

Câteva idei de cadouri pentru o profesoară: o cană termos, o cutie de ciocolată, o sticlă de apă cu numele ei sau un pahar de ceai gravat.

În concluzie, găsirea cadoului perfect pentru un profesor poate fi atât distractivă, cât și plină de satisfacții. Cu puțină creativitate și atenție, puteți să vă arătați aprecierea pentru munca și dedicarea lor. SExplorați lumea minunată a cadourilor pentru profesori și faceți o impresie de durată asupra educatorilor care au făcut o diferență în viața dumneavoastră.

Un cadou de la întreaga clasă

Suntem siguri că profesorul tău ar fi atât de fericit și mândru să primească un cadou de la întreaga sa clasă. Dacă aveți o fotografie cu toți elevii sau studenții, încărcați-o în Editorul nostru online pentru a crea un cadou super, care cuprinde întreaga clasă. Ai putea alege o cană, o placă decorativă pentru clasa lor sau o cutie delicioasă de bomboane de ciocolată personalizată cu un mesaj și foto.

Motive pentru a-i mulțumi profesorului

Nu există nicio regulă care să spună că trebuie să-i mulțumești profesorului, dar un mic cadou poate însemna mult pentru ei. Poate că ați avut un an școlar extraordinar, în general, sau profesorul tău a depus un efort suplimentar pentru a te ajuta, sau acesta este ultimul tău an la acea școală. Toate acestea sunt motive excelente pentru a-i arăta profesorului tău cât de mult îl apreciezi.

Cadouri populare pentru profesori

Deci știi că vrei să-i oferi profesorului ceva, dar care ar fi o idee bună de cadou? Iată o listă cu cele mai populare cadouri pentru profesori, ca inspirație:

 • Dacă profesorul tău iubește cafeaua, va fi foarte fericit cu o canăpersonalizată frumoasă sau cu o cană de ceai gravată, dacă preferă ceaiul.
 • În cazul în care profesorului tău îi plac dulciurile, ar fi fericit cu o tabletă personalizată de ciocolată, o telegramă de ciocolată, o cutie cadou Milka sau Toblerone. Fiecare dintre cadourile noastre cu ciocolată poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere.
 • Poate că profesorul tău este un fan al documentelor, sau îi place să fie organizat. Dacă da, vor fi foarte mulțumiți de propriul lor notebook personalizat! Avem la dispoziție diverse tipuri de caiete, care pot fi personalizate cu textul și / sau fotografiile la alegere.
 • Un suport de mouse cu o fotografie a clasei tale.
 • O placă sau tablou decorativ cu o fotografie și un text, care completează perfect clasa.
 • Dacă profesorul are întotdeauna un pahar de apă pe catedră, poate le-ar plăcea să facă un upgrade la propria sticlă de apă personalizată.
 • Un alt cadou minunat este o tavă de servire personalizată pentru salonul profesorilor. Profesorul tău își va reaminti de tine și de clasa ta de fiecare dată când va servi ceva!

Modele de cadouri, la alegere

În Editorul nostru online, puteți selecta între diferite modele care conțin texte precum:

 • Mulțumesc domnule / doamnă!
 • Super profesor
 • Sunteți cel mai bun profesor
 • Mulțumesc pentru un an minunat

Avem o livrare foarte rapidă, așa că, dacă comandați astăzi, veți primi cadoul foarte curând. Puteți alege chiar să vi se livreze cadoul direct la adresa profesorului, sau la școală.