Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

24 cadouri

Ce spun clienții noștri

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata transportului (niciun fel de problemă) și nici dacă ambalajul va fi unul asemănător cu cel editat de către mine (ireproșabil, cu toate că puteam fi eu mai atent când am ale literele mari și cele mici). Una peste alta, mă declar extrem de mulțumit, iar calitatea cadoului a fost mult peste așteptări.

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10

Foarte calitativ atâta puzzle ul, cât și ambalajul, iar timpul de livrare este destul de rapid! Apreciez și recomand! Revin cât de curând și cu alte comenzi.

Georgiana pe 7-4-2022

10 / 10
10.0

15 recenzii

Vezi toate

Jucărie de peluză personalizată

Deseori vedem jucăriile moi ca fiind cadouri pentru cei mici, dar pot face cadouri minunate pentru orice ocazie, indiferent de vârsta destinatarului. Fie că doriți să faceți un gest romantic sau să anunțați un prieten că sunteți acolo pentru ei într-un moment dificil, un ursuleț de pluș personalizat poate fi modalitatea perfectă de a vă transmite mesajul către persoana iubită. La YourSurprise avem o gamă largă de jucării moi care pot fi personalizate cu un nume sau o fotografie. Imprimăm sau brodăm numele sau fotografia pe tricoul sau picioarele ursului de pluș. Avem jucării moi mici pe brelocuri, jucării ceva mai mari și chiar un ursuleț uriaș de pluș!

De ce o jucărie de peluză personalizată este un cadou minunat

O jucărie moale este un cadou neașteptat, care va încălzi inima oricărui destinatar și va aduce cu siguranță un zâmbet mare pe fața lor. Este un cadou minunat pentru orice ocazie:

  • Ziua Îndrăgostiților: Momentul perfect pentru a alege o plușă personalizată ! Pur și simplu adăugați fotografia preferată a partenerului dvs. și a dvs. în tricoul jucăriei sau aveți numele brodate în picioare.
  • Fii bine în curând: dacă o persoană dragă trece printr-un petic dur sau se recuperează, surprinde-o cu o jucărie personalizată pentru a aduce bucurie și confort instantanee.
  • Nou bebeluș: o jucărie moale personalizată este modalitatea perfectă de a întâmpina o viață nouă în lume și una pe care micuțul și părinții lor o pot prețui pentru totdeauna ca un suvenir. Desigur, există multe, multe alte ocazii, așa că pur și simplu personalizați-vă jucăria de peluză cu fotografia potrivită sau textul la alegere.

Tipuri de jucării cu nume și fotografie

Avem o varietate de creaturi drăguțe în colecția noastră: * o girafă * o pisica * un ursuleț * un urs mare * un urs foarte mare * un ursuleț uriaș de pluș * un leu * un caine * o vacă * o maimuta * o oaie * un iepure De fapt, puteți găsi aproape întreg regatul animalelor în colecția noastră de jucării de peluză!

Ursuleț de pluș personalizat pentru iubita ta!

Femeilor le place mai ales să primească cadou o jucărie moale. Cauti un cadou dulce pentru iubita ta pentru o aniversare de 6 luni, un an sau cativa ani impreuna? Apoi dă-i o jucărie adorabilă cu o fotografie cu tine împreună. Vrei să dai ceva mic? Apoi avem jucării drăguțe pe brelocuri care pot fi personalizate cu numele ei.

Ursuleț de pluș cu nume ca dar de maternitate

Un urs cu numele pe picioare face un cadou de maternitate cu adevărat dulce. Brodăm numele bebelușului pe picioarele ursului. Puteți avea ceva diferit brodat pe fiecare picior, cum ar fi numele, data nașterii sau, în cazul gemenilor: ambele nume!

Ursuleț uriaș și mega ursuleț de pluș

Chiar vrei să copleșiți pe cineva cu un cadou? Apoi dă-le un ursuleț de pluș mega sau uriaș. Mega ursul este nu mai puțin de 60 cm așezat și 96 cm în picioare. Dacă doriți cu adevărat să faceți tot posibilul, oferiți cadoul unui ursuleț de pluș uriaș, care stă la cel puțin 135 cm. Ambii urși sunt îmbrăcați într-un tricou decât puteți personaliza cu un nume sau o fotografie.

Cerinte legale

Toate jucăriile de peluză îndeplinesc cerințele legale pentru jucăriile pentru copii și, prin urmare, sunt complet sigure.