Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

10% reducere

Primiți 10% reducere la comenzile de peste 20 €, -!

20% reducere

Înscrieți-vă la newsletter și primiți un cod de reducere de 20%!

Aveti vreo intrebare?

Dacă v-ați abonat la newsletter-ul nostru, vă vom trimite codul de reducere prin e-mail. Veți primi acest e-mail numai dacă nu v-ați abonat niciodată la newsletter înainte și după ce vă asigurați că adresa dvs. de e-mail este corectă.

Codul de reducere poate fi introdus la pasul 3 la finalizarea comenzii. Codul de reducere va fi dedus automat din coș după ce ați introdus codul de reducere.

Nu, puteți utiliza un singur cod de reducere la un moment dat.

Nu, codul dvs. de reducere este unic și poate fi folosit o singură dată. Dacă cunoașteți pe cineva care ar putea dori să beneficieze de un cod de reducere, sugerați să vă înscrieți la newsletter. În acest caz, codul de reducere va fi trimis prin e-mail persoanei care se înscrie.

Puteți găsi coduri de reducere pentru afiliați online din când în când, dar în acest caz este necesară o sumă minimă de cheltuieli. Dacă te abonezi la newsletter prin intermediul site-ului, poți beneficia de un cod de reducere de 20%, fără limite de cheltuieli. Această reducere este aproape întotdeauna mai mare decât orice cod de reducere pe care îl puteți găsi la afiliați. Oferim adesea coduri de reducere prin e-mail abonaților noștri. Aceste coduri de reducere pot fi folosite o singură dată și nu se găsesc pe site-urile cu coduri de reducere.

Codul dvs. de reducere poate fi folosit pentru a cumpăra orice cadou din catalogul nostru.

Nu, nu există o comandă minimă pentru a putea folosi codul de reducere primit după abonarea la newsletter. Poate exista o achiziție minimă pentru codurile de reducere pe care le găsiți online. Condițiile sunt definite pentru fiecare cod de reducere.

YourSurprise nu are perioade fixe de vânzare așa cum se poate întâmpla cu alte magazine. Oferim reduceri speciale pentru abonații noștri la newsletter de mai multe ori pe parcursul anului. Avem și „Miercurea minunată” în care oferim reduceri la toate cadourile noastre. De multe ori avem și reduceri rezervate doar abonaților la newsletter.

Codul de reducere este valabil 14 zile din momentul primirii.

Serviciu clienți

Trimite-ne un mesaj

Serviciul nostru pentru clienți este disponibil pe:
Luni - Joi: 09:30 - 22:00
Vineri: 09:30 - 18:00
Sâmbătă: 09:30 - 14:00
In Engleza