Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Multe momente din viață merită să fie sărbătorite; o aniversare privind activitatea profesională, o logodnă, o căsătorie și așa mai departe. Cauți un cadou de aniversare? Personalizează-ți cadoul cu o fotografie și/sau un text!

453 Cadouri

Ați văzut 48 din 453 cadouri

Cadouri personalizate de aniversare

Cel mai bun cadou pentru o aniversare

Părinții tăi sunt căsătoriți de aproape 50 de ani? Sau colegul dumneavoastră este angajat de aproape 10 ani? Atunci acest lucru ar trebui să fie cu siguranță sărbătorit! Aniversările sunt momente excelente pentru a sărbători împreună și a privi în urmă la anii trecuți. Ai o aniversare de sărbătorit în curând? Așa că, în mod natural, acest lucru necesită un cadou personal. Oferirea unui cadou aniversar personalizat este o modalitate excelentă de a face acest moment extra special.

Aniversarea nunții

Dacă sunteți căsătorit de 5, 10 sau 25 de ani, acesta este un motiv de sărbătoare! La 5 ani, îți sărbătorești aniversarea de lemn. La 10 ani, este aniversarea ta de bronz, 25 de ani este nunta de argint și la 50 de ani este nunta ta de aur. Bineînțeles, în acele zile veți dori să cumpărați ceva special pentru părinți, prieteni, cunoscuți, sau chiar pentru partenerul tău. Cel mai popular cadou este un album foto cu fotografii din anii precedenți, dar personal, credem că și paharele de șampanie gravate cu nume sunt un cadou minunat de dat și primit. Mai ales dacă sunt însoțite de o sticlă de șampanie cu o poză pe ea. Puteți să le imprimați pe etichetă fotografia originală de nuntă și să adăugați un mesaj personalizat. Ai propria aniversare de nuntă de sărbătorit? Surprinde-ți partenerul cu o pânză frumoasă cu cea mai romantică fotografie a voastră pe ea!

Aniversare de muncă

Dacă colegul tău. a fost angajat de 5, 7, 10 sau 12 ani, acest lucru este, desigur, ceva de luat în seamă. Cât de grozav ar fi să surprinzi colegul acela cu un tricou personalizat cu cea mai jenantă fotografie de la acea petrecere a companiei? Dacă doriți să oferiți un cadou puțin mai serios, puteți, desigur, să imprimați și o cană drăguță cu text. Dacă colegului tău îi plac dulciurile, atunci suntem siguri că îl veți face fericit cu o cutie personalizată de dulciuri sau o cutie de Milka personalizată. Colegul tău este de obicei primul la coadă la bar pentru băuturile de vineri seara sau la petrecerile companiei? Surprindeți-l cu o cană de bere sau cu un pahar de vin cu propriul nume pe el.

Dacă întreaga companie ar trebui să știe despre asta

Căutați ceva mai uimitor? Atunci comandați un indicator rutier cu text și număr personalizat, și agățați-l în mod vizibil lângă colegul norocos. Aceasta este, de asemenea, o idee grozavă dacă colegul tău a împlinit 30, 40 sau 50 de ani.

Ce puteți face ca angajator?

Pică pe tine responsabilitatea aniversărilor? Atunci ai o sarcină importantă. Pentru mulți oameni, este un moment destul de special când sunt angajați la o companie de 5 sau 7 ani. Le apreciază și mai mult dacă și voi, în calitate de angajator, sunteți conștienți de asta. Nu trebuie să vă bucurați instantaneu de o cină scumpă la un restaurant cu stele Michelin. O sticlă de șampanie cu logo-ul companiei, numele persoanei care sărbătorește și o fotografie vor fi foarte apreciate de orice angajat.

Intenția contează!

O mică atenție nu trebuie să fie deloc scumpă - pentru mulți oameni, gestul este cel mai important. Pentru oricine este important să vadă că angajatorii și colegii lor să știu că sărbătoresc o aniversare.