Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

54 Cadouri

Ați văzut 48 din 54 cadouri

Cutii de ciocolată personalizate cu o fotografie, text și/sau nume

Ai primit vreodată o cutie de ciocolată? Dacă ești un iubitor de ciocolată, atunci știi prea bine că ciocolata este mai mult decât un simplu cadou! Fie că le savurezi doar tu, sau că le împarți cu cei dragi, fiecare ciocolată aduce cu ea un moment delicios.

Când vine vorba de cadouri formate din cutii de ciocolată, YourSurprise e expert în domeniu! Creează-ți propria cutie de ciocolată personalizată și surprinde-i cu un cadou gustos de ciocolată!

Îndulcește momentele tale speciale: cadoul perfect în formă de cutie de ciocolată

Aceste frumoase daruri reprezintă de mult timp un simbol al romantismului, prieteniei și al răsfățului luxos; pur și simplu nu există nicio ocazie care să nu fie instantaneu îmbunătățită de o cutie de bomboane de ciocolată delicioase.

Alegerea cutiei de cadou cu ciocolată potrivită depinde în principal de trei lucruri:

  • Tipul de ciocolată: dacă destinatarul îndrăgește o anumită marcă sau tip de ciocolată, asigură-te că o incluzi în cutia ta de ciocolată!
  • Cum arată cutia: cum se prezintă cutia? Există vreo modalitate prin care o poți face mai personală, poate adăugând o personalizare?
  • Momentul dăruirii: momente diferite necesită tipuri diferite de cutii. De exemplu, o ocazie romantică ar putea necesita o cutie de ciocolată în formă de inimă, în timp ce ocazii precum o zi de naștere ar merge bine însoțite de o cutie de cadou tematică!

Cutii de ciocolată tematice pentru ocazii speciale

Cu noi, la YourSurprise, poți crea o cutie de ciocolată pentru orice moment special. Avem o gamă variată de cutii de ciocolată și designuri pentru fiecare moment: pentru Crăciun, Paște, Ziua Mamei, Ziua Tatălui, Ziua Îndrăgostiților și multe alte ocazii. Există întotdeauna un motiv potrivit pentru a-i surprinde pe cei dragi cu ciocolată!

O notă personală: cum să personalizezi cutia ta de ciocolată

Să personalizezi cutia ta de ciocolată nu se rezumă doar la adăugarea unui mesaj pe cutie sau adăugarea unei funde mai deosebite (deși acestea sunt adăugiri minunate!). Este vorba și despre selectarea unei combinații perfecte de detalii care să scoată cu adevărat în evidență darul tău:

Pasul 1: Începe prin a selecta un sortiment de ciocolată pe care destinatarul cadoului l-ar aprecia. Preferă mai mult ciocolata clasică cu lapte, sau le place să încerce diferite arome? Se poate chiar să prefere o marcă anume.

Pasul 2: Dacă sunt disponibile variante diferite (dimensiune sau aromă), asigură-te că o alegi pe cea mai potrivită, apoi deschide editorul.

Pasul 3: Cu ajutorul editorului poți personaliza cutia de ciocolată aleasă. Se poate adăuga o fotografie, un mesaj special pentru destinatar, un nume și/sau un logo.

Nu uita, să personalizezi cadoul înseamnă satisfacerea gusturilor unice ale destinatarului și adăugarea notei personale proprii în tot ansamblul. Un cadou care este adaptat gusturilor lor nu doar că demonstrează că ați depus efort, ci transformă o simplă cutie de ciocolată într-un cadou cu adevărat original și memorabil.

Ce tipuri de ciocolată sunt cele mai potrivite pentru o cutie cadou?

Tipul de ciocolată inclus în cutia ta de cadou ar trebui să reflecte gusturile destinatarului. Printre ideile de cadouri cu cutii de ciocolată disponibile la YourSurprise se află:

Să creezi și să oferi o cutie de ciocolată nu a fost nicicând o experiență mai plăcută și personalizată. Fie că alegi ciocolate de lux făcute manual, sau că optezi pentru branduri binecunoscute precum Milka sau Lindt, o cutie de ciocolată este mai mult decât un cadou - este un simbol delicios al dragostei, afecțiunii și individualității.