Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Afundă-te în lumea excepțională a Tony's Chocolonely. Creează-ți cadoul de ciocolată personalizat, alegând dintr-o selecție de delicii personalizate Tony’s Chocolonely exclusive.

2 Cadouri

Descoperă lumea delicioasă Tony's Chocolonely: personalizată cu fotografie, nume și/sau text.

Tony's Chocolonely și-a câștigat un loc în inimile iubitorilor de ciocolată din întreaga lume datorită calității de neegalat și a angajamentului față de procurarea ingredientelor din surse etice. Însă povestea Tony's Chocolonely este mult mai complexă decât pare la prima vedere.

Călătoria a început în 2005, odată cu frustrarea jurnalistului Teun van de Keuken față de problema gravă a exploatării copiilor și a sclaviei din industria de cacao. Tony's Chocolonely a apărut ca un răspuns pentru a aborda direct aceste probleme socio-economice presante, spre bucuria iubitorilor de cacao din întreaga lume.

Pe lângă toate acestea, Tony's Chocolonely este iubit pentru gama sa diversă de ciocolată. Fie că ești fan al ciocolatei clasice cu lapte, ori ai o preferință pentru ciocolata neagră, sau poftești la ceva puțin mai aventuros (precum tabletele lor de ciocolată cu caramel și sare de mare sau cu nuga și miere), există o creație Tony's Chocolonely perfectă pentru tine.

YourSurprise s-a asociat cu Tony's Chocolonely pentru a-ți aduce un cadou unic Tony's Chocolonely: tablete de ciocolată și cadouri personalizate!

De ce Tony's Chocolonely este cadoul perfect

Cu Tony's Chocolonely, nu oferi doar o ciocolată de calitate excepțională, ci contribui și la o lume în care producția de ciocolată este 100% lipsită de sclavie.

Fiecare tabletă de Tony's Chocolonely este fabricată cu ingrediente provenite din surse responsabile, asigurându-se că fermierii implicați sunt plătiți cu un salariu echitabil. Dacă destinatarul este cineva preocupat de consumul etic și de sustenabilitate, acesta ar putea fi cadoul perfect.

Pe deasupra, poți personaliza cadoul tău de ciocolată Tony's Chocolonely cu o personalizare unică. Adaugă fotografia, numele și/sau textul tău. Un cadou grozav pentru a-i ura cuiva o zi de naștere fericită, pentru a-i face o surpriză cu o ocazie specială sau pur și simplu pentru că vrei să vezi un zâmbet pe fața lor.

Arta dăruirii: cadourile de ciocolată personalizate Tony's Chocolonely

Te-ai putea întreba, ce face ca Tony's Chocolonely YourSurprise să fie cadoul personalizat perfect? Poți alege dintr-o selecție de cadouri Tony's Chocolonely, atent selecționate în ceea ce privește gustul și ambalajul astfel încât să poți crea un cadou unic pentru tine sau pentru cineva drag.

Cadourile noastre personalizate Tony's Chocolonely cuprind:

  • O tabletă gigantică Tony's Chocolonely cu o selecție de 5 tablete de ciocolată: cu lapte, cu lapte și caramel și sare de mare, cu lapte și alune, cu lapte și nuga, și ciocolată neagră. Tableta gigantică poate fi desigur personalizată cu o fotografie, un nume și/sau un text.
  • O cutie cadou Tony's Chocolonely disponibilă în seturi de 3 tablete sau de 6. Cutia colorată care conține ciocolata poate fi personalizată în editorul nostru online.
  • O tabletă de ciocolată personalizată într-o cutie de cadou unică și personalizată cu un design Tony's Chocolonely sau cu un alt design ales de tine din editorul nostru.

Cum pot personaliza Tony's Chocolonely?

Personalizarea cadoului tău Tony's Chocolonely este o modalitate incitantă, simplă și potrivită de a răsfăța pe acea persoană specială.

Mulțumește cuiva pentru ajutorul pe care ți l-a acordat; felicită pe cineva pentru absolvirea sa; sărbătorește pe cineva de ziua sa de naștere sau pur și simplu spune "Te iubesc".

Crearea unei amintiri de preț este complet posibilă cu YourSurprise și Tony's Chocolonely și continuă la mult timp după ce ultima bucată de ciocolată a fost savurată! Pentru a crea cadoul tău personalizat Tony's Chocolonely, pur și simplu:

  1. Selectează unul dintre cadourile noastre personalizate Tony's Chocolonely din gama noastră
  2. Selectează varianta cadoului tău și accesează editorul
  3. Alege unul dintre designurile din editorul nostru, adaugă fotografia, textul și/sau numele tău și creează cadoul tău personalizat de ciocolată
  4. Verifică previzualizarea cadoului tău și comandă!

Noi ne vom asigura că darul tău Tony's Chocolonely va fi livrat la adresa aleasă de tine.