Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Creați-vă propriul cadou din lemn cu selecția noastră exclusivă de cadouri din lemn personalizate. Numele, fotografia și/sau textul dorit imprimate sau gravate în lemn cu siguranță se vor evidenția pentru orice ocazie specială.

95 Cadouri

Ați văzut 48 din 95 cadouri

Cadouri Personalizate din Lemn pentru Orice Ocazie

Găsirea cadoului perfect poate fi o sarcină descurajantă, dar puține lucruri se pot compara cu farmecul și longevitatea unui cadou din lemn personalizat. Fie că este vorba despre o zi de naștere, o nuntă sau chiar o aniversare, cadourile din lemn sunt o modalitate încântătoare de a transmite compasiunea și considerația dvs. Noi, la YourSurprise, am creat cadouri din lemn unice și de înaltă calitate, pe care le puteți personaliza cu un nume, text, fotografie și/sau logo.

Creând Amintiri: Cadouri Personalizate din Lemn pentru Ocaziile Speciale din Viață

Multe dintre momentele speciale ale vieții sunt demne de a fi prețuite și amintite. Un cadou din lemn personalizat oferă o modalitate sentimentală de a onora aceste ocazii.

Imaginați-vă oferind un platou de brânzeturi personalizat la o nuntă, gravat cu numele cuplului și data lor specială. Sau ce spuneți de o ramă clasică de fotografii imprimată cu numele nou-născutului, greutatea și data nașterii? O aniversare ar putea fi imortalizată cu o cutie de vin din lemn gravată splendid cu inițialele cuplului și anii de fericire împreună.

Pentru o zi de naștere, ce spuneți de un suport de lemn cu flori uscate? Acesta este, de asemenea, un cadou grozav și pentru Ziua Îndrăgostiților.

Un ceas de lemn gravat este un cadou unic pentru o absolvire sau o sărbătoare de pensionare.

Căutați o amintire pentru a trimite urările dvs. cuiva cu ocazia zilei lor speciale? Atunci alegeți o felicitare din lemn gravată sau imprimată!

Care sunt cadourile din lemn unice pentru Crăciun?

Pentru Crăciun, un cadou personalizat din lemn ar fi un set de decorațiuni de Crăciun din lemn. Puteți adăuga un mesaj special de Crăciun, un text sau numele membrilor familiei. Și ce spuneți de o sticlă de vin cu un mesaj de Crăciun gravat în lemn? Puteți alege dintre vinul roșu, alb sau rosé preferat.

Cum să creați cadoul dumneavoastră personalizat din lemn

Selecția noastră de cadouri din lemn pentru diferite ocazii și nevoi vin cu o gamă de modalități de personalizare, fiecare dintre ele fiind potrivit pentru tipul de cadou ales de dumneavoastră.

Cadourile noastre de lemn personalizate pot fi personalizate cu:

 • O fotografie
 • Un nume
 • Un mesaj
 • Un logo

Personalizarea dumneavoastră poate fi imprimată sau gravată în funcție de cadoul ales. Creați-vă propriul design sau personalizare în editorul nostru online și verificați previzualizarea cadoului înainte să confirmați!

Cele mai bune cadouri gravate din lemn

Cadourile noastre gravate din lemn includ:

 • Tocătoare din lemn cu design, nume sau text
 • Cutii de vin gravate și o sticlă de vin
 • Ustensile de bucătărie gravate precum linguri sau un suport de cuțite din lemn
 • Jucării de lemn pentru cei mici
 • Decorațiuni de Crăciun pentru brad
 • Și multe altele!

Cele mai bune cadouri printate de lemn personalizate

Cadourile noastre de lemn printate includ:

 • Printuri de fotografii cu rame din lemn
 • Colaje foto cu suport
 • Fotografii printate pe lemn
 • Tăvi din lemn cu o fotografie
 • Certificate cu ramă din lemn și multe altele!

Cum să personalizați un cadou din lemn pentru o nuntă?

Cadourile de nuntă din lemn sunt o alegere clasică și elegantă pentru nunți. Puteți personaliza cadoul din lemn cu numele cuplului, inițialele lor sau chiar cu o fotografie! Dacă vă pricepeți la scris, puteți lua în considerare să îl personalizați cu un text, de exemplu, cu un mesaj din inimă. Câteva cadouri de nuntă din lemn grozave ar fi, de exemplu, o sticlă de șampanie cu cutie de lemn; un set de cadou personalizat cu vin și tocător din lemn; o cutie de amintiri gravată cu suveniruri care vă aduc aminte de cuplu sau un inimioară din lemn cu numele cuplului.

Pot fi cadourile din lemn personalizate prietenoase cu mediul înconjurător?

Majoritatea cadourilor noastre din lemn sunt certificate FSC, o certificare care identifică produsele care conțin lemn din păduri gestionate corespunzător și responsabil conform unor standarde stricte de mediu, sociale și economice. Verificați specificațiile cadourilor pentru mai multe informații despre lemnul utilizat pentru acel cadou.