Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Țineți lucrurile proaspete cu selecția noastră irezistibilă de cadouri personalizate Mentos, perfecte pentru orice ocazie. De la ambalaje de bomboane personalizate la cutii de cadouri personalizate, fiecare gustare este garantată să facă o impresie memorabilă. Răsfățați-vă pe dumneavoastră sau pe cineva drag cu un cadou personalizat Mentos și adăugați o notă de distracție și gust fiecărui moment.

Cadou Mentos personalizat

Cine nu a auzit de Mentos? Dulciurile și mentele Mentos sunt populare în toată lumea din 1932. Mentos a început să-și vândă guma de mestecat în 2006; guma de mestecat proaspata pentru a savura in orice moment al zilei.

Dacă vă place Mentos și nu puteți merge fără guma dvs. preferată, comandați-vă propria gumă de mestecat personalizată Mentos cu ambalaj cu fotografia și / sau textul la alegere! Adăugați o notă personală oricărui moment Mentos.

Pachete personalizate de gumă de mestecat Mentos

Adăugați o notă distractivă ambalajului de gumă de mestecat Mentos cu fotografia, sigla și / sau textul la alegere. Pachetele de gumă de mestecat Mentos fac cadouri excelente pentru familie, prieteni și colegi sau angajați. Designul dvs. este încorporat în designul clasic Mentos. Vă imprimăm designul pe pachete cu mare grijă și precizie, perfectă pentru imagine și în culori. Un pachet conține nu mai puțin de 12 gume de mestecat gustoase Mentos, gustoase. Puteți selecta numărul de pachete pe care doriți să le comandați. Contactați departamentul nostru de afaceri dacă doriți să plasați o comandă mare!

Cutie cadou Mentos personalizată

Dacă cineva drag nu este niciodată lipsit de gingia lor, va iubi propria lor cutie cadou personalizată Mentos! Puteți personaliza cutia cadou Mentos cu designul clasic Mentos și propria fotografie și / sau text. Cutia cadou include 3 suluri de Mentos; 1 aromat de fructe, 2 aromat de mentă.

Mentos personalizat XXL

Dacă cineva pe care îl cunoașteți nu se poate sătura de Mentos, mergeți la Mentos XXL . Această rolă uriașă conține 20 de rulouri de mentos cu aromă de mentă. Un cadou cu adevărat unic, care va lăsa destinatarul cu suflare de menta pentru o lungă perioadă de timp. Exteriorul ruloului gigant are designul clasic Mentos, la care puteți adăuga fotografia și / sau textul la alegere.