Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Întipăriți-vă dragostea pe un dar unic ce va rămâne ca amintire ani buni: bijuterii personalizate, pe care le poți grava cu o fotografie, un nume și/sau un text la alegere. Pandantive, brățări, broșe, și multe alte bijuterii întipărite.

23 Cadouri

Bijuterii și accesorii personalizate cu fotografie și text

Dacă doriți să aveți un nume gravat pe o bijuterie sau propriile inițiale pe un inel cu sigiliu, puteți aranja acest lucru online în cel mai scurt timp. Pur și simplu adăugați textul la alegere în Editorul nostru online pentru a crea, de exemplu, un colier de nume personalizat. Acesta ar putea fi un nume, o dată sau alt text. Dacă doriți să aveți o fotografie gravată în schimb, este posibil și asta!

Puteți alege dintre diferite tipuri și culori de bijuterii, precum argintiu sau auriu sau argintiu real. Oferim inele, pandantive în diferite forme și dimensiuni, coliere și brățări.

Pandantiv gravat cu nume, text sau fotografie

Una dintre cele mai populare piese de bijuterii ale noastre este pandantivul cu un nume sau inițiale. Oferim pandantive de culoare argintie și aurie, precum și pandantive de argint reale. Pandantivele sunt disponibile în diferite forme, cum ar fi în formă de inimă, rotunde sau pătrate. De asemenea, oferim coliere cu bară orizontală sau verticală, la care se poate adăuga un nume sau o inițială pentru a fi gravate. Alegeți un colier personalizat pentru inimă, un colier personalizat pentru bar sau un colier personalizat inițial. De ce nu creați o brățară personalizată cu nume pentru a completa setul?

Știați că puteți avea chiar și o fotografie gravată pe un pandantiv pentru a crea un colier gravat cu fotografie? Faceți gravată pe pandantiv fotografia dvs. preferată a bebelușului, copilului sau partenerului. Folosim cele mai noi tehnici pentru a vă gravă fotografia în pandantiv cu mare grijă și precizie. Tipul de fotografie cel mai potrivit pentru gravare este unul care are un contrast clar între subiect și fundal și cu sursa de lumină care vine din față. Creați acum colierul foto personalizat sau alte bijuterii foto.

Inel cu sigiliu pentru bărbați și femei

Oferim inele frumoase pentru sigle atât pentru bărbați, cât și pentru femei, ca parte a sortimentului nostru, care poate fi gravat cu inițialele la alegere. Doamnele pot alege dintre următoarele dimensiuni: 15,5, 16, 16,5, 17, 17,5 și 18. argint de calitate și au spațiu pentru a fi gravate până la 3 caractere.

Brățări din piele cu nume, text sau fotografie

Dacă îți plac un tip de bijuterii cu aspect răcoros și robust, îți vor plăcea brățările noastre din piele gravate. Sunt disponibile în negru, maro și roz și pot conține până la 25 de caractere de text la alegere. Aceasta înseamnă că puteți adăuga unul sau mai multe nume, dacă doriți, pentru a vă crea propria brățară de nume personalizată. Brățările sunt disponibile în diferite dimensiuni ale încheieturii mâinii, făcându-le potrivite pentru fiecare încheietură. Pe lângă brățările din piele gravate, oferim și brățări din piele la care se pot adăuga fotografii: brățările glisante. Acestea sunt, de asemenea, disponibile în negru, maro și roz și includ maximum 3 glisoare la care se pot adăuga fotografii. Dacă doriți mai multe glisoare, le puteți comanda separat.

Faceți clic pe bijuterii

Ați mai văzut bijuteriile Clicks înainte? Farmecele foto pot fi personalizate cu o fotografie și pot fi făcute clic pe o brățară, inel, colier sau breloc. Puteți selecta 1, 2 sau 3 butoane și puteți adăuga câte o fotografie la fiecare. Butoanele pot fi comandate separat.

Butoni cu inițiale sau fotografie

Pentru bărbații cărora le place să poarte butoni cu ținuta lor, oferim butoni frumoși personalizați pe care să aveți gravate inițialele. Puteți selecta dintre butoni ovali sau pătrati din oțel inoxidabil antialergic. Pot fi gravate până la 12 caractere de text.

Dacă preferați să adăugați o fotografie la butoni, vă oferim și această opțiune. Puteți alege dintre butoni rotunzi, ovali sau dreptunghiulari. Fotografia este tipărită pe butoni în toată culoarea și are un finisaj 3D unic.

Mai multe accesorii minunate pe care le putem grava cu text sau fotografie

Pe lângă toate articolele menționate mai sus, oferim mult mai multe accesorii care pot fi personalizate, precum: * pixuri * etichete de nume sau etichete de câine * brelocuri * titularii cărților de vizită * brichete