Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

A sosit mult așteptatul moment al pensionării! Căutați un cadou pentru cineva care sărbătorește această etapă importantă? Aruncați o privire la cele mai bune cadou pensionare.

72 Cadouri

Ați văzut 48 din 72 cadouri

Cadouri de pensionare

Atingerea pensiei este un obiectiv foarte important! Este momentul care marchează sfârșitul vieții profesionale și începutul unei vieți mai lipsite de griji. După ani de muncă grea și ore petrecute alături de colegi, poate fi un moment trist să vă părăsiți locul de muncă. Uneori, colegii sunt ca o a doua familie, așa că este important să sărbătoriți ultima zi de lucru în cel mai bun mod posibil. Sunteți în căutarea unui cadou de pensionare pentru un prieten sau un coleg? Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți cadoul de pensionare perfect pentru el sau pentru ea.

Idei de cadouri pentru pensionare

Nu este întotdeauna ușor să găsești cadoul potrivit pentru a sărbători pe cineva cu zeci de ani de muncă grea în spate. Vrei să alegi ceva care să se potrivească acestui moment și ceva care să-i placă destinatarului, desigur. Am adunat câteva idei de cadouri de pensionare care cu siguranță vor face treaba:

  • Șampanie personalizată : O petrecere de pensionare fără a destupa o șampanie bună nu este o petrecere. A ciocni împreună cu toți colegii, cu care ați împărtășit cu toții momente de bucurie și evenimente mai dificile, va fi unul dintre cele mai emoționante momente ale zilei. Alegeți dintre mărcile noastre de Șampanie pe care le puteți găsi pe site-ul nostru și le puteți personaliza după cum doriți!
  • Inimă de ciocolată:Fă-l pe colegul tău să-și amintească de tine cu această inimă plină de bomboane de ciocolată Milka. Cu ciocolata nu poți da greș niciodată! Faceți ambalajul unic, personalizându-l cu o fotografie specială. Alegeți dintr-o selecție mare de ciocolată personalizatăpe care îl preferați!
  • Valiza foto Princess: Știi că colegul tău este un pasionat de călătorii și că, odată ce își va părăsi locul de muncă, va pleca probabil într-o aventură? Atunci acesta este cadoul perfect! Un troler fantastic pe care îl puteți personaliza cu numele lor, o fotografie sau un text.

Puteți găsi, de asemenea, multe cadouri de pensionare pentru bărbați și femei , um ar fi un pahar de halbă cu numele gravat pentru un cadou mai mic, dar la fel de original, sau o bijuterie frumoasă pentru o impresie de durată. Pentru cei pasionați de gătit puteți găsi multe accesorii de bucătărie cum ar fi scânduri de tăiat din lemn, șorțuri și chiar un kit de grătar! Iar pentru femeile care iubesc vinul, alegeți din selecția noastră bogată de vinuri roșii, albe și rosé personalizate!

Mulțumiți-le celor care își părăsesc locul de muncă

Colegul dumneavoastră este pregătit să accepte o nouă provocare în cadrul unei alte companii? Dacă trebuie să vă luați la revedere de la cineva care părăsește compania, de ce să nu-i mulțumiți pentru toată munca depusă cu un cadou special. Un cadou prin care să îi urați noroc acelei persoane în viitor. Cu YourSurprise, puteți, de asemenea, să personalizați aceste cadouri și să le faceți unice. Fie că este vorba de un cadou de pensionare, fie că este vorba de un coleg care a decis să plece pentru a-și găsi un nou loc de muncă în altă parte, în ambele cazuri cadoul merită să fie extra special! Adaugă o fotografie, un nume sau un text pe cadoul pe care l-ai selectat și impresionează-ți colegul.

Cadouri de pensionare pentru mama și tata

Dacă mama sau tatăl tău se pensionează, cine mai bine decât propriii lor copii se poate gândi la un cadou de pensionare original și distractiv? Poți înmâna cadoul în timpul petrecerii de pensionare cu prietenii și colegii sau, dacă preferi un moment mai intim, în dimineața dinaintea ultimei zile de muncă. Cu siguranță că părinții tăi au o mulțime de planuri după pensionare. Mai mult timp pentru hobby-uri, familie și poate pentru călătorii. Sărbătoriți acest moment unic alături de ei. Căutați câteva idei? Un șorț din piele, potrivit pentru iubitorii de gătit. Pe lângă designul său luxos, șorțul este realizat din piele reciclată de calitate superioară și poate fi, bineînțeles, gravat cu numele persoanei căreia doriți să i-l oferiți cadou. În acest fel, mama sau tatăl pensionar se va bucura cu siguranță de momente de gătit! Pentru cei care iubesc cafeaua, o ceașcă minunată, pe care o puteți personaliza cu o fotografie frumoasă. Dacă sunteți în căutarea a ceva mai original, puteți alege cana magică! Astfel, fiecare nouă zi de pensionare va începe cu dreptul. Încă nu ați găsit ceea ce ați dorit? Verifică mai multe cadouri pe site-ul nostru, care este plin de super cool cadouri de pensionare !