Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

34 Cadouri

Halat de baie personalizat

Un halat de baie este un cadou dulce și personal cu nume pentru adulți și copii. Alegeți culoarea și fontul preferat, iar noi vă vom broda numele sau textul pe spatele halatului.

Un halat de baie pentru toată lumea

Un halat de baie moale este un tratament de lux pentru toată lumea. Puteți alege dintr-un halat de baie pentru femei, halat de bărbați sau un halat de baie pentru copii cu nume sau text. Toate halatele noastre de baie sunt din bumbac. Brodăm orice nume pe un halat de baie la alegere, în fontul la alegere. Puteți selecta cu ușurință acest lucru atunci când comandați. Vă rugăm să rețineți! Brodăm toate numele pe spatele halatului.

Halat de baie pentru adulți

În gama noastră avem halate de baie gri, albastru și alb pentru bărbați și femei . Halatele de baie au 120 cm lungime, aproximativ până la genunchi. Halatele de baie au 2 buzunare pe partea din față.

Halat de baie pentru copii

Ce ar putea fi mai adorabil decât un halat de baie pentru copii? Avem o selecție de halate de baie în roz, albastru și alb în dimensiunile 80/92 și 110/116. Halatele de baie au o lungime de aproximativ 55,5 cm. Brodăm numele copilului pe spatele halatului. Puteți alege dintre diferite fonturi și culori.

Halat pentru bebeluși cu nume ca cadou de maternitate

Căutați un cadou original de maternitate? Un prosop minunat de moale, brodat cu un nume, este un cadou personal și practic. Un prosop de baie pentru bebeluși cu nume este excelent pentru a fi folosit după scăldat, înot și este, de asemenea, ideal pentru curbare înainte de culcare. Acest lucru îl face un cadou ideal pentru maternitate!

Despre halatele noastre de baie

Halatele noastre de baie sunt disponibile în diferite culori, precum roz, albastru, alb și gri. Puteți spăla halatul de baie la 40 de grade Celsius. Deoarece numele este brodat în halat de baie, halatul de baie și numele își păstrează frumusețea mult timp. Putem broda orice nume, ceea ce facem folosind mașini de brodat avansate. Cu toate acestea, există o lățime maximă de broderie de 15 cm. Halatele de baie sunt fabricate din bumbac super moale și se simt minunat de confortabile. Sunt aerisite și absorb umezeala, ceea ce le face potrivite și pentru utilizarea în saună. Deoarece are numele tău pe el, nu trebuie să-ți faci griji că altcineva ridică halatul de baie nepotrivit!

Arta de a oferi

Puține lucruri sunt mai distractive decât primirea cadourilor! Pentru că iubim atât de mult cadourile, facem mii de cadouri personale cu nume în fiecare zi. Credem că oferind un cadou, puteți răspândi puțină fericire și puteți crea cu adevărat ziua cuiva. Numim asta „Arta de a da”.

Sfat de top!

Credem că un halat de baie personalizat face un cadou minunat pentru diverse ocazii, cum ar fi: - când iubitul sau iubita ta se mută în sfârșit cu tine - ca un cadou de nuntă pentru un cuplu de mireasă (atunci am putea chiar să-l brodăm pe Mr & Mrs pe spate! ) - când în sfârșit îl faci pe prietenul tău să vină la saună cu tine - un prosop de baie pentru bebeluși cu nume pentru a sărbători o naștere - pentru o petrecere de găină sau o petrecere de cerb