Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Perne și cutii de perne personalizate
Perne și cutii de perne personalizate
Perne și cutii de perne personalizate
Perne și cutii de perne personalizate
Perne și cutii de perne personalizate
Perne și cutii de perne personalizate
Perne și cutii de perne personalizatePerne și cutii de perne personalizatePerne și cutii de perne personalizatePerne și cutii de perne personalizatePerne și cutii de perne personalizatePerne și cutii de perne personalizate

Perne și cutii de perne personalizate

Selectați culoarea
mărimea
Umplutură
78,99 Lei
Comanda de afaceri
Fabricat din amestec ferm de bumbac cu finisaj de lux
Alegeți propria culoare, dimensiune și design
Potrivit și pentru mașina de spălat

Specificații cadouri

Mai multe informații despre husa de pernă personalizată:
Culoare: roșu
Material: 100% bumbac
Dimensiuni pernă: 40 x 40 cm
Personalizare: cu fotografie și / sau text
Imprimare: imagine perfectă și în culori
Dimensiuni imprimare: 25 x 25 cm
Amplasarea imprimării: pe partea din față a pernei
Extra: acest cadou nu include o umplutură de pernă

Instrucțiuni de spălare:
Spălați la 40 ° C (program delicat de spălare / lână)
Nu curățați chimic sau chimic carcasa pernei

Surprindeți-vă pe cineva special cu o husă de pernă super moale și personalizată

Indiferent dacă copilul tău se mută sau cel mai bun prieten al tău călătorește în jurul lumii, această husă de pernă personalizată distractivă este cadoul perfect. Puteți personaliza singur carcasa de pernă adăugând imaginea, numele, sigla, textul și / sau fotografia la alegere. Dacă aveți o mulțime de fotografii distractive, puteți crea chiar și un colaj distractiv. Destinatarul vă va putea ține aproape oriunde vă aflați. Un cadou minunat pentru o zi de naștere, o petrecere de casă sau doar pentru că. Puteți chiar să vă răsfățați cu ochii proprii pentru casa dvs.

Carcasele de pernă sunt realizate cu un amestec de bumbac, făcându-le minunate și moi. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați fotografia și / sau textul la alegere în Editor, ușor! Puteți alege chiar și dintre desenele noastre distractive pentru a adăuga acea finisare perfectă. Vom imprima apoi designul dvs. pe carcasa pernei, o imagine perfectă și în toată culoarea. Depinde complet de dvs. dacă doriți sau nu să adăugați o umplutură de pernă sau doar să comandați carcasa pernei. Creați-l acum!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici