Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Vinul este un cadou clasic, dar personalizându-l îl poți transforma într-un cadou unic! Personalizează eticheta de pe sticlă sau gravează cutia de lemn sau paharele cu un nume sau un mesaj drag. Descoperă toate vinurile noastre personalizate.

37 Cadouri

Set de vin cu carcasă sau etichetă personalizate

Dacă doriți să surprindeți o persoană dragă cu o sticlă de vin delicioasă, suntem de acord că acesta este un cadou minunat care funcționează pentru multe ocazii. Fie că este vorba de o zi de naștere, o petrecere de casă, o aniversare sau un cadou de mulțumire, nu puteți greși cu o sticlă de vin gustoasă.

Le-ai putea da orice sticlă obișnuită de vin, desigur. Dar de ce nu îl faceți cu adevărat personal și alegeți o sticlă de vin delicioasă într-o cutie personalizată din lemn sau cu o etichetă personalizată? Puteți chiar să mergeți puțin mai departe și să le oferiți un set de vin, cu mai multe sticle incluse.

Vin de toate tipurile

Sortimentul nostru include diverse vinuri albe, roșii și roze care sunt cadouri minunate pentru toți. Avem un vin gustos pentru fiecare buget, gust și ocazie. Ce zici de un Merlot suplu, un delicios Cabernet Sauvignon sau un minunat Pinot Noir? Dacă doriți să vă țineți de vinul alb, luați în considerare popularul Chardonnay, încântătorul Sauvignon Blanc sau Pinot Grigio.

Sortimentul nostru de vinuri include vin din diferite țări de origine, cum ar fi Franța, Germania, Italia, Portugalia și Spania. De asemenea, oferim vinuri din Argentina și Africa de Sud. Indiferent ce căutați, avem un vin pentru fiecare buget, indiferent dacă este mai mic sau mai mare.

Vin în carcasă personalizată sau cu etichetă personalizată

În primul rând, alegeți-vă vinul. Apoi alegeți personalizarea dvs., care poate fi o etichetă personalizată sau o carcasă personalizată. Apoi, pur și simplu încărcați-vă fotografiile și adăugați numele și / sau textul dorit. Crearea cadoului personalizat pentru vin este ușor și nu durează mult timp. Sfat pentru cadou: o sticlă de vin cu etichetă personalizată este un cadou minunat pentru Ziua Tatălui, Ziua Mamei sau pentru a anunța că sunteți însărcinată.

Dacă alegeți o carcasă personalizată din lemn, carcasa poate fi personalizată fie cu o imprimare, fie cu o gravură. Dacă doriți să personalizați carcasa cu o fotografie, va trebui să selectați o carcasă tipărită. Dacă doriți să adăugați numai text, cum ar fi un mesaj personal sau numele destinatarului, alegeți una gravată.

Set cadou de vin personalizat

Dacă doriți să fiți sigur că destinatarului îi va plăcea vinul, faceți cadou un set care conține câteva sticle de vin delicios. Puteți crea un set cadou pentru vin, care include două sau trei sticle de vin, fie cu o etichetă personalizată pe fiecare sticlă, fie într-o carcasă personalizată din lemn. Puteți alege dintre diverse combinații: o sticlă de alb și o sticlă de vin roșu, o sticlă de roșu și o sticlă de vin rosé sau o sticlă de alb și o sticlă de vin rosé.

Set cadou de vin cu pahar gravat

Surprindeți un adevărat iubitor de vin cu propriul pahar de vin gravat cu numele lor. Sortimentul nostru include diverse seturi de cadouri pentru vin care includ un pahar gravat sau un set de pahare gravate. Doar adăugați numele sau textul la alegere! Vom grava numele dvs. ales în sticlă folosind tehnici de gravare de înaltă calitate. Acest lucru asigură faptul că paharul poate fi folosit mult timp și este în siguranță în mașina de spălat vase.