Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

3 Cadouri

Genul distractiv dezvăluie idei

Din ce în ce mai mulți, vedem oameni care caută un mod unic de a dezvălui sexul bebelușului lor. Va fi un băiat sau o fată? Instagram este plin de influențatori care își arată modalitățile extravagante de a împărtăși sexul micuțului lor cu prietenii, familiile și adepții lor. Dacă sunteți în căutarea unui mod original și cool de a dezvălui sexul bebelușului dvs., alegeți bomboanele noastre de dezvăluire a genului.

Bomboane care schimbă culoarea: albastru sau roz

Aceste dulciuri care schimbă culoarea nu le vor arăta dacă aveți un băiat sau o fată până când nu le pun în gură. Limba lor va deveni roz sau albastru, dezvăluind genul în timp ce se bucură de gustul lor gustos. Creează oportunitatea perfectă de fotografie, trebuie doar ca toată lumea să scoată limba și să-ți tragă fotografia! Bomboanele sunt albe la exterior, cu lichide comestibile roz sau albastre la interior.

Personalizați sticla

Sticla care conține dulciurile poate fi personalizată cu fotografia și / sau textul la alegere, creând un suvenir original și o favoare pentru ca oaspeții dvs. să o ia acasă.

Puneți-i pe oameni să ghicească sexul în prealabil

Adăugați o dimensiune suplimentară petrecerii dvs. cerând oaspeților să afirme dacă ei cred că bebelușul va fi un băiat sau o fată. Împărțiți-le în grupuri, puneți-i pe toți să se bucure de genul lor dezvăluie dulciuri în același timp și vedeți cine a înțeles!

Dezvăluire de gen live pe Instagram

Dacă doriți să vă aduceți adepții Instagram sau familia și prietenii care nu reușesc să participe la petrecerea dvs. pe parcursul călătoriei de dezvăluire a genului, accesați Instagram live pentru momentul dezvăluirii genului. Dacă nu poți să organizezi o petrecere, intră în direct și intră într-un sex, dezvăluie bomboane, permițând în același timp spectatorilor să ghicească ce culoare va avea. Apoi pur și simplu scoateți limba și împărtășiți veștile voastre fericite.## Genul dezvăluie decor

Dacă organizați o petrecere de dezvăluire a genului, veți căuta decorațiuni roz și albastre. De ce să nu creezi o pânză de masă personalizată cu accente roz sau albastre? Adăugați o atingere perfectă cu inimile noastre delicioase de zahăr roz și albastru și începeți petrecerea!