Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Prima Comuniune este un pas important în viața persoanelor. Sărbătorește acest moment cu un cadou personalizat special pentru prima Comuniune . Inspiră-te din multe idei de cadouri pentru organizare și pentru momentul în sine.

158 Cadouri

Ați văzut 48 din 158 cadouri

Cadouri de Comuniune (Împărtășanie)

Prima împărtășanie este un moment foarte important în religia catolică. Cu această ocazie, credincioșii, de obicei la o vârstă fragedă, se apropie pentru prima dată de momentul Euharistiei. Copiii se pregătesc mult timp pentru a celebra acest moment prin cateheză și de aceea Prima Împărtășanie determină sfârșitul unei călătorii și un moment de sărbătoare și seninătate. Pregătirile nu sunt doar spirituale, dar un astfel de eveniment necesită și o bună organizare; la urma urmei, doriți să sărbătoriți momentul special în cel mai bun mod posibil. Căutați un cadou pentru un copil care își sărbătorește prima comuniune? Sau vrei să găsești o modalitate de a face comuniunea fiicei tale unică? La YourSurprise găsești o mulțime de cadouri personalizate pentru prima comuniune a fiicei tale, pentru a face din acest moment o amintire pe care tu și familia ta o veți prețui pentru totdeauna!

Cum să organizați prima comuniune?

Organizarea unui astfel de eveniment nu este ușoară, dar există modalități de a-l face unic. De exemplu, puteți trimite o invitație sau o felicitare invitaților dumneavoastră, personalizată cu o fotografie sau un text, pentru a anunța prima comuniune a copilului dumneavoastră. Știați că este o idee bună să le mulțumiți oaspeților dvs. cu un amintire o un mulțumesc cadou? Un mic cadou de mulțumire pentru invitați este suficient pentru a face un gest mare, oferindu-le posibilitatea de a-l păstra ca amintire. Puteți găsi mai multe idei pentru suveniruri personalizate pentru comuniune, cum ar fi borcane de bomboane de ciocolată personalizate cu o fotografie, bomboane de mentă personalizate sau cutii de bomboane de mentă. Vă puteți personaliza cadou de comuniune cu un nume, o dată și o fotografie.

Bombonera cu bomboane de ciocolată

V-ați săturat de obișnuitele migdale cu zahăr alb sau monocolor? Răspândiți bucurie, lăsați imaginația sărbătoritului sau sărbătoritei să se exprime cu bomboane de ciocolată cu zahăr într-un borcan personalizat. Este o favoare grozavă pentru că este reutilizabilă, invitații pot refolosi borcanul în diferite scopuri acasă și își vor aminti acel moment de sărbătoare și fericire.

Sfaturi pentru a-ți face prima comuniune unică

Petrecerea primei comuniuni este un moment de sărbătoare cu familia și prietenii. Cu câteva mici trucuri, puteți face acest lucru și mai distractiv și mai special. Câteva sfaturi? Oferiți tuturor invitaților dvs. bule de săpun personalizate, care vor face fotografiile mai frumoase și mai unice și îi vor distra pe toți copiii în timp ce așteaptă. Dacă nu vreți să vă uitați oaspeții, puneți la vedere o carte de oaspeți pentru prima comuniune. Aceștia pot scrie o dedicație frumoasă sau își pot semna prezența la eveniment.

cadouri pentru rude

Dacă invitații la împărtășanie au o legătură reală și puternică cu sărbătoritul sau sărbătorita, îi puteți surprinde cu o favoare specială: un breloc cu fotografia și numele sărbătoritului pe el. Sau luați în considerare posibilitatea de a le oferi o cană sau o farfurie personalizată, pentru a face copilul dumneavoastră să se simtă binevenit atunci când merge acasă la rude sau prieteni apropiați.

Cele mai frumoase cadouri de primă comuniune

Un moment atât de important în călătoria religioasă a unei persoane nu poate fi sărbătorit decât cu un cadou la fel de unic. Există mai multe cadouri pentru prima comuniune din care puteți alege. Adesea, comunicantul primește bani, dar de ce să nu însoțească acest dar într-un mod original? De exemplu, puteți însoți plicul cu un delicios cutie de ciocolată personalizată cu bomboane de ciocolată, împreună cu un mesaj special de felicitare, sau o sticlă de șampanie personalizată pentru copii cu o fotografie. În acest fel, copilul va avea și o sticlă de șampanie fără alcool cu care să toasteze. Toți copiii iubesc ciocolata, nu-i așa? Deci, de ce să nu surprindeți comunicantul cu un cadou frumos de ciocolată pentru prima lor comuniune? Alegeți dintr-o gamă largă, cum ar fi un bară uriașă de ciocolată Milka sau un Turn personalizat Chupa Chups

Album foto pentru prima comuniune

Petrecerea s-a terminat, dar nu sunteți gata să vă luați rămas bun de la amintirile de la prima comuniune a copilului sau nepotului dumneavoastră? Amintiți-vă râsetele și sărbătorile cu un minunat album foto personalizat pentru prima comuniune. Poți să incluzi cele mai bune fotografii, să adaugi mesaje speciale sau legende, astfel încât să-ți amintești momentul pentru mulți ani de acum încolo!

Primul cadou de comuniune de la distanță

Din păcate, nu este întotdeauna posibil să sărbătorim așa cum ne-am dori, uneori distanța face dificilă prezența la un moment special. Cu toate acestea, există modalități de a face ca această ocazie să fie specială și de a-l face pe cel care comunică să se simtă în centrul atenției. Știați că puteți trimite un cadou pentru o primă comuniune de la distanță? Alegeți cadoul dorit din sute de produse diferite, personalizați-l în editorul nostru online cu o fotografie și un text și trimiteți-l direct la domiciliul destinatarului. Puteți adăuga chiar și o felicitare gratuită. În acest fel, chiar dacă nu sunteți de față, puteți să vă faceți simțită apropierea spirituală și, de asemenea, să surprindeți comunicatorul cu un cadou neașteptat.