Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Toate Comuniune cadouri

Cadouri de Comuniune (Împărtășanie)

Prima Sfântă Împărtășanie este un prilej cu totul special pentru un copil. Prima Împărtășanie Sfântă se întâmplă o singură dată în viață, ceea ce o face foarte interesantă. După ce a avut loc evenimentul sacru din biserică, ziua este plină de familie și prieteni. Băiatul sau fata va primi cadouri în această zi specială. Vrei să-i surprinzi cu ceva unic și cu o amintire durabilă în această zi specială?

Faceți-vă propriul certificat

Întrucât prima Sfântă Împărtășanie este o zi specială, doriți să oferiți cuiva o amintire durabilă. Faceți-vă Faceți-vă propriul certificat pentru această ocazie specială! Faceți o fotografie frumoasă a băiatului / fetei în această zi specială și tipăriți-o pe certificat. Puteți scrie propriul text și numele copilului pentru a-l face cu adevărat unic și personal. Acordați acestui certificat special un loc frumos în dormitorul copilului sau în sufragerie.

Brățări gravate

Fetele poartă de obicei o rochie albă la prima lor Împărtășanie Sfântă. O brățărică unică de argint o va face să arate și mai frumoasă! Numele fetei este gravat pe brățara de argint. Brățările gravate sunt fabricate din argint de înaltă calitate și pot fi purtate în fiecare zi. Brățara va deveni o amintire de durată pentru ziua specială.

Placă decorativă foto

O fotografie a copilului în ziua primei Sfinte Comuniuni este întotdeauna prețuită de întreaga familie. O fotografie de acest gen merită un loc special în casa ta. Puneți fotografia și data Împărtășirii pe o placă ceramică. Acest dar tradițional este pentru copil, să-l păstreze ca o amintire a zilei speciale. O țiglă foto este, de asemenea, un cadou frumos pentru Nașii copilului.

Lumânare foto

O fotografie pe o lumânare este darul perfect. Aveți o fotografie a copilului și data imprimată pe lumânare pentru a face din acesta un cadou personal. De asemenea, puteți alege o lumânare parfumată cu diferite culori. Puteți alege între trei mirosuri diferite, astfel încât să existe întotdeauna unul pe care îl iubiți! Puteți adăuga o mică felicitare gratuită la lumânările foto. În cazul în care nu puteți participa la petrecere, puteți trimite cadoul la o adresă la alegere.