Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Pregătește-te pentru școală cu stil! Personalizează un accesoriu pentru școală sau de birou cu o fotografie și un text frumos. Ideea de cadou perfect pentru cineva care tocmai și-a început un nou loc de muncă sau se întoarce la școală.

216 Cadouri

Ați văzut 48 din 216 cadouri

Rechizite școlare personalizate

Înapoi la școală! Este timpul să vă întoarceți la școală, așa că veți dori cu siguranță să arătați niște rechizite școlare noi, care vor face ca timpul în clasă să fie un pic mai plăcut. Cât de minunat ar fi să ai fotografiile tale preferate în planificator? Sau cele mai bune poze din vară pe caietul tău?

Puteți proiecta cu ușurință cele mai bune rechizite școlare în instrumentul nostru de editare online. Încărcați fotografiile preferate și adăugați un nume sau un text pentru a proiecta cele mai bune lucruri pentru școală.

Proiectează-ți propriul planificator școlar

Căutați un planificator unic? Proiectează-l singur și pune-ți propriile fotografii în față și în spate. Puteți alege dintr-o varietate de modele și imprimeuri, cum ar fi flori, inimi, tigri, ananas sau portocale. Adăugați propria fotografie și numele dvs. și veți avea un planificator care va face pe toată lumea gelos! Puteți alege între un planificator de hârtie cartonată sau de broșură. Zilele fiecărei săptămâni, începând de luni și până duminică, sunt distribuite pe două pagini.

Dosar, caiet și creion

De asemenea, îți poți proiecta propriul folder, caiet și creion pentru a se potrivi gustului tău. Puteți alege dintr-un notebook cu un design complet și fotografii imprimate pe ambele fețe sau un notebook care are doar ceva în față. Notebook-urile sunt disponibile în format Hardback sau Paperback și sunt disponibile în format A5. Alegeți dintr-o varietate de modele, cum ar fi flori, pisici sau un flamingo. De asemenea, puteți încărca singuri o fotografie pentru a o tipări pe propriul notebook.

Luați o mulțime de note în timpul orelor sau prelegerilor și doriți să o faceți cu stil? Apoi proiectați-vă propriul folder. Puteți încărca propria dvs. fotografie și text și puteți alege, de asemenea, din unele dintre desenele și amprentele noastre distractive. Avem modele special pentru profesori, pentru mame și tati sau pentru parteneri, precum și modele jucăușe cu cactuși sau texte cu DONUTS. Dacă doriți să puteți transporta fotografiile preferate cu dvs., puteți crea și un folder cu propriul colaj foto. Dosarul foto vine cu un bloc de notițe A4 care poate fi înlocuit cu ușurință atunci când se epuizează. Ești un mare fan al creioanelor? Proiectează o cutie de creioane care să se potrivească gustului tău. De asemenea, putem imprima o fotografie sau un mesaj la alegere pe o creion. Dacă nu te simți creativ, poți alege din gama noastră de modele și printuri distractive. În acest fel, vă puteți personaliza propria creion robust. Dacă doriți cu adevărat să impresionați, puteți obține un stilou gravat cu un text sau un nume la alegere!

Cutii de prânz, baloane și sticle de apă

Ora de pauză este timpul pentru prânz, ceea ce este deosebit de distractiv dacă este cu propria cutie de prânz, cutie de gustări sau balon. În gama noastră, veți găsi cutii de prânz roz, albastru și verde la care adăugați un nume. Foarte la îndemână dacă aveți două fete care își doresc amândouă cutia de prânz roz acasă (sau ambele albastre sau verzi!). Veți ști imediat care cutie de prânz aparține cui. Paharele de băut vin în diferite culori, forme și dimensiuni. Vă oferim balonul nostru școlar standard în albastru, verde sau roz, care poate fi personalizat cu propria fotografie. Pentru cei mici există un pahar drăguț pentru copii, cu un perete izolant din aluminiu, pentru a menține băuturile plăcute și reci. Termos propriu! Puteți alege dintr-un design cu urechi roz sau albastre. Puteți avea chiar și o fotografie la alegere imprimată pe lateral. Dacă preferați o sticlă unică de apă din bambus sau chiar o sticlă de apă din metal, ați ajuns la locul potrivit!

Rucsacuri

În cele din urmă, un rucsac răcoros este obligatoriu pentru întoarcerea la școală! Fie că sunteți pe cale să mergeți la universitate sau căutați un rucsac pentru copiii dvs., noi, la YourSurprise, avem rucsacul personalizat perfect pentru dvs. Fiecare rucsac este creat cu dragoste de noi pentru tine, în funcție de nevoile și dorințele tale de personalizare. Puteți găsi o selecție de modele diferite pe site-ul nostru:

 • Rucsac pentru copii cu nume: disponibil în patru culori, căptușit și cu mai multe compartimente. Un rucsac super confortabil care poate fi personalizat cu un design și un nume!
 • Rucsac din piele personalizat: disponibil în două mărimi, acest rucsac elegant poate fi personalizat cu un nume, gravat cu laser pe piele artificială.
 • Genți de gimnastică: alegeți geanta de gimnastică preferată în formă de animal, perfectă pentru grădiniță, sau personalizată cu o fotografie.

Accesorii de birou personalizate

După sărbători, este timpul să ne întoarcem la birou. Îndulciți durerea reintrării cu rechizite de birou personalizate și faceți din muncă un moment distractiv! Puteți începe de la stația de lucru a computerului, cu un tampon mouse. Alegeți fotografia preferată din vacanță, pentru a o putea privi cu mai multă seninătate pe următoarea. Pentru un rezultat mai elegant, puteți opta pentru un mouse pad din piele, gravat cu numele dumneavoastră. Protejați-vă laptopul cu o nouă husă pentru laptop, din piele cu numele dvs. sau din material textil personalizat cu numele dvs. Pentru a lua notițe, nu ratați pixuri personalizate cu numele tău, astfel încât nimeni nu ți le va mai fura vreodată! În cele din urmă, nu uitați de agenda personalizată 2024/2025, pentru a nu uita niciodată întâlnirile importante.

Rechizite școlare și de întoarcere la școală surse școlare

Bine ați venit pe pagina noastră dedicată rechizitelor personalizate pentru școală și back to school! Este din nou acea perioadă a anului, în care schimbăm prosoapele de plajă cu cărți și șlapii cu pantofi de școală. Știm cât de important este să vă exprimați personalitatea și să ieșiți în evidență, motiv pentru care vă oferim o gamă de rechizite școlare personalizate pentru a începe anul academic cu stil.

Încântați-vă copiii pentru școală cu rechizite școlare personalizate cu nume și/sau fotografie

Cu toate rechizitele școlare existente, de ce să alegi rechizitele personalizate? Iată câteva motive:

 1. Rechizitele școlare personalizate îi pot ajuta pe elevi să se simtă mai legați de școală și de studiile lor. Având numele sau inițialele lor pe rechizite, este mai puțin probabil ca aceștia să le rătăcească sau să le piardă, ceea ce poate duce la mai puțin stres și la o mai mare concentrare asupra învățării.
 2. Rechizitele școlare personalizate îi pot ajuta, de asemenea, pe elevi să își exprime individualitatea și creativitatea. Aceștia pot alege modele, culori și fonturi care să le reflecte personalitatea și stilul, ceea ce le poate spori încrederea și stima de sine.
 3. Utilizarea de rechizite școlare personalizate poate promova, de asemenea, un sentiment de proprietate și responsabilitate. Atunci când elevii au articole care sunt exclusiv ale lor, este mai probabil să aibă grijă de ele și să le păstreze organizate. Acest lucru poate duce la obiceiuri de studiu mai bune și la un mediu de învățare mai productiv.
 4. În cele din urmă, rechizitele școlare personalizate pot fi un mod distractiv și interesant de a începe anul școlar. Elevii pot aștepta cu nerăbdare să își aleagă și să își folosească articolele personalizate, ceea ce poate ajuta la ușurarea tranziției înapoi la școală și poate face experiența mai plăcută în general.

Articole de papetărie personalizate: Faceți o declarație în clasă

Există mai multe rechizite școlare cu un nume o personalizare din care elevii pot alege. Unele dintre ele includ:

 • Cazul creionului cu un nume și un design
 • Set de desen cu o fotografie
 • Stilouri gravate
 • Rucsac pentru copii cu animale drăguțe
 • Rucsac din piele PU cu un nume
 • Husă pentru laptop cu o fotografie sau husă din piele pentru laptop cu un nume
 • Geantă de gimnastică personalizată
 • Cutii de prânz cu nume
 • Și multe alte rechizite școlare personalizate!

Cumpărături de rechizite școlare: Lucruri esențiale pentru fiecare elev

Întoarcerea la școală este perioada care precede începutul anului; momentul de tranziție de la vacanța de vară relaxantă la un mediu mai structurat de învățare și creștere. Este, de asemenea, momentul în care trebuie să ne pregătim și să ne asigurăm că avem toate rechizitele școlare la locul lor!

Cu articolele noastre pentru întoarcerea la școală puteți găsi rechizite pentru fiecare grupă de vârstă. De la ghiozdane drăguțe cu animăluțe la ghiozdane mai pentru adulți din piele PU și de la seturi de desen la truse de creioane personalizate, există o rechizită școlară pentru toată lumea!

Oferte și promoții pentru întoarcerea la școală: Economisiți bani în timp ce cumpărați rechizite personalizate

Nu se poate nega emoția de a te întoarce la școală cu un ghiozdan plin de rechizite noi, personalizate. Acele truse de creioane personalizate, caietele personalizate și sticla de apă unică pe care ați ales-o - toate acestea fac ca întoarcerea la școală să fie mult mai interesantă. Dar ceea ce este și mai interesant este șansa de a economisi bani în timp ce faceți acest lucru, datorită ofertelor și promoțiilor noastre pentru întoarcerea la școală.

Reducerile noastre pentru revenirea la școală sunt concepute cu gândul la părinți și elevi, oferind un raport calitate-preț excelent pentru o gamă largă de rechizite personalizate. Înțelegem că fiecare bănuț contează, iar ofertele noastre promoționale vă asigură că puteți obține toate lucrurile esențiale fără a vă rupe banca.