Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Pregătește-te pentru școală cu stil! Personalizează un accesoriu pentru școală sau de birou cu o fotografie și un text frumos. Ideea de cadou perfect pentru cineva care tocmai și-a început un nou loc de muncă sau se întoarce la școală.

97 Cadouri

Ați văzut 48 din 97 cadouri

Rechizite școlare personalizate

Înapoi la școală! Este timpul să vă întoarceți la școală, așa că veți dori cu siguranță să arătați niște rechizite școlare noi, care vor face ca timpul în clasă să fie un pic mai plăcut. Cât de minunat ar fi să ai fotografiile tale preferate în planificator? Sau cele mai bune poze din vară pe caietul tău?

Puteți proiecta cu ușurință cele mai bune rechizite școlare în instrumentul nostru de editare online. Încărcați fotografiile preferate și adăugați un nume sau un text pentru a proiecta cele mai bune lucruri pentru școală.

Proiectează-ți propriul planificator școlar

Căutați un planificator unic? Proiectează-l singur și pune-ți propriile fotografii în față și în spate. Puteți alege dintr-o varietate de modele și imprimeuri, cum ar fi flori, inimi, tigri, ananas sau portocale. Adăugați propria fotografie și numele dvs. și veți avea un planificator care va face pe toată lumea gelos! Puteți alege între un planificator de hârtie cartonată sau de broșură. Zilele fiecărei săptămâni, începând de luni și până duminică, sunt distribuite pe două pagini.

Dosar, caiet și creion

De asemenea, îți poți proiecta propriul folder, caiet și creion pentru a se potrivi gustului tău. Puteți alege dintr-un notebook cu un design complet și fotografii imprimate pe ambele fețe sau un notebook care are doar ceva în față. Notebook-urile sunt disponibile în format Hardback sau Paperback și sunt disponibile în format A5. Alegeți dintr-o varietate de modele, cum ar fi flori, pisici sau un flamingo. De asemenea, puteți încărca singuri o fotografie pentru a o tipări pe propriul notebook.

Luați o mulțime de note în timpul orelor sau prelegerilor și doriți să o faceți cu stil? Apoi proiectați-vă propriul folder. Puteți încărca propria dvs. fotografie și text și puteți alege, de asemenea, din unele dintre desenele și amprentele noastre distractive. Avem modele special pentru profesori, pentru mame și tati sau pentru parteneri, precum și modele jucăușe cu cactuși sau texte cu DONUTS. Dacă doriți să puteți transporta fotografiile preferate cu dvs., puteți crea și un folder cu propriul colaj foto. Dosarul foto vine cu un bloc de notițe A4 care poate fi înlocuit cu ușurință atunci când se epuizează. Ești un mare fan al creioanelor? Proiectează o cutie de creioane care să se potrivească gustului tău. De asemenea, putem imprima o fotografie sau un mesaj la alegere pe o creion. Dacă nu te simți creativ, poți alege din gama noastră de modele și printuri distractive. În acest fel, vă puteți personaliza propria creion robust. Dacă doriți cu adevărat să impresionați, puteți obține un stilou gravat cu un text sau un nume la alegere!

Cutii de prânz, baloane și sticle de apă

Ora de pauză este timpul pentru prânz, ceea ce este deosebit de distractiv dacă este cu propria cutie de prânz, cutie de gustări sau balon. În gama noastră, veți găsi cutii de prânz roz, albastru și verde la care adăugați un nume. Foarte la îndemână dacă aveți două fete care își doresc amândouă cutia de prânz roz acasă (sau ambele albastre sau verzi!). Veți ști imediat care cutie de prânz aparține cui. Paharele de băut vin în diferite culori, forme și dimensiuni. Vă oferim balonul nostru școlar standard în albastru, verde sau roz, care poate fi personalizat cu propria fotografie. Pentru cei mici există un pahar drăguț pentru copii, cu un perete izolant din aluminiu, pentru a menține băuturile plăcute și reci. Termos propriu! Puteți alege dintr-un design cu urechi roz sau albastre. Puteți avea chiar și o fotografie la alegere imprimată pe lateral. Dacă preferați o sticlă unică de apă din bambus sau chiar o sticlă de apă din metal, ați ajuns la locul potrivit!

Rucsacuri

În cele din urmă, un rucsac răcoros este obligatoriu pentru întoarcerea la școală! Fie că sunteți pe cale să mergeți la universitate sau căutați un rucsac pentru copiii dvs., noi, la YourSurprise, avem rucsacul personalizat perfect pentru dvs. Fiecare rucsac este creat cu dragoste de noi pentru tine, în funcție de nevoile și dorințele tale de personalizare. Puteți găsi o selecție de modele diferite pe site-ul nostru:

  • Rucsac pentru copii cu nume: disponibil în patru culori, căptușit și cu mai multe compartimente. Un rucsac super confortabil care poate fi personalizat cu un design și un nume!

  • Rucsac din piele personalizat: disponibil în două mărimi, acest rucsac elegant poate fi personalizat cu un nume, gravat cu laser pe piele artificială.

  • Genți de gimnastică: alegeți geanta de gimnastică preferată în formă de animal, perfectă pentru grădiniță, sau personalizată cu o fotografie.

Accesorii de birou personalizate

După sărbători, este timpul să ne întoarcem la birou. Îndulciți durerea reintrării cu rechizite de birou personalizate și faceți din muncă un moment distractiv! Puteți începe de la stația de lucru a computerului, cu un tampon mouse. Alegeți fotografia preferată din vacanță, pentru a o putea privi cu mai multă seninătate pe următoarea. Pentru un rezultat mai elegant, puteți opta pentru un mouse pad din piele, gravat cu numele dumneavoastră. Protejați-vă laptopul cu o nouă husă pentru laptop, din piele cu numele dvs. sau din material textil personalizat cu numele dvs. Pentru a lua notițe, nu ratați pixuri personalizate cu numele tău, astfel încât nimeni nu ți le va mai fura vreodată! În cele din urmă, nu uitați de agenda personalizată 2022/2023, pentru a nu uita niciodată întâlnirile importante.