Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Rechizite școlare personalizate

Înapoi la școală! Este timpul să vă întoarceți la școală, așa că veți dori cu siguranță să arătați niște rechizite școlare noi, care vor face ca timpul în clasă să fie un pic mai plăcut. Cât de minunat ar fi să ai fotografiile tale preferate în planificator? Sau cele mai bune poze din vară pe caietul tău?

Puteți proiecta cu ușurință cele mai bune rechizite școlare în instrumentul nostru de editare online. Încărcați fotografiile preferate și adăugați un nume sau un text pentru a proiecta cele mai bune lucruri pentru școală.

Proiectează-ți propriul planificator școlar

Căutați un planificator unic? Proiectează-l singur și pune-ți propriile fotografii în față și în spate. Puteți alege dintr-o varietate de modele și imprimeuri, cum ar fi flori, inimi, tigri, ananas sau portocale. Adăugați propria fotografie și numele dvs. și veți avea un planificator care va face pe toată lumea gelos! Puteți alege între un planificator de hârtie cartonată sau de broșură. Zilele fiecărei săptămâni, începând de luni și până duminică, sunt distribuite pe două pagini.

Dosar, caiet și creion

De asemenea, îți poți proiecta propriul folder, caiet și creion pentru a se potrivi gustului tău. Puteți alege dintr-un notebook cu un design complet și fotografii imprimate pe ambele fețe sau un notebook care are doar ceva în față. Notebook-urile sunt disponibile în format Hardback sau Paperback și sunt disponibile în format A5. Alegeți dintr-o varietate de modele, cum ar fi flori, pisici sau un flamingo. De asemenea, puteți încărca singuri o fotografie pentru a o tipări pe propriul notebook.

Luați o mulțime de note în timpul orelor sau prelegerilor și doriți să o faceți cu stil? Apoi proiectați-vă propriul folder. Puteți încărca propria dvs. fotografie și text și puteți alege, de asemenea, din unele dintre desenele și amprentele noastre distractive. Avem modele special pentru profesori, pentru mame și tati sau pentru parteneri, precum și modele jucăușe cu cactuși sau texte cu DONUTS. Dacă doriți să puteți transporta fotografiile preferate cu dvs., puteți crea și un folder cu propriul colaj foto. Dosarul foto vine cu un bloc de notițe A4 care poate fi înlocuit cu ușurință atunci când se epuizează.

Ești un mare fan al creioanelor? Proiectează o cutie de creioane care să se potrivească gustului tău. De asemenea, putem imprima o fotografie sau un mesaj la alegere pe o creion. Dacă nu te simți creativ, poți alege din gama noastră de modele și printuri distractive. În acest fel, vă puteți personaliza propria creion robust. Dacă doriți cu adevărat să impresionați, puteți obține un stilou gravat cu un text sau un nume la alegere!

Cutii de prânz, baloane și sticle de apă

Ora de pauză este timpul pentru prânz, ceea ce este deosebit de distractiv dacă este cu propria cutie de prânz, cutie de gustări sau balon. În gama noastră, veți găsi cutii de prânz roz, albastru și verde la care adăugați un nume. Foarte la îndemână dacă aveți două fete care își doresc amândouă cutia de prânz roz acasă (sau ambele albastre sau verzi!). Veți ști imediat care cutie de prânz aparține cui. Paharele de băut vin în diferite culori, forme și dimensiuni. Vă oferim balonul nostru școlar standard în albastru, verde sau roz, care poate fi personalizat cu propria fotografie. Pentru cei mici există un pahar drăguț pentru copii, cu un perete izolant din aluminiu, pentru a menține băuturile plăcute și reci. Termos propriu! Puteți alege dintr-un design cu urechi roz sau albastre. Puteți avea chiar și o fotografie la alegere imprimată pe lateral. Dacă preferați o sticlă unică de apă din bambus sau chiar o sticlă de apă din metal, ați ajuns la locul potrivit!

Rucsacuri

În cele din urmă, un rucsac răcoros este obligatoriu pentru întoarcerea la școală! Pentru copii mici și preșcolari, avem un rucsac roz frumos, cu numele lor pe el. Desigur, puteți adăuga și o fotografie. Avem, de asemenea, genți frumoase de gimnastică cu imprimeuri drăguțe pentru cei mici. De asemenea, puteți adăuga un nume la aceste genți, astfel încât toată lumea să știe cine o deține!

Rucsacurile răcoroase cu fotografie sunt de asemenea disponibile în stilul rucsac mai mare. Aceste rucsaci au un buzunar lateral pentru un balon sau o sticlă de apă. Pungile sunt imprimate în culori de înaltă calitate și sunt fabricate dintr-un material robust (bumbac / poliester). Dacă preferați o geantă de umăr, puteți obține și una imprimată cu o fotografie mișto.