Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cauți o surpriză dulce? Descoperă toate cadourile noastre alimentare, de la ciocolată la bomboane.

64 Cadouri

Ați văzut 48 din 64 cadouri

Cele mai gustoase cadouri personalizate pentru toată lumea.

Cadourile gastronomice devin din ce în ce mai populare. Acestea reprezintă o modalitate unică de a surprinde pe cineva și de a face o surpriză pe cinste într-un mod pe care nu-l va uita. Un cadou gastronomic s-ar putea să nu dureze mult timp, dar cu siguranță va lăsa o impresie de durată. Produsele alimentare pot fi un cadou minunat pentru orice ocazie specială, de la zile de naștere la Crăciun. Sunt, de asemenea, cadoul perfect atunci când nu ești sigur ce îi va plăcea destinatarului și vrei să încerci să faci un cadou fără să alegi ceva evident. Cadourile comestibile" se pot potrivi oricărui buget. Puteți alege o cutie de cadou mică sau un cadou XXL. Un cadou gastronomic îi pune pe toți într-o dispoziție bună, îi mulțumește pe toți și nu este niciodată plictisitor. Dar care sunt cele mai populare cadouri gastronomice? Descoperă-le pe toate!

Cadouri gastronomice sub formă de condimente: ulei și mirodenii

Condimentele sunt esențiale în bucătărie. Uleiul și condimentele sunt produsele care pun în valoare mâncărurile, conferindu-le o aromă și un gust inconfundabil. Sunt alimentele care nu lipsesc din niciun fel de mâncare. Știați că vă puteți personaliza sticla de ulei? Alegeți cea mai bună fotografie, adăugați un nume și faceți orice masă specială.

Ce altceva este un must în bucătărie? Sarea, desigur! Cel care face orice fel de mâncare apetisantă și se combină magic cu piperul. Cu YourSurprise vă puteți personaliza setul de moară de sare și piper cu text. Descoperiți toate cadourile pentru bucătărie

Împachetați-vă cu ciocolată delicioasă personalizată

Ciocolata este regele dulciurilor - cui nu-i place? Ciocolata este unul dintre cele mai delicioase cadouri alimentare pe care le puteți oferi și îi face fericiți atât pe adulți, cât și pe copii. Cu YourSurprise vă puteți imprima personalizarea direct pe ciocolată sau pe ambalajul mărcii dumneavoastră preferate. De la Toblerone la Milka, există ceva pentru toată lumea. Descoperă toate cadourile de ciocolată

Gustări și dulciuri pentru cei dornici de dulciuri

Cunoști pe cineva care are o adevărată poftă de dulciuri? Îți apar bomboane și dulciuri în vise? Alegeți un pachet gustos de dulciuri și satisfaceți orice plăcere secretă a destinatarului cadoului. De la borcane uriașe de jeleuri la Mentos XXL, acest cadou dulce va înnebuni orice pofticios. Descoperiți toate dulciurile

Trimiteți un cadou gastronomic de la distanță

Nu este întotdeauna posibil să vă livrăm cadoul personal. Uneori, este posibil să doriți să surprindeți pe cineva special de la distanță. Cu YourSurprise puteți trimite cadoul alimentar direct destinatarului și puteți adăuga o felicitare gratuită. În plus, cadoul dvs. alimentar va fi personalizat în mod unic, făcându-l inconfundabil pentru destinatar!

Cadouri gastronomice pentru Crăciun

Cadourile gastronomice sunt printre cele mai populare cadouri de Crăciun. Nu numai pentru că se pot bucura de ele în perioada sărbătorilor, ci și pentru că îndeplinesc cu adevărat dorințele destinatarului. Mâncarea este piesa centrală a oricărei mese de Crăciun. Cadourile gastronomice pot fi, de asemenea, un cadou excelent pentru clienți, angajați și parteneri de afaceri. Puteți personaliza cutia cadou cu logo-ul companiei dumneavoastră, un nume și/sau un mesaj special. Descoperiți toate cadourile de Crăciun