Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

15 cadouri

Ce spun clienții noștri

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata transportului (niciun fel de problemă) și nici dacă ambalajul va fi unul asemănător cu cel editat de către mine (ireproșabil, cu toate că puteam fi eu mai atent când am ale literele mari și cele mici). Una peste alta, mă declar extrem de mulțumit, iar calitatea cadoului a fost mult peste așteptări.

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10

Foarte calitativ atâta puzzle ul, cât și ambalajul, iar timpul de livrare este destul de rapid! Apreciez și recomand! Revin cât de curând și cu alte comenzi.

Georgiana pe 7-4-2022

10 / 10
10.0

15 recenzii

Vezi toate

Boxeri personalizați și șosete personalizate

Nu toate cadourile trebuie să fie provocatoare, există și cadouri ușor, distractive și minunate pentru primitor! Pantaloni scurți sau șosete personalizate cu fotografii, text și / sau design distractiv la alegere sunt atât idei de cadouri distractive, cât și originale, care se vor distinge de cadourile standard.

Surprinde-ți partenerul sau bestie-ul

Dacă doriți să vă surprindeți partenerul sau cel mai bun prieten cu un cadou cu adevărat unic, conceput doar pentru ei, sunteți în locul potrivit. Aici, la YourSurprise, puteți crea pantaloni scurți sau șosete personalizate cu fotografii, text sau design la alegere pentru a le oferi un cadou practic de neuitat și a le pune un zâmbet mare pe față. Pantaloni scurți și șosete personalizate de boxer sunt idei de cadouri distractive pentru o zi de naștere, de Ziua Îndrăgostiților sau cerb / găină, precum și un plus frumos la garderoba ta personală! Creați și comandați lenjerie de corp unică în cel mai scurt timp și vom face restul.

Pantaloni scurți și șosete personalizate în diferite culori și dimensiuni

Oferim o selecție de pantaloni scurți de boxer în diferite culori și dimensiuni, care se potrivesc perfect atât pentru toată lumea. Realizate folosind o țesătură moale și confortabilă, sunt o bucurie de purtat și perfecte pentru orice stil și ocazie.