Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Lenjeria ta personalizată cu o fotografie și/sau un text. Alege din lenjeria intimă personalizată; șosete cu numele tău sau cu o fotografie pentru un cadou amuzant și original.

15 Cadouri

Boxeri personalizați și șosete personalizate

Nu toate cadourile trebuie să fie provocatoare, există și cadouri ușor, distractive și minunate pentru primitor! Pantaloni scurți sau șosete personalizate cu fotografii, text și / sau design distractiv la alegere sunt atât idei de cadouri distractive, cât și originale, care se vor distinge de cadourile standard.

Surprinde-ți partenerul sau bestie-ul

Dacă doriți să vă surprindeți partenerul sau cel mai bun prieten cu un cadou cu adevărat unic, conceput doar pentru ei, sunteți în locul potrivit. Aici, la YourSurprise, puteți crea pantaloni scurți sau șosete personalizate cu fotografii, text sau design la alegere pentru a le oferi un cadou practic de neuitat și a le pune un zâmbet mare pe față. Pantaloni scurți și șosete personalizate de boxer sunt idei de cadouri distractive pentru o zi de naștere, de Ziua Îndrăgostiților sau cerb / găină, precum și un plus frumos la garderoba ta personală! Creați și comandați lenjerie de corp unică în cel mai scurt timp și vom face restul.

Pantaloni scurți și șosete personalizate în diferite culori și dimensiuni

Oferim o selecție de pantaloni scurți de boxer în diferite culori și dimensiuni, care se potrivesc perfect atât pentru toată lumea. Realizate folosind o țesătură moale și confortabilă, sunt o bucurie de purtat și perfecte pentru orice stil și ocazie.

Creați-vă lenjeria intimă personalizată: Boxeri și tanga personalizați

Te-ai gândit vreodată să adaugi o notă personală la lenjeria ta intimă? Cu selecția noastră de lenjerie intimă personalizată, acest lucru este acum posibil. Imaginați-vă acest lucru: o pereche de boxeri sau tanga cu designul dvs. unic. Lenjeria intimă personalizată este un cadou amuzant pentru o aniversare, o petrecere a burlacilor/ burlăcițelor, o zi de naștere sau ori de câte ori doriți să oferiți cuiva un cadou amuzant!

Cum să vă personalizați lenjeria intimă

Selecția noastră de lenjerie intimă personalizată include:

  • Boxeri personalizați: Aceștia nu sunt boxeri obișnuiți - pot fi personalizați cu o fotografie la alegere. Fie că este vorba de fața destinatarului sau de o imagine legată de o glumă internă; o puteți imprima direct pe boxeri.
  • Tanga personalizați: Vrei să condimentezi lucrurile? Adăugați fotografia și textul pe care îl doriți la chiloții noștri personalizați. Exprimați-vă pe deplin, într-un mod cu adevărat intim și personal.

Dar cum funcționează?

  1. În primul rând, alegeți stilul de lenjerie intimă pe care doriți să-l personalizați.
  2. Apoi, încărcați fotografia pe care doriți să o imprimați pe lenjeria intimă. De asemenea, puteți adăuga un mic desen.
  3. Dacă ați ales ciorapii noștri personalizați, veți avea, de asemenea, opțiunea de a adăuga un text.
  4. Odată ce designul dvs. este gata, plasați comanda și noi ne vom ocupa de restul.

Lenjerie intimă personalizată pentru ea

Cea mai bună lenjerie intimă personalizată pentru femei poate fi personalizată! Creați un tanga personalizat unic cu o fotografie amuzantă care va face destinatarul să râdă. De asemenea, puteți adăuga un nume, un text sau o dată specială. Tanga nostru se remarcă printre lenjeriile de damă. Aceștia nu sunt doar tanga obișnuiți, ci sunt o pânză pe care vă puteți exprima individualitatea și flerul.

Lenjeria intimă personalizată pentru ea este disponibilă în culorile roșu și negru și în 3 mărimi diferite: S, M, L.

Dacă preferi ceva diferit, boxerii noștri cu poză sunt alegerea perfectă!

Lenjerie intimă personalizată pentru el

Cauți acel cadou unic perfect pentru bărbatul special din viața ta? Sau poate că pur și simplu cauți să adaugi o notă de individualitate propriului tău sertar de lenjerie intimă? Lenjeria noastră intimă personalizată pentru bărbați este alegerea potrivită pentru a-l face să zâmbească cu un cadou original!

Boxerii noștri personalizați sunt disponibili în 3 culori: alb, negru sau roz și în 3 mărimi: M, L, XL.

Cum se face lenjeria de corp personalizată?

Lenjeria intimă personalizată este un mod unic de a te exprima și de a face o declarație. Procesul de personalizare a lenjeriei de corp presupune utilizarea unei tehnologii avansate de imprimare pentru a transfera o imagine sau un text pe țesătura hainei. Acest proces asigură faptul că designul este de lungă durată și nu se va estompa sau se va desprinde după spălare. Dar nu vă faceți griji; comanda este ușoară!

1. Alegeți lenjeria intimă personalizată

Primul pas în procesul de personalizare este să selectați tipul de lenjerie intimă pe care doriți să o personalizați. Opțiunile disponibile includ boxeri și tanga. După ce ați selectat tipul de lenjerie intimă, puteți alege culoarea și mărimea care se potrivesc cel mai bine destinatarului pe care îl aveți în vedere.

2. Selectați personalizarea dvs.

După selectarea tipului, culorii și mărimii de lenjerie intimă, puteți încărca imaginea sau textul pe care doriți să îl imprimați pe haină. Imaginea sau textul poate fi orice doriți, de la o fotografie personală până la un citat sau un slogan preferat.

3. Cadoul dumneavoastră este creat

După ce ați încărcat imaginea sau textul, începe procesul de imprimare. Tehnologia de imprimare utilizată garantează că imaginea sau textul este transferat cu exactitate pe țesătura hainei. Rezultatul este o lenjerie intimă personalizată, de înaltă calitate, care vă este unică.

4. Expediați la o adresă la alegerea dvs.

După ce procesul de imprimare este finalizat, lenjeria intimă personalizată este inspectată cu atenție pentru a ne asigura că îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate. Îmbrăcămintea este apoi împachetată și expediată la adresa pe care ați ales-o, gata de a fi purtată și de a vă bucura de ea.

Lenjeria intimă personalizată este o modalitate excelentă de a adăuga o notă personală garderobei dvs. sau de a o oferi ca un cadou unic și grijuliu.