Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

23 cadouri

Ce spun clienții noștri

Quote icon

Mulțumită de produs.

Gabriela pe 23-5-2022

10 / 10
Quote icon

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata…

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10
Quote icon

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10
10.0

16 recenzii

Vezi toate

Cărți personalizate

Dacă doriți să surprindeți viermii de carte din viața dvs. cu un cadou original, nu vă puteți înșela cu o carte personalizată! Destinatarul va juca rolul principal în poveste. YourSurprise oferă multe cărți personalizate diferite, deci există ceva pentru toată lumea.

Ușor de creat

Crearea unei cărți personalizate este ușoară și nu durează deloc. Pur și simplu adăugați numele dvs. la alegere în Editorul nostru, precum și o fotografie în unele cazuri. O carte personalizată este un cadou cu adevărat original, care sigur va pune un zâmbet pe fața destinatarului!

Un cadou cu adevărat unic pentru iubitorii de carte

Cărțile personalizate au devenit un cadou popular în ultimii ani, în special pentru cei cărora le place să citească. Sunt perfecte ca cadou surpriză pentru o zi de naștere sau pentru orice altă ocazie specială.

Cărți pentru copii personalizate

Oferim o mulțime de cărți minunate pentru copii ca parte a sortimentului nostru, care pot fi personalizate fiecare cu numele (numele) și / sau fotografia (fotografiile) la alegere. Sunt o modalitate minunată de a încuraja copiii să se bucure de lectură și să-și folosească imaginația.