Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Creați jucăria dvs. personalizată din lemn pentru copii direct online. Personalizate cu numele băiatului sau al fetei și un desen.

6 Cadouri

Jucării din lemn personalizate

Oferim cele mai bune jucării din lemn personalizate aici la YourSurprise. Atât fetele, cât și băieții se pot distra ore întregi cu aceste minunate jucării. Avem un cărucior frumos din lemn în alb, o bicicletă rece din lemn cu spațiu pentru jucării și o bicicletă și tricicletă din lemn pentru copiii mai mari. Pentru cei care fac primii pași, avem o cărucior minunată și o mașină împingătoare.

Toate jucăriile din lemn pot fi personalizate cu numele la alegere. Selectați din diferite modele distractive în Editorul nostru online și adăugați numele. Apoi vom atașa designul jucăriei din lemn pentru dvs., cu mare grijă și atenție, pentru a crea o jucărie frumoasă pe care destinatarul o va iubi mult timp.

Carucior din lemn

Dacă micuțului tău îi place să-și aducă păpușile oriunde merg, frumosul nostru cărucior din lemn este perfect pentru ei. Ei vor putea juca rolul părintelui mândru în timp ce merg și își împing păpușile. Faceți căruciorul cu adevărat unic adăugând numele copilului la unul dintre desenele noastre distractive. Căruciorul din lemn este realizat din placaj robust de mesteacăn cu detalii din lemn de fag și are un finisaj alb lucios. Căruciorul din lemn este potrivit pentru vârsta de 1 an și peste.

Tricicletă din lemn

Tricicla noastră personalizată din lemn este un cadou frumos, cu numele destinatarului pe cadru. Scaunul este reglabil, ceea ce înseamnă că copilul se poate bucura de utilizarea acestuia mai mult timp. Tricicla este potrivită pentru vârstele de peste 1,5 ani.

Bicicletă de echilibru din lemn

Bicicleta noastră de echilibru din lemn are două roți și este potrivită pentru copiii care își practică abilitățile de echilibrare. Bicicleta de echilibru din lemn este potrivită pentru vârstele de 1-4 ani.

Bicicletă de marfă din lemn

Bicicleta noastră din lemn pentru mărfuri este un adevărat punct de atracție, cu suficient spațiu pentru a aduce câteva jucării. Asta va face ca ordonarea să fie mult mai distractivă! Bicicleta cargo din lemn este potrivită pentru vârsta de 1 an și peste.

Mașină împingătoare de lemn

Mașina noastră de împingere din lemn nu este orice mașină veche! Are patru roți, un volan și este potrivit și pentru depozitarea jucăriilor. Această mașină împingătoare din lemn vă va ajuta copilul să învețe cum să împingă, să călărească și să-și pună jucăriile deoparte; 3 în 1. Mașina împingătoare din lemn este potrivită pentru copii cu vârsta de peste 10 luni.

Carucior din lemn

Dacă sunteți în căutarea unei atmosfere retro cool, căruciorul nostru din lemn este cadoul pentru dvs. Dimensiunile compartimentului sunt de aproximativ 35 x 27 x 9,5 cm, ceea ce înseamnă că poate conține o mulțime de jucării. Puteți adăuga numele la alegere pe partea din față. Caruciorul din lemn este potrivit pentru vârsta de 1 an și peste.

Mai multe despre jucăriile noastre personalizate din lemn

Toate jucăriile noastre din lemn sunt realizate din placaj de fag robust, fără așchii, cu detalii din lemn de fag. Puteți adăuga o notă personală tuturor jucăriilor prin simpla adăugare a numelui la alegere în Editorul nostru online, selectând din diferite modele distractive pentru atingerea perfectă perfectă. YourSurprise va atașa apoi designul dvs. la jucăria din lemn cu mare grijă și precizie, creând o jucărie frumoasă, care nu numai că este distractivă, dar și durabilă.