Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cunoști pe cineva care are o pasiune pentru bucătărie? Surprinde-ți persoana specială cu un accesoriu personalizat de bucătărie . Personalizează-l cu o fotografie și/sau un text!

138 Cadouri

Ați văzut 48 din 138 cadouri

Cele mai bune cadouri personalizate din bucătărie

Dacă doriți să surprindeți o persoană dragă căreia îi place să petreacă timpul în bucătărie cu un cadou răcoros și personal, sunteți în locul potrivit. Avem cele mai bune accesorii pentru orice bucătar bucătar!

Personalizează-ți cadourile

Cel mai bun lucru despre cadourile noastre este că puteți personaliza fiecare. Asta înseamnă că puteți adăuga numele, fotografia, textul și / sau sigla la alegere pentru a crea un cadou cu adevărat unic pentru el sau pentru ea . Dacă nu sunteți sigur pentru ce cadou să mergeți, permiteți-ne să vă inspirăm.

Tăiere și cuțite

Toți bucătarii au nevoie de o tocătoare și un set de cuțite bune. Creați-vă propria tăietoare de sticlă adăugând fotografia la alegere sau aveți un mesaj personal gravat pe blocul nostru de cuțite. Blocul de cuțite include un set de cuțite din 9 piese. Plăcile de tocat din lemn pot fi folosite pentru felierea pâinii, ca plăci de servit sau ca plăci pentru pizza. Realizăm cu laser designul ales în lemn pentru a-l face cu adevărat unic. Un cadou frumos și poate fi folosit și ca o brânză sau pentru o sală.

Căni și pahare

Iubitorii de ceai și cafea, atenție! Surprindeți o persoană dragă cu paharul sau ceașca de ceai. Ochelarii pot fi gravați cu textul la alegere și cu unul dintre desenele noastre minunate. Deoarece personalizarea este gravată, nu există riscul de estompare. Oferim o gamă largă de căni cu diferite tipuri și culori. De exemplu, avem cana noastră magică, care are o haină neagră care dispare când se toarnă o băutură fierbinte. Dacă îți place aspectul rustic, clasic, cănile noastre din smalț sunt perfecte. Aceste căni drăguțe au un finisaj smalt și pot fi tipărite cu textul și / sau fotografia (fotografiile) la alegere.

Pălărie de bucătar, șorț și mănuși de cuptor

Un bucătar adevărat are nevoie de aspectul perfect! Personalizați pălăria sau șorțul unui bucătar pentru a le purta în timp ce își biciuiesc gustările gustoase. Un șorț este unul dintre cele mai practice cadouri de bucătărie atât pentru tineri, cât și pentru bătrâni. Dacă aveți un micuț căruia îi place să ajute în bucătărie, de ce să nu alegeți sorturi asortate? Dacă sunteți în căutarea unui șorț cu adevărat special, șorțurile noastre din piele sunt perfecte. Aceste șorțuri pot fi gravate cu numele sau textul la alegere. Dacă preferați să personalizați un șorț cu o fotografie, puteți alege dintre șorțurile noastre din stofă. Mănușile bune de cuptor sunt obligatorii în bucătărie. Puteți avea o pereche de mănuși din cuptor din piele gravate cu numele sau textul la alegere sau puteți opta pentru o pereche de mănuși din cuptor din material și adăugați fotografia și / sau textul la alegere. Mănușile noastre de cuptor din piele fac și mănuși de grătar perfecte.

Huse de masă, farfurii și tacâmuri

Puneți masa cu accesorii personalizate. Adăugați fotografia și / sau textul pe care îl alegeți la covoare pentru o atingere perfectă la masă.

Dacă doriți să vă surprindeți micuțul, oferiți-le propria farfurie personalizată cu fotografia și / sau textul la alegere. Mesele vor fi mai distractive ca niciodată!

De asemenea, oferim un mic set de tacâmuri Miffy pentru cei mici, care poate fi gravat cu numele lor. Un cadou practic de care se vor bucura mult timp.

Fete de masa si servetele

Dacă îți place să așezi masa într-un mod răcoros și creativ, adaugă o față de masă personalizată și un set de șervețele. Fata de masa este confectionata din poliester si bumbac de inalta calitate, facand-o usor de curatat si reutilizabil. Pur și simplu adăugați fotografia la alegere sau creați un colaj dacă aveți mai multe fotografii pe care doriți să le utilizați.

Șervețelele noastre din bumbac pot fi, de asemenea, personalizate cu fotografiile la alegere. Sunt fabricate din bumbac de înaltă calitate și pot fi spălate la mașină. Un plus frumos la masa de cină de Crăciun sau orice altă ocazie festivă.

Mai multe accesorii grozave pentru bucătărie

Există o mulțime de alte accesorii distractive de personalizat și de oferit cadou. Ce zici de un distribuitor de săpun personalizat pentru o răsucire distractivă la spălarea mâinilor, frumoase colectoare din piele gravată cu numele sau textul la alegere sau coaster imprimat cu fotografiile preferate?

Dacă sunteți în căutarea unui cadou minunat pentru bunica sau bunicul, forma noastră de biscuiți este o idee minunată. Puteți adăuga o fotografie distractivă a nepoților pentru a crea un cadou cu adevărat personal.